• emreli21
    73
    nisam za marića, ali... stvarno nam nitko nije otišao u odnosu na prošlu sezonu, zadržani su svi ključni igrači, stiglo dosta novih (pjaca, kačavenda, mmaee, torrente, mbuku, cordoba...), oporavili se stojković i rog. mislim da se pretjeralo strancima, ali dinamo je sigurno bolji nego lani po igračkom kadru. ali rezultata nema. i to je problem marića, ali još više i trenera.
  • Jurki
    13.4k
    a kaj je on sveta krava? Ne kuzim?
    Koji su njegovi potezi kojima je unaprijeđena nasa igra i sustav u klubu?
    Skautska sluzba, filijala, druga momcad.
    Ne mogu bas sve ni treneri biti krivi.
    Tablica je jedino mjerilo. 1,53 bodova za trece mjesto i ucinak ko Varazdin koji ima 6 milja eura proracun ako i toliko.
  • marcio amoroso
    38.3k

Kako nije nitko otišao? Otišlo je preko 30 golova iz prošle sezone HNL-a. Emreli 4, Brodić 7, Bulat 4, Vidović 7 itd, a zamjene do sada u pola HNL-a imaju 6 golova.

Otišla je skoro kompletna rotacija, a vidiš sam tko je došao. U tom dijelu prema naprijed jedini vrijedan spomena je Pjaca. On sam sigurno neće nadomjestiti tih 30+ golova koliko je otišlo.
  • BBB Sibenik
    4.9k
    Ja nemam sve brojem u glavi al mene zanima jedan primjer evo uzmimo Mbuku i ovog malog livog beka iz Rome. Ne znam koliko al znam da su te posudbe plaćene. I sad ako je politika ajmo uzet za “malo” a prodat za puno jel, kako ćemo to izvest ako ih ne staviš na teren. I onda bi ja njega pita jel to monopoly novac il šta šta ćemo platit za tu posudbu?!
  • emreli21
    73
    ok, emreli mislim nije uopće igrao ni minute drugi dio polusezone kad je dinamo i stigao do lani naslova pa njega nema ni smisla spominjat, vidović je bio preskup (zamijenio si ga pjacom), puštanje brodića nikako ne razumijem (to jednostavno ne mogu shvatiti), a bulata možeš mijenjat rogom, stojkovićem, kačavendom. veći mi je problem tih 150 ozljeda, što su oba trenera (jakirović i bjelica) preforsirali iste igrače bez ikakvih rotacija, a to je sve više do trenera nego SD-a.
  • Dadox
    62
    on je direktor 6 mjeseci i odabrao je samo Bjelicu Sad treba odgovarati? Meni je ovo smiješno…
  • Maksim Maksimirski
    6.7k
    Ovdje neki ljudi mijenjaju mišljenje ovisno o utakmici Hajduka. Da je Hajduk danas dobio i otišao na +9 pojačala bi se hajka na Marića i psovke bi bile sve češće. Pošto je Hajduk remizirao onda ide priča ''pa možda i Marić nije toliko loš, možda mu treba dati još koju šansu, sve je pod kontrolom, proterao bih ja autobus ovuda, nije to tako loše kao što izgleda...''

Ja sam tek nakon ovog članskog dana i izjave o napadaču siguran da netko iz kluba definitivno treba otići. Ili mora otići Marić koji nije sposoban dovesti pravog napadača (jer nijedan navodno ne želi doći dok je Petko tu) ili mora otići netko iz uprave ko ne želi dati pravu svotu Mariću za dovođenje pravog napadača. Ako je Marić imao na raspolaganju novce onda je on kriv i onda on treba otići jer nije doveo napadača. Ako nije imao novce na raspolaganju onda treba otići taj koji mu nije dao pravi budžet jer novaca mora biti nakon svih prihoda.

