• Paggini
    29k

Pa ajmo sa predsjednicima od Grgića, kad bih rekao da je započela moderna era tovara:

Peroš, Svaguša, Grbić i Maleš svi po jednu godinu.Brbić eto čuda četiri godine.Kos dvije godine. Huljaj jednu godinu. Brbić jednu godinu. Jakobušić eto četiri godine.

Znači 2 od zadnjih 9 predsjednika su odradili svoj mandat, ne ubacujući ovdje interime ala Akrapica i ostali.
  • vjeko1701
    10.3k
    Tolko ih je bilo da sam ih pola i zaboravio xD
  • Jurki
    13.4k
    ako ti moras zvati managera da ti skautira igraca i sigurno platiti tu uslugu, to dokazuje kakav si sportski direktor. Amen
    Reci kak je sve divno i krasno a momcad ti je 2 sata prije pala bez ispaljenog metka u domacinskoj atmosferi od najlosije momcadi lige.
    Bas niti jedna rupa u ekipi nije popunjena sa igracima koji su pojacanja.
    Zakaj se prodalo Brodica? Zakaj ti lijevog beka igra desni? Zakaj nemas zamjenu za Misica?
    Imas 7 krila kojima je ucinak katastrofa.
    Jbg meni je to dovoljno razloga da mu se da otkaz jos jucer.
    I ta prica treba mu dati prijelazni rok bla bla bla je glupost.
    Ili znas ili ne znas. Nema trecega.
    I jos na to sve skupa je zaposlil svojeg pajdasa i trenera na mjesta skauta.
    Covjek nije dorasel tom zadatku i ok, treba naci covjeka koji ce snimiti situaciju u tjedan dana.
    Jebe mi se kaj nema iskustva, nek ide ucit posel u Rudes.

Edit: lik je htel prodati Sucica u jeneni Como.. znaci imas igraca u ekipi i ti ga se zelis rijesiti. Svojem pajdasu Leki je poklonil Šutala i Bulata (bas sumnjam da se nist za njih nije moglo dobiti).

Ako to sve nije za otkaz.. onda valjda treba strmopizditi klub na razinu Istre..
  • Dadox
    62
    Zamisli zvao je menagera da se raspita o igračuSasvim normalna praksa za poziciju koju radi.Brodića se prodalo jer mu je Jakir rekao da ne računa na njega u ozbiljnijoj minutaži i madžari su nudili duplo veću lovu.Zamjena za Mišića je Sučić,a može biti i Rog i Ademi+ mali Pavić.Kaj treba imati u rosteru 18 zadnjih veznih da se ne ozlijedi 17?Usput,potvrdio je i jučer da je upravo on sa Zajecom dao mišljenje IO da se ne prodaje Sučić…itd…itd…Imaš vrlo površno razmišljenje,a i poprilično si neinformiran za nekoga ko bi solio i sudio…
  • Jurki
    13.4k
    ma odlican je Maric. Treba mu dati duplo vecu placu i duplo duzi ugovor.
    Rezultati na terenu govore da je zajebal.
    Momcad koja dobije u 10 utakmica samo Šibenik je ogledalo njegova rada.
    Dobijes porciju od Lokse i kazes dva sata kasnije da je sve super, divno i krasno. To moze napraviti samo covjek koji je cijepljen od realnosti.
    Sd je odgovoran za rezultate prve ekipe. Ako prva ekipa ne isporuci rezultat koji se objektivno ocekuje.. netko mora letjeti sa svoje pozicije.

Da nam je konkurencija ozbiljna danas bi pisali o gotovom prvenstvu jer bi bilo +15 za taj klub. I samo nas je sreca ostavila na zivotu.
    I tad bi rekel da je sve super kad bi se u prosincu oprostili od titule?
    Tu ne pricamo o ponekom kiksu. Pricamo o najgorem Dinamu u povijesti jebenog Hnla.
  • emreli21
    73
    čak ni Kranjčevićeva nije bila puna, tek oko 2500 gledatelja. u ovoj situaciji. pametnom dosta.
  • Keyser Soze
    11.1k
    Umro sam od smijeha jučer kad sam pročitao ime "Captain America sa Zone" :lol: , ali veliki respekt njemu što je došao i postavio legitimna pitanja za razliku od nekih koji seru, a kad im se pruži prilika radije ostanu doma.
  • emreli21
    73
    mislim da je on jučer imao nekoliko pitanja, bar njih 5-6
  • Dadox
    62
    teško je ovako razgovarati jer pišeš neistine.Bio sam tamo i nije rekao da je išta divno i krasno.Rekao je da se osjeća odgovornim i za dobro i za loše.Rezultati su loši to nitko ne spori.Njega uzimati kao isključivog krivca u uvjetima kojima je radio taj prijalzni rok je smiješno.
  • Dadox
    62
    Upravo to.Meni nije jasno da ima 50 tisuća članova,a dođe nas 100!!! Ej 100!
  • Dadox
    62
    Bio je aktivan i odgovoreno mu je na par pitanja koliko se sjećam.Demokratski.Jbga većina konzumira samo svoje pravo pisanja po forumu.
  • BBB Sibenik
    4.9k
    mislim da je on jučer imao nekoliko pitanja, bar njih 5-6emreli21

Di se mogu procitat sva pitanja i odgovori jel ima negdi transkript
  • emreli21
    73
    mislim da nema, barem nisam vidio.
  • Jurki
    13.4k

"Nismo se oslabili, već smo se pojačali. I po kvaliteti kadra trebamo osvojiti naslov prvaka. Vrijednost seniorske momčadi je od ožujka do danas narasla za 20 milijuna eura. Ponosan sam na sve što smo napravili do sada"
    Njegova izjava.
    Pojacali smo se, a igramo nogomet od prije 50 godina. Los, neefikasan, trom.. uostalom to pokazuje tablica.
    Ok onda je sve bajno i nist ne treba dirati.
    Pricamo o tome da nam je konkurencija iole ozbiljna.. danas bi se pokrili po usima i predali naslov prvaka. U jebenom prosincu.
  • Dadox
    62
    onda jaši po Bjelici i Jakiru,a ne po njemu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.