Ne znam čemu uopće usporedbe sa prošlim vremenima. — Maksim Maksimirski
Ja očekujem ozbiljna ulaganja u zimskom prijelaznom roku (10-15 milijuna eura za pojačanja) i igrače sa ozbiljnim životopisom koje ''ne moram guglati'' kako se ono kaže. — Maksim Maksimirski
Ako bude tog ulaganja i ne osvojimo naslov onda treba otići trener i ajde, malo će se njurgati i prigovarati upravi ali ne smatram da trebaju otići krupnije ribe. — Maksim Maksimirski
Mozes si mislit. To bi bila jos veca tragedija da se uz toliko ulaganje izgubi naslov. Ne bi padale ribe, nego bi padale glave. Takva potrosnja se moze smatrat i neodgovornom i vrlo rizicnom.
Uostalom ima vas koji bubate te nerealne iznose koje Dinamo nikada nije trosio. Osim Boska i Roga ne sjecam se da smo za nekoga dali 4-5 milijuna eura, a cisto sumnjam da je bilo prijelaznih rokova sa potrosenih 10+ milijuna (zimskih sigurno ne).
To sto imamo 70 milijuna eura prihoda ne znaci da smo odjednom 10-15 milijuna eura u plusu jer su rashodi ostali na planiranima pocetkom godine. Uostalom samim ulaskom u LP i rezultatskim uspjehom dosta rastu i premija igracima/stozeru (opravdano). — NitkoBitan
Dinamo je recimo u ljeto 2020.(prije inflacije, kada je novac vrijedio puno više i kada je čokolada koštala 4 kune a ne 9) potrošio 13,85 milijuna eura tako da nije istina da se nikad nisu trošile takve cifre — Maksim Maksimirski
Kad smo kod uprave imam i ja nešto što mislim da bi trebalo biti drugačije.
Mislim da Dinamu treba gazda, predsjednik, vrhovnik, poglavar, poglavica (nazovite ga kako hoćete) na čelu kluba. Da, i u demokraciji postoji hijerarhija i postoji gazda na čelu koji je glavni i donosi odluke. Taj glavni čovjek onda treba izlaziti u medije, on treba biti čovjek kojeg mediji pitaju pitanja, on je taj koji predstavlja klub gdje god dođe, ostali zaposlenici trebaju imati duboko poštovanje prema njemu, javnost treba znati da je to taj koji donosi odluke i unutar kluba njegova mora biti zadnja.
Mi imamo situaciju da je naš predsjednik kluba čovjek za kojeg ja osobno imam dojam da ga se ništa ne pita. On uglavnom šuti, tu i tamo izađe u medije i to većinom ispadne šeprtljavo, kada je među ostalim članovima uprave ja opet imam dojam da oni njega usmjeravaju a ne on njih. Recimo čuo sam (ne znam je li istina) da je na članskom danu čak i glasnogovornik Bošnir u jednom trenutku bio, onako, dominantan (da ne kažem drugu riječ) kad se obraćao predsjedniku kluba. Također predsjednik daje izjave da će u slučaju hajdukove titule otići ukoliko tada odu i njegovi podčinjeni (WTF?), ta izjava mi je sama po sebi dokaz da on tu nije glavni nego da čeka odluke onih koji bi trebali biti ispod njega po hijerarhiji. Čak imam i dojam da mu je pun kufer svega i da bi on najradije bio negdje na plaži u Ateni sa obitelji i da ga sve ovo zamara.
Djeluje mi da dopredsjednik kluba ima veću moć nego predsjednik. Djeluje mi i da predsjednik uprave ima već moć nego predsjednik. Djeluje mi i da predstojnik ureda ima veću moć nego predsjednik. Djeluje mi i da sportski direktor ima veću moć nego predsjednik. Ja nisam unutra pa to ne tvrdim ali tako to meni izvana djeluje. To nikako nije dobro jer se u svakoj organizaciji mora znati ko je glavni. Ne može biti nekoliko predsjednika nego mora biti jedan i cijela javnost mora znati tko je to. Mora se znati ko je donositelj odluka u klubu i čija je zadnja jer organizacija trpi ako nema toga. U ovoj nejasnoj situaciji su svi krivi i nitko nije kriv baš kao što se to u nekim trenucima događalo (i događa se) u Hajduku kada više ne znamo je li klub vodi Bilić, Pavelin, Ljubo Pavasović, predsjednik NH, HDZ ili netko peti iz sjene. — Maksim Maksimirski
Kako se pise i kakve se dramu odvijaju zadnjih par sezona covjek bi pomislio da se stvarno radi o nikad gorem Dinamu, ali to jednostavno nije tako. — NitkoBitan
rekao više da je sindrom Balkana, taj neki pojam gazde kao osobe koja upravlja svime, ako ne zapravo, onda barem da takav dojam ostavlja. — Paggini
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.