• Droljo
    9.7k
    Bakrar i Ćivić rješavaju sve naše probleme.Izet Hajrović

Ti se sprdaš al ajd sad ozbiljno. Misliš da bi imali više ili manje bodova da smo imali i tu dvojicu u kadru zadnjih 30 dana?
  • Blueshadow86
    2k
    Stoper, lijevi bek, Selahi, napadač. :razz:
  • dinon7
    1.3k
    Selahi apsolutno palac gore. Jedan vrhunski stoper i prvi napadač.
    Za lijevog beka ukoliko se ne može iskrcati neka veća lova, znam da ćete reci da sam lud, to može i Pero odraditi. Za Europu se mora puuuuno toga posložiti u sto osobno nevjerujem a za HNL i nogomet koji trebamo igrati je Pero trenutno odlično rjesenje. Pero je odigrao dobru utakmicu protiv Lokosa i ne zaboravimo da je svaka opasna situaciju u drugom djelu bila velikim djelom njegova zasluga. Njegova lijeva noga, pas, ubačaj, kombinatorika jako puno donosi ekipi.
    Isto tako, najbolje ocijenje igrač HNL-a za vrijeme Bjelice u Osijeku je upravo on.
    Da se razumijemo, daleko je to od idealnog rješenja za Europu i utakmice gdje se branimo, no sada kada ćemo ganjati svaki gol i morati napadati 90 min, za mene osobno i vise nego dobro rješenje.
  • Vedraca
    28
    Selahija pod muss, Galesica i napadaca dovest dobrog i na konju smo....pripreme i povratak Misica i kasnije ostalih igraca i uvjeren Sam da cemo na egal za 5-6 kola nagodinu
  • Vedraca
    28
    Mozda cak i U prednost nadam se
  • keppi
    220
    Galešić je visok, čvrst i podosta brz, ali mislim da mu je tehnika malo slabija, ali .....o čemu mi razgovaramo? Vidim da se spominju i on i Fruk. Po mojoj procjeni Mišković bi za Galešića bi tražio bar 4 do 5 milja, a za Fruka i više, vjerojatno od 5-7 milja. Nisam siguran da je uopće pametno ulaziti u tu priču. Mislim da su oni kategorija Pašalića...znači - nedostupni za nas.
    Selahi je druga priča (zbog isteka ugovora), ali kod njega je prije pitanje jeli stvarno za nas ili ne.
  • Praskaton
    2.8k
    Ti se sprdaš al ajd sad ozbiljno. Misliš da bi imali više ili manje bodova da smo imali i tu dvojicu u kadru zadnjih 30 dana?Droljo

Da smo imali Denija Jurica i Stefulja imali bi vise bodova siguran sam.
    Jel to znaci da trebamo skupljat polovne igrače ko sličice?
  • Mihaljević
    10.7k
    Brian Priske trener Feyenoorda :

Ivanušec dobro trenira uz puno truda, ima dobar mentalitet, ali ja sam odlučio dati prednost drugim igračima'', naglasio je Danac.

Evo rješenja za osmicu, desetku i oba krila. Barem na posudbu do kraja sezone.
  • Krizy
    48.6k
    Mislim da je previše vezan za Feyenoord da bi napustio klub.
  • Žan
    192
    Gledao sam ga na utakmici sa Antwerpom, takav potez koji smo mi napravili sa njim i pravdanjem pada lijecnickog pregleda a nakon toga krpamo Kacavendu i desi nam se Stojkovic, to je za momentalni otkaz, decko je uskoro u jednom od top3 kluba belgijske lige.
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    Neka kolektivno daju otkaz svi ako vrate plačku.Koji crni Ivanušec. Koliko je forsirao transfer neka mu savjetnici sad pomažu. Radije bi bio sa hoxhom 3. Nego vratio ovoga . Hvala ne treba
  • Jurki
    13.4k
    ne zelim ulaziti u pricu Ivanusec po 500ti put, ali imamo 3 desna i 2 lijeva krila.
    Kam jos i njega? Kaj cemo samo krila dovoditi?
  • Jos-Optimus
    3.2k
    Možemo imati i 10 krila kada ne valja niti jedno
  • Gringo
    245
    Dečko je htio otić na razinu više, bio mu je to zadnji vlak s obzirom na godine. Isforsirao je to max i jbg...ispalo je kako je ispalo, i meni je išlo na K.

Ali da li bi ga u ovoj situaciji vratio natrag, fuck yeah. Apsolutno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions