• ZgDLions
    571

Ne treba ti ništa mutiti pogled, ako ekipa nije zadovoljna igrom, rezultatom i nekim stvarima to ne znači da su automatski za Maminjose, nego da bi htjeli da bude bolje i da se napreduje.
    Oni koji bi htjeli prvenstvo i povratak glavatog manje više ne stanuju na zoni.
    Iako bi me zanimao odgovor hvalitelja Barišića i Vlatke na trgu.
  • MarK
    812
    čista uprava u kojoj najveći i najbogatiji klub završava stalno 3. je čista koliko i račun Zdravka Mamića. Za mene nema razlike između čistoće 1.i 2. opcije. Dno dna jedno i drugoMarK

Još da dodam da je za mene lupež i onaj nesposobnjaković koji je bio "pošten" na klupskoj sisi od 5,10 ili 15 tisuća eura mjesečno ne radeći ništa godinama. Takav je isto oštetio proračun kluba za par stotina tisuća eura dok nije imao časti da ponudi ostavku i ode.
  • LovroZG
    1.3k
    90% ljudi tu bi pristalo na to da je klub čist i da smo trećiMatbv

Znam šta želite reć, al ovo je degutantna rasprava jer mi ko klub imamo i igrače i financije da 3. mjesto bude nedopustivo i baš zato je sad opća uzbuna unutar Dimamovog puka. Hvalisanje čistoćom i brojem članova (sa OIB-om) ne smije bit sama sebi svrha. Takve stvari su rezervirane za neke druge klubove.
  • Pacho
    80

A zasto bi bile samo te dvije opcije? Jel ne mozemo imati cisto, demokratski izabrano vodstvo koje nas nece rezultatski strmopizditi na niske grane?
  • Pacho
    80

Upravo to. Nevjerojatno je da se nakon jedne polusezone ovoliki dio ljudi transformira u "Rezultat je trend, ideal je vjecan" jadnike s juga.
  • Crni86
    6.4k
    s obzirom na reakcije na trenutno stanje na tablici bilo bi zanimljivo vidjeti jesu li Dinamovci za čistu upravu s lošim rezultatima ili za mafijaša koji dirigira i s kojim se osvajaju prvenstva.Kepec

Na ovom forumu nisam vidio nikoga da zaziva tu spodobu nazad, vec ljudi izrazavaju svoje nezadovoljstvo. Nezadovoljstvo stvarima koje vidimo mi laici izvan kluba, pa se ocekuje od ljudi u klubu da ih poprave.

Sad svako izrazavanje nezadovoljstva se povezuje s mamicem.

Briga me za mamica, zajeca, jakira, bjelicu, marica itd. Ja zelim samo za dinamo najbolje. Ne gledam tko sjedi u stolcu, gledam da li su te odluke i rezultati u skladu s dinamom ili nisu. Zelim postenu i sposobne ljude u klubu, valjda ne trazim previse.
  • don
    8.2k
    odma da se ogradim, ne kažem za sve ali ima ljudi koji to tako postavljaju da mogu opravdat potencijalni gubitak titule. A opravdanja jednostavno nema, prošle sezone je i postojalo nekakvo opravdanje ali sad sa ovakvim hajdukom, Rijekom, nikad mirnijem litu, sa tolikim budžetom i ostankom kičme ekipe da izgubiš titulu je u najmanju ruku neoprostivo (u sportskom smislu naravno)
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    Najbolja stvar kod mene danas je karbonara koju sam ja danas djeci napravio. Prste za polizati. Sve ostalo je goli racku. Osta čovjek koji je izjavio da je Petko bog , nezamjenjiv. Čovjek koji je kao sd zaboravio produžiti ugovor Mikiću. Istog onog kojeg ćemo mi pljuvat kad ga i ako ga uopće kontaktira onaj usput ,bil ti potpisao za dinamo za kikiriki. Jer je bio zauzet i okupiran sastavljajući scouting na čelu sa Đemalom i Tomom .
    A ljudi kojima smo dali klub u ruke kažu da su sretni i zadovoljni i da će sve biti super . Ma dajte molim vas.
    U tuki mi ovdje deremo živce, plaćeno od muke. Hebe se njima za naše mišljenje očigledno. Kad nas i Varaždin razbije opet neće biti ništa
  • Pacho
    80

Tocno. I jos uzmi da nam osvajanje HNL-a vjerojatno donosi direktan ulasak u LP i 30ak milijuna eura. Izostanak toga automatski nosi XX% manji budzet i raniju prodaju mladih nositelja sto nam smanjuje sanse za naslov u sljedecoj sezoni. I onda se jos ovi koji opravdavaju mogu pojaviti i reci da imamo manji budzet nego prije pa je normalno da ne budemo vjecni prvaci.

Ako je prihvatljivo ne uzeti naslov ove sezone uz gore opisane uvijete, zasto ga onda ne bi bilo prihvatljivo ne uzeti i sljedece kada bi situacija bila teza? Ili sezonu nakon? I onda bi valjda krenule usporedbe sa stranim velikanima koji X(X) godina nisu uzeli naslov.

