ti znas tko je Velimir Zajec, cime se sve bavio u zivotu i nogometu i tak to?
Da, nebi se trebao mijesati u sportsku politiku, ali ostatak ekipe nije ekipirao taj sektor kak treba, pa je, nazalost Zajec zapravo jedina osoba sa sportskim, nogometnim iskustvom tu. Smatram to velikom greskom, al nadam se da ce se to brzo popraviti.
Moje pitanje iz orve recenice je jer vec nekoliko puta trpas Zajeca u isti kos s Maricem... — Jaro
Imali smo mi poglavicu Bijele Nozdrve, pa vidi kako je to završilo — miro
Najveći problem u trenutnoj situaciji, što sam ja nekako zaključio iz razgovora s ljudima koje znam jest da prosječni Dinamov navijač ne zna koga bi krivio jer nema tu centralnu figuru za tražit smjenu.
Malo bi Zajeca, ali on nema nikakvu realnu moć. Malo bi Marića, ali nije ni on toliko bitan. Malo bi i Bjelicu, al on je ikona. Pa možda nekog iz uprave, ali ne znaju baš nikog pretjerano. — Paggini
Nema se koga kriviti. Ukoliko ne budemo prvaci (što bi bio teški debakl) neće pasti nijedna važna glava nego će se maknuti sitna riba to jest trener, njega će se proglasiti Pedrom, oprat će se ruke i idemo dalje kao da ništa nije bilo. — Maksim Maksimirski
Koja glava je pala one sezone kada je Rijeka osvojila titulu? To je ista ona sezona u kojoj su se sudili penali kakvi se ne bi nikada uz VAR, stvarno moras bit specijalac da i tako izgubis prvenstvo.
Cije su se ostavke tada trazile? Onaj je zaurlao da ce Dinamo bit prvak iducih 100 godina i nikom nista, idemo dalje. — NitkoBitan
I da izgubimo naslov ove sezone nimalo ista situacija ne bi bila. Te smo sezone zavrsili grupu u LP zadnji sa gol razlikom -15. Sezonu poslije te smo osvojili naslov sa 3 boda vise od Rijeke koja je igrala skupinu EL dok smo mi ispali u kvalama od Albanaca i cijele sezone igrali tempo 1 utakmice tjedno.
Cisto da razbijem mit kako je prije bilo bolje, kako je izgubit naslov nesto nikad videno i tako tome slicno. — NitkoBitan
Navijači isto nemaju pojma ko je odgovoran i ne znaju u koga bi uprli prstom. — Maksim Maksimirski
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.