Vidjet ćemo sve u ovom prijelaznom roku ako ga Marić bude obavljao a sve se čini da hoće. Ukoliko dovede Hulahusejnovića od 400 tisuća eura na Transfermarktu, Bakrara i slične igrače onda počinjem vjerovati da nije problem u Mariću jer bi sigurno i on radije doveo Buksu ili Kevina Carlosa nego ove jeftinjake. U tom slučaju krivce treba početi tražiti kod onih gore sa zmijom u džepu.
  • San Lorenzo
    17.7k

Njegov je posao slaganje ekipe, nama su nositelji i najbolji jedni te isti igrači koji su u toj ulozi već godinama, jel doveo ijednog plug 'n play igrača za kojeg možeš reći da je prvih 11 nezamislivo bez njega?
    Lani si imao bar onog Kaneka koji je poludio i dva mjeseca nam bio najbolji igrač, Vidovića na proljeće...
  • MarK
    812
    Smatrao je da momčad već ima kičmu i da može paralelno razvijati potencijale. Prevario se. Svi smo se prevarili. Fale nam prava pojačanja koja će odmah donijeti kvalitetu. Mislim da je toga svjestan. Imao je cijelu jesen da pronađe pojačanja. Ukoliko ne uspije ništa realizirati jasno je da nije stručan. Međutim ne bih ga još otpisao.
  • emreli21
    73
    slazem se s tobom, ali puno je tu i do trenera. ko zna da mbuku ili cordoba imaju špikićevu, kačavenda ili stojković ademiju minutažu, možda bi to bolje izgledalo. ali treneri stavljaju iste, a te "nove" na klupu. stvarno, ne vjerujem da bi neki igrač sa 100 nastupa u francuskoj u takvoj minutaži imao lošiju statistiku od špikića, nema šanse.
  • Crni86
    6.4k
    Puno se pricalo o igracima prve ekip i cjelokupnom ustroju sportskog sektora, a cini mi se da se na clanskom danu uopce nije dotaknulo onog kljucnog a to je razvoj mladih igraca.

Covjek je predstavio nekakav plan kako bi trebao dinamo razvijati mlade igrace. Spomenuta je vaznost filjale koju doticni nakon 9 mjeseci jos uvijek nije pronasao. Ne samo to, nego sa nikim nije dogovorena ni suradnja na temelju dvojne registracije pa da mali pavic ne sjedi na klupi prva dva i pol mjeseca sezone nego da igra, da mali mikic,horvat, jakir mogu negdje dobit nekakve minute seniorskog nogometa. Gdje je nestao taj plan?

Na svim aspektima sportska politika je ispod razine, covjek se jednostavno ne snalazi jer nikada u zivotu nije radio taj posao. Jedino sto je kolko tolko okej je ustroj skole i u tom podrucju je bio dobar prije nego je postao sportski direktor.

Prica da nismo imali novaca za pojacanja mi je isto retardirana. Stavi onda ko 3. napadaca u roster malog rimca. Stavi za lijevog beka onda sepic. Pa eto kad nismo imali para ajmo onda bar svoje klince probat izgurat kao sto je barca napravila u trenutku kad su bili u financijskim problemima. Sve su to floskuke i izlike. Kao i prebacivanje krivice na jakira.
  • Dudu9
    1.2k
    Neko misli da će u zimskom prijelaznom roku Marić napokon dovesti prava pojačanja itd, ako je Marić jučer izjavio da su pojačanja ljetna super samo im fali utakmica itd, po kojem kriteriju očekujemo nove igrače ako SD smatra da smo dobro popunjeni???
  • marcio amoroso
    38.3k

A gle, prvo napišeš da nije nitko otišao. Kada ti odgovorim da je otišlo preko 40% golova ti napišeš da su veći problem ozljede.

Razumijemo se da je problema miljun i da nije samo jedan problem, ali je promašena teza da nije nitko otišao jer jednostavno jeste. 32 od 67 golova je otišlo.
  • Tom Hanks
    3.3k
    Captain America sa Zone"Keyser Soze

FB-IMG-1734297775902.jpg
  • jedan u nizu
    10k

trebao si mu na nogu staviti tetovaze pehara prvenstva i kupa ;)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.