• Zagreb1992
    3.9k

City ipak ima kvalitetnije protivnike od Lokomotive , Belupa , Istre itd
  • don
    22.6k
    ima i puno kvalitetnije igrače od Dinama. Sve u svom dometu.
  • ZrnTSCHeZ
    2.3k
    Ne znam na kojoj bi tekmi bila bolja potvrda naslova — NitkoBitan
    najrađe bi na nekom stadionu gdje su tribine blizu terena...al Gorica bu prerano, a Loksa ne bu više na Kranjči nego vjerojatno na Maxu...tak da onda biram školjku...ftruc
  • NitkoBitan
    39.9k
    a Loksa ne bu više na Kranjči nego vjerojatno na Maxu... — ZrnTSCHeZ

Ima i to svoju car. BBB na jugu... retro izdanje.
  • ZrnTSCHeZ
    2.3k

je, čista romantika...al taj jug je najudaljenija tribina u HR, a i šire
  • Simpatizer
    641
    Na -7 smo, u zadnja 5 kola smo najgori u ligi vi pričate o tome gdje ćemo proslavit naslov
  • Majki2111
    4.3k
    Bit ćemo prvaci
  • Maksim Maksimirski
    7.2k
    Bit ćemo prvi ako nam dopuste!
  • Sunja86
    1.3k
    Pa sigurno je i do Gvardiole, isto kao što je kod nas do Bjelice,ozljede su su tu kod obje ekipe, ali to ne smije biti jedino i glavno opravdanje.
    Znači li to kad im se vrati Rodri i još 1-2 igrača koji fale, ili kada se nama vrate Sučić,Mišić i Petković da nam treneri uopće ne trebaju?
  • don
    22.6k
    Pa sigurno je i do Gvardiole, isto kao što je kod nas do Bjelice — Sunja86

šta im je onda zajedničko? Da ni jedan ni drugi nisu loši treneri. Problem je puno dublji.

Znači li to kad im se vrati Rodri i još 1-2 igrača koji fale, ili kada se nama vrate Sučić,Mišić i Petković da nam treneri uopće ne trebaju? — Sunja86

kako si doša do tog zaključka?
  • Krizy
    77k
    BOD BLIŽE NASLOVU.
    — NitkoBitan

Kolo bliže naslovu
    — Guinness

Kolega Plavi-9 predvidio još jučer :cool:

Kolo bliže naslovu.. — Plavi-9
  • Krizy
    77k
    Očajno
    Screenshot-20241215-220444-Chrome.png
  • Daliban
    4.1k
    Nije neki misterij, zbog onih debilnih bakljada je.
  • Kristijan992
    838
    Slušam Skominu i okej, neću o njemu, ali mi nije jasno tko tamo izvlači situacije za analizu. Skoro pa sve situacije s utakmice Hajduk-Rijeka koje su se izvlačile je bilo preispitivanje "da li je Hajduk oštećen". Znači, izvuče se situacija gdje je Rakitić dobio čisti žuti, gdje je Janković čisto odnio loptu i u prolazi zakačio Durdova, start na Kaliku (nakon čega im je puštena prednost) i to se dovodi u pitanje, ali se zato ne izvuče situacija s Livajom i slično...ne mislim da suci guraju svjesno nekoga ili nešto, nisam od onih tko vjeruje u teorije zavjere, ali čini mi se da ovo nije prvi put da se izvlače ovakve situacije, čak je i Jeličić nedavno spomenuo nešto u tom stilu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet