• Praskaton
    2.8k

Postavljao sam to pitanje na drugoj temi vec.Nevjerovatno je to koliko im treba da se oporave.

Manje bitno al što je s Ogiwarom ? Dobio udarac na treningu prije 15 dana i nema ga do kraja polusezone.
    Nikakav lom,istegnuce,napuknuce koliko sam popratio.
  • Plava stijena
    281
    Očekujem 4 - 3 - 3 sa Zagijem na golu, Rile, KTC, Perić, Bočkaj odozada, veza Rog, Kač, Bati te napad Moha, Kule, Špika. Sve u svemu jedan veliki bosanski grb Nenka "el bahatija" SD-u i ako prođe dobiva ključeve prijelaznog roka, ak zgubi laganini mr. Otpremnina ide na odmor u Istru. Win win iz kuta Bjelkana.
  • don
    8.2k
    vrlo zanimljivo pitanje jer je igrao u gorici (ušao zadnjih 15 min.) i od tad ga nema.NKDZ86

pa mislili da može i pogorša je ozljedu

kao i mišić, kad se on ozlijedio?NKDZ86

na utakmici sa Rijekom

nevistić trebao braniti u bjelovaru, tekma odgođena i od tad?....NKDZ86

triba je branit da osjeti ritam utakmice i da se možda vidi jel se na njega može računat do kraja polusezone.
    Normalno je da ga neće sad stavit, utakmicu prije kraja.

cordoba,NKDZ86

misec ipo dana nije trenira
  • Paggini
    29k
    Petković trbušni zid, navodno se liječio mimo kluba i pogoršao. Neka me netko ispravi ako sam u krivu, ali trbušni zid i aduktor su ozljede ekipe koja ne trenira kvalitetno, pa se ozlijedi na utakmicama kad je jači intenzitet?

Nevistić vuče kroničnu ozljedu leđa, bio je i prije sezone na terapiji, pa prije mjesec i po opet na terapiji, navodno može braniti, ali ne može trenirati, klub ga želi poslati na operaciju, ali to bi značilo da ga nema do kraja sezone.

Ogiwara udarac u natkoljenicu, odigrao svoje u Dinamu.

Mišić nemam pojma u kojem je stadiju, mislim da je out do kraja polusezone pa se vraća na pripreme.
  • plavi72
    1.1k
    Vratiti "našeg" Zeleniku(meni izrastao u odličnog vratara),Čavlinu posuditi Varaždinu i svakako uz cijenu povratka zbrojiti i Oliverov "loš" dan u subotu :grin: !
    326c9e4c9395248347e1.jpg

Kako mu grb dobro stoji ,lijepi pumini grbovi !
  • don
    8.2k
    Petković trbušni zid, navodno se liječio mimo kluba i pogoršao. NekaPaggini

koliko se dalo isčitat iz Bjeličinog intervjua, reka je da se liječio u dogovoru sa medicinskom službom Dinama.

ozljede ekipe koja ne trenira kvalitetno, pa se ozlijedi na utakmicama kad je jači intenzitet?Paggini

koliko znam dešavaju se kada zahtijeva česta lateralna, tj. bočna kretanja, promjene brzine, promjene smjera kretanja, udarce nogom, itd.

mislim da je out do kraja sezonePaggini

polusezone* valjda :eyes:
  • Ivdzo11
    4.6k
    Ogled na Maksimiru između Dinama i Varaždina (subota, 17.30) sudit će Ante Terzić (Podstrana), a VAR sudac je Patrik Kolarić (Čakovec).
  • nemapredaje
    3.9k
    Ne zanima me formacija, ne zanimaju me postave, ne zanima me koliko je ozljeđenih, a koliko zdravih, ne zanima koliko će se karata prodati, ne zanima me koliko će nas biti na stadionu, ne zanima me kakvo pivo će se točiti.

Ne zanima me ništa osim pobjede.
    Pobjeda. 3 boda. Ništa drugo.
  • Crni86
    6.4k
    vrlo zanimljivo pitanje jer je igrao u gorici (ušao zadnjih 15 min.) i od tad ga nema...NKDZ86

I od tad nije igrao i nece igrati do kad ne bude 100% spreman. Sjetimo se onog natezanja kad je otkazao repku, a zasto onda igra za dinamo u gorici.

kao i mišić, kad se on ozlijedio?NKDZ86

Misic se ozlijedio protiv slovana. Mislili su da se oporavio i krenuo je tekmu s osijekom te je u drugom pol morao izac jer je opet nastradao isti misic.

nevistić trebao braniti u bjelovaru, tekma odgođena i od tad?....NKDZ86

Nije se htjelo narusavat ritam golmanima. Zagi je imal 3 solidne tekme (rijeka, bvb, celtic). Vjv je ideja da neva u pripremama opet preuzme jedinicu.
  • dzg7
    320

Valjda će se pojavit na pripremama
    Neno je rekao da je za ovu godinu out
  • bbb medimurje
    3.4k
    352 smo odigrali drugo poluvrijeme protiv lokosa i sansu nismo napravili
    Max jednostavno mora igrati iza
    Kuzim tandem ktc i torrente da oni donose stabilnost i malo golova ali eto loksa nam utrpala 3 komada i mogli nam jos 2
    Neko iz obrane mora na klupu i to je to
    Ja bi posjeo rileta i torrentea i stavio mohu i maxa
    Eventualno rpg desno a bockaj lijevo ak bockaj moze odraditi barem 60 minuta
  • NitkoBitan
    20.6k
    Jednom kad na prvu crtu stane posteni golman necemo toliko pricat o obrani.

Da su u subotu Subaric i Zagorac zamijenili strane Dinamo bi pobjedio (ili bi barem bilo izjednaceno)!
  • Praskaton
    2.8k
    Da su u subotu Subaric i Zagorac zamijenili strane Dinamo bi pobjedio (ili bi barem bilo izjednaceno)!NitkoBitan

Zagorac nije nista kriv za ova tri gola,vrhunski pogođeno.Dapače majstorska obrana u kontri Čopa,jedna od boljih obrana sezone za mene.
    Bilo je utakmica u kojima su mogli bolje reagirat.

Veci je problem sto je doveden Filipovic i ne dobije ni minute u ovoj situaciji.
  • Nousername
    732
    krivu si tekmu gledo.Zagi kod nijenog gola nije ni priblizno kriv.
  • The Undertaker
    6.2k
    Za prvi sigurno nije kriv ali drugi i treći su obranjivi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.