• Petar86
    1.3k
    Hajduk zadnjih 6 utakmica 1 pobjeda, a bjezi nam 7 bodova. Horor, horor.

EDIT: Ta jedna pobjeda je dosla protiv nas
  • Zagreb1992
    2.4k

Treba velikom magu zahvaliti na klupi koji gubi bodove od Lokomotive i Belupa
  • Ali
    2.7k

zadnjih 6 utakmica 1

A mi u zadnjih 5 tekmi 3 boda !!!

Da je jučer bilo 5. umjesto 17. kola mi bismo bili 10. na ljestvici ???
    I to nije za opcu mobilizaciju, vec mlako, ima jos dosta i drugi su loši i gube...
  • NitkoBitan
    27.1k
    Nasa konkurencija je toliko jadna da kad mi udemo u pobjednicki niz razlika na vrhu ce se pocet otapat kao proljetni snijeg.

U ovom trenutku nam je premija i pobjeda nad Varazdinom, ali kad se produ pripreme, dovede makar 1-2 dobra igraca te se vrate oporavljenici mi koracamo u klasicno Dinamovo proljece. I da, jedva cekam derbi na Maksimiru bez ikakvog kalkuliranja.
  • Ali
    2.7k
    Evo i Jela očutao lekciju kakvu je trebao IO , moras se mijenjati, pet zadnjih utakmica igraš na način da čekaš 1na1 pjaca ili baturina...

Skrivat se iza povređenih, a na teren sunizasli igrači sa plaćama većima od 7prvoligaša zajedno !

Dobar trener izvuče maximum iz lošeg igrača, a loš trener od dobrog napravi lošeg...
  • BBB Sibenik
    5.8k
    bit će, četvrtak i petak kiša, u petak velika hahahhaKristijan992

Zašto stoji 22.12. Sibenik-Hajduk nedilja
  • Daliban
    4.1k
    U ovom trenutku nam je premija i pobjeda nad Varazdinom, ali kad se produ pripreme, dovede makar 1-2 dobra igraca te se vrate oporavljenici mi koracamo u klasicno Dinamovo proljece. I da, jedva cekam derbi na Maksimiru bez ikakvog kalkuliranja.NitkoBitan

Za to trebamo novi (kvalitetni) sportski sektor koji će dovesti novog (kvalitetnog) trenera i (kvalitetna) pojačanja. Svi priželjkujemo scenarij koji opisuješ, ali trenutno nema previše razloga za optimizam.
  • Simpatizer
    641
    dovede makar 1-2 dobra igracaNitkoBitan

:rofl:
  • NitkoBitan
    27.1k
    Mi i sa trenutnim kadrom moramo lagano gazit sve redom osim Hajduka, Rijeke i Osijeka, a mi takve utakmice gubimo. Nasi igraci su placeniji od sve i jednog igraca Lokse, Slavena itd. To ekipa mora i bez trenera dobit.
  • don
    13.3k
    kakav li je onda Pep trener kad ne može sa najbogatijim klubom na svitu dobit nikog kad mu je ozljeđena kičma ekipe i još par igrača..

kad naši igrači krenu realizirat ono šta bi i trećoligaši, tad ćemo i krenut uzimat bodove.
  • Daliban
    4.1k
    Sa napadačkim trenerom i novom obranom mi gazimo HNL, ali nisam optimist da ćemo to sve dobiti. Tako da, slažem se s tobom. Samo ne vjerujem sportskom sektoru.
  • DrawTube
    7k
    dobili, ne dobili, vrijeme za mobilizaciju gledateljstva na proljeće

Izlika nema
  • Brusa
    3.4k
    a kad se sjetim kako sam krajem kolovoza razmišljao kako će bit malo dosadno ići na tekme na proljeće, bez rezultatskog naboja,jer ćemo već imati toliku ogromnu prednost :sweat:
  • Medvedgrad
    606
    na pola prvenstva vodeća momčad ima više neriješenih od pobjedaimmerwieder

I sve momčadi imaju manje od 2 boda po utakmici.
  • NitkoBitan
    27.1k
    vrijeme za mobilizaciju gledateljstva na proljećeDrawTube

I u subotu doma igramo!

Posalica na stranu, zadnjih 6 kola (izuzev derbija dolje) igramo u Zagrebu i okolici. Bit ce festivali Dinamovstine. Ne znam na kojoj bi tekmi bila bolja potvrda naslova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.