• Zagreb1992
    1.9k

City ipak ima kvalitetnije protivnike od Lokomotive , Belupa , Istre itd
  • don
    8.2k
    ima i puno kvalitetnije igrače od Dinama. Sve u svom dometu.
  • ZrnTSCHeZ
    512
    Ne znam na kojoj bi tekmi bila bolja potvrda naslovaNitkoBitan
    najrađe bi na nekom stadionu gdje su tribine blizu terena...al Gorica bu prerano, a Loksa ne bu više na Kranjči nego vjerojatno na Maxu...tak da onda biram školjku...ftruc
  • NitkoBitan
    20.6k
    a Loksa ne bu više na Kranjči nego vjerojatno na Maxu...ZrnTSCHeZ

Ima i to svoju car. BBB na jugu... retro izdanje.
  • ZrnTSCHeZ
    512

je, čista romantika...al taj jug je najudaljenija tribina u HR, a i šire
  • Simpatizer
    583
    Na -7 smo, u zadnja 5 kola smo najgori u ligi vi pričate o tome gdje ćemo proslavit naslov
  • Majki2111
    3.5k
    Bit ćemo prvaci
  • Maksim Maksimirski
    6.7k
    Bit ćemo prvi ako nam dopuste!
  • Sunja86
    1.3k
    Pa sigurno je i do Gvardiole, isto kao što je kod nas do Bjelice,ozljede su su tu kod obje ekipe, ali to ne smije biti jedino i glavno opravdanje.
    Znači li to kad im se vrati Rodri i još 1-2 igrača koji fale, ili kada se nama vrate Sučić,Mišić i Petković da nam treneri uopće ne trebaju?
  • don
    8.2k
    Pa sigurno je i do Gvardiole, isto kao što je kod nas do BjeliceSunja86

šta im je onda zajedničko? Da ni jedan ni drugi nisu loši treneri. Problem je puno dublji.

Znači li to kad im se vrati Rodri i još 1-2 igrača koji fale, ili kada se nama vrate Sučić,Mišić i Petković da nam treneri uopće ne trebaju?Sunja86

kako si doša do tog zaključka?
  • Krizy
    48.6k
    BOD BLIŽE NASLOVU.
    — NitkoBitan

Kolo bliže naslovu
    Guinness

Kolega Plavi-9 predvidio još jučer :cool:

Kolo bliže naslovu..Plavi-9
  • Krizy
    48.6k
    Očajno
    Screenshot-20241215-220444-Chrome.png
  • Daliban
    3k
    Nije neki misterij, zbog onih debilnih bakljada je.
  • Kristijan992
    330
    Slušam Skominu i okej, neću o njemu, ali mi nije jasno tko tamo izvlači situacije za analizu. Skoro pa sve situacije s utakmice Hajduk-Rijeka koje su se izvlačile je bilo preispitivanje "da li je Hajduk oštećen". Znači, izvuče se situacija gdje je Rakitić dobio čisti žuti, gdje je Janković čisto odnio loptu i u prolazi zakačio Durdova, start na Kaliku (nakon čega im je puštena prednost) i to se dovodi u pitanje, ali se zato ne izvuče situacija s Livajom i slično...ne mislim da suci guraju svjesno nekoga ili nešto, nisam od onih tko vjeruje u teorije zavjere, ali čini mi se da ovo nije prvi put da se izvlače ovakve situacije, čak je i Jeličić nedavno spomenuo nešto u tom stilu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.