Ne zelim reci da bi nas jedna sezona bez naslova unistila. Uostalom, vec smo to i prosli pa izasli jos jaci. Ali ovaj stav gdje se to uzima kao nesto normalno i prihvatljivo je porazavajuci i vodi ka prosjecnosti.
  • Kepec
    7.1k
    Hvala na odgovorima. Napisao sam opciju ili ili (dva nekakva ekstrema) jer to i je cilj ovog pitanja, naravno da bismo svi čistu upravu s osvajanjem prvenstva i pohodom na Europu to je neupitno.
    Jedino kaj me muči, ili sam jednostavno krivo protumačio, stavljanje trenutne uprave u isti koš s Mamićem? Mislim da se razumijemo, ne biti prvak s ovakvim budžetom bi bila katastrofa i to stvarno trebaš biti neznalica da uspiješ, ali eto to mi je zapelo za oko. Jedan od najvećih lopova ovih prostora i najveća gnjida ikada jednaka Zajecu i trenutnoj ekipi u upravi, zanimljivo.
  • Crni86
    6.4k
    Jedan od najvećih lopova ovih prostora i najveća gnjida ikada jednaka Zajecu i trenutnoj ekipi u upravi, zanimljivo.Kepec

Opet izmisljas. To nigdje niko nije reko.

Nema strane za mamica, za zajeca. Daj shvatite vise, ima za dinamo i protiv dinama. Mamic je proslost i tamo ce zauvijek i ostati bogu hvala.
  • Kepec
    7.1k
    A evo kad me već tjeraš da citiram, ali siguran sam da sam samo krivo shvatio kolege forumaše.
    cista a nesposobna uprava je isti kurac ko i lopovska uprava.Jurki

čista uprava u kojoj najveći i najbogatiji klub završava stalno 3. je čista koliko i račun Zdravka Mamića. Za mene nema razlike između čistoće 1.i 2. opcije. Dno dna jedno i drugoMarK

A i tvoj komentar
    Briga me za mamica, zajeca, jakira, bjelicu, marica itd. Ja zelim samo za dinamo najbolje. Ne gledam tko sjedi u stolcu, gledam da li su te odluke i rezultati u skladu s dinamom ili nisu. Zelim postenu i sposobne ljude u klubu, valjda ne trazim previse.Crni86

mi je zanimljiv, slažemo se da želimo za Dinamo samo najbolje i da želimo poštene, ali i sposobne ljude u klubu. Jedino da te briga za, u istoj rečenici, Mamića i Zajeca mi nije jasno, pretpostavljam da si mislio da te ne zanima tko je na čelu Dinama, samo dok su odluke i rezultat pravi. Htio si reći da te nije bilo briga dok je Mamić sjedio u stolcu sve dok su se osvajala prvenstva ili te nije briga u nekom drugom smislu?
  • Jurki
    13.4k
    ajmo ih nazvati x i y.
    Uprava x je nesposobna, vuce krive poteze, a uprava y gleda za svoj racun i izvlaci pare iz kluba.
    Koja je razlika između te dvije uprave?
    S tim da nije problem kompletna ova Uprava, vec šteka samo sportski sektor.
    Dugorocno ni sa upravom x ni sa upravom y klub nece napredovati.
    Svaki lanac je jak kolko je jaka najslabija karika.
    Ako su se mogli dovesti u klub ljudi koji imaju financije i marketing u malom prstu, ne vidim razloga da se ne popravi sportski sektor.
  • Crni86
    6.4k
    Jedino da te briga za, u istoj rečenici, Mamića i Zajeca mi nije jasno, pretpostavljam da si mislio da te ne zanima tko je na čelu Dinama, samo dok su odluke i rezultat pravi. Htio si reći da te nije bilo briga dok je Mamić sjedio u stolcu sve dok su se osvajala prvenstva ili te nije briga u nekom drugom smislu?Kepec

Procitaj opet sta sam napisao pa ce ti biti jasnije, a ne da izokreces moje rijeci.

Ne gledam tko sjedi u stolcu, gledam da li su te odluke i rezultati u skladu s dinamom ili nisu. Zelim postenu i sposobne ljude u klubu, valjda ne trazim previse.Crni86

Boldao sam ti pa da mozes razumijet.

Prestanite vise svako nezadovoljstvo povezivat s mamicima i tim forama da li bi postenu ali manje uspjesnu upravu ili lopovsku pa uspjesnu. Ni jedno ni drugo nisu opcije za klub poput dinama. Nije ljudima koji su danas u klubu nikakvo opravdanje da su oni posteni, a prosli ljudi to nisu bili. Ako im je to neko opravdanje, znaci da nemaju dovoljne kompetencije da vode ovaj klub. Biti posten nije dovoljno, sori. A ti zovi to onda zazivanjem glave, izjednacavanjem zajeca i mamica i sl. Probajte razumijet da ljude boli briga kak ce se neko u fotelji zvat dok on radi ono najbolje za dinamo (posteno i uspjesno, kako mi opet ne bi izvrtao rijeci).
  • Pacho
    80
    Bilo je postenih ljudi koji su velike klubove diljem Europe odvodili do bankrota. Tako da ne, nije dovoljno biti posