• Petar86
    978
    Hajduk zadnjih 6 utakmica 1 pobjeda, a bjezi nam 7 bodova. Horor, horor.

EDIT: Ta jedna pobjeda je dosla protiv nas
  • Zagreb1992
    1.9k

Treba velikom magu zahvaliti na klupi koji gubi bodove od Lokomotive i Belupa
  • Ali
    2.3k

zadnjih 6 utakmica 1

A mi u zadnjih 5 tekmi 3 boda !!!

Da je jučer bilo 5. umjesto 17. kola mi bismo bili 10. na ljestvici ???
    I to nije za opcu mobilizaciju, vec mlako, ima jos dosta i drugi su loši i gube...
  • NitkoBitan
    20.6k
    Nasa konkurencija je toliko jadna da kad mi udemo u pobjednicki niz razlika na vrhu ce se pocet otapat kao proljetni snijeg.

U ovom trenutku nam je premija i pobjeda nad Varazdinom, ali kad se produ pripreme, dovede makar 1-2 dobra igraca te se vrate oporavljenici mi koracamo u klasicno Dinamovo proljece. I da, jedva cekam derbi na Maksimiru bez ikakvog kalkuliranja.
  • Ali
    2.3k
    Evo i Jela očutao lekciju kakvu je trebao IO , moras se mijenjati, pet zadnjih utakmica igraš na način da čekaš 1na1 pjaca ili baturina...

Skrivat se iza povređenih, a na teren sunizasli igrači sa plaćama većima od 7prvoligaša zajedno !

Dobar trener izvuče maximum iz lošeg igrača, a loš trener od dobrog napravi lošeg...
  • BBB Sibenik
    4.9k
    bit će, četvrtak i petak kiša, u petak velika hahahhaKristijan992

Zašto stoji 22.12. Sibenik-Hajduk nedilja
  • Daliban
    3k
    U ovom trenutku nam je premija i pobjeda nad Varazdinom, ali kad se produ pripreme, dovede makar 1-2 dobra igraca te se vrate oporavljenici mi koracamo u klasicno Dinamovo proljece. I da, jedva cekam derbi na Maksimiru bez ikakvog kalkuliranja.NitkoBitan

Za to trebamo novi (kvalitetni) sportski sektor koji će dovesti novog (kvalitetnog) trenera i (kvalitetna) pojačanja. Svi priželjkujemo scenarij koji opisuješ, ali trenutno nema previše razloga za optimizam.
  • Simpatizer
    583
    dovede makar 1-2 dobra igracaNitkoBitan

:rofl:
  • NitkoBitan
    20.6k
    Mi i sa trenutnim kadrom moramo lagano gazit sve redom osim Hajduka, Rijeke i Osijeka, a mi takve utakmice gubimo. Nasi igraci su placeniji od sve i jednog igraca Lokse, Slavena itd. To ekipa mora i bez trenera dobit.
  • don
    8.2k
    kakav li je onda Pep trener kad ne može sa najbogatijim klubom na svitu dobit nikog kad mu je ozljeđena kičma ekipe i još par igrača..

kad naši igrači krenu realizirat ono šta bi i trećoligaši, tad ćemo i krenut uzimat bodove.
  • Daliban
    3k
    Sa napadačkim trenerom i novom obranom mi gazimo HNL, ali nisam optimist da ćemo to sve dobiti. Tako da, slažem se s tobom. Samo ne vjerujem sportskom sektoru.
  • DrawTube
    5.7k
    dobili, ne dobili, vrijeme za mobilizaciju gledateljstva na proljeće

Izlika nema
  • Brusa
    1.8k
    a kad se sjetim kako sam krajem kolovoza razmišljao kako će bit malo dosadno ići na tekme na proljeće, bez rezultatskog naboja,jer ćemo već imati toliku ogromnu prednost :sweat:
  • Medvedgrad
    326
    na pola prvenstva vodeća momčad ima više neriješenih od pobjedaimmerwieder

I sve momčadi imaju manje od 2 boda po utakmici.
  • NitkoBitan
    20.6k
    vrijeme za mobilizaciju gledateljstva na proljećeDrawTube

I u subotu doma igramo!

Posalica na stranu, zadnjih 6 kola (izuzev derbija dolje) igramo u Zagrebu i okolici. Bit ce festivali Dinamovstine. Ne znam na kojoj bi tekmi bila bolja potvrda naslova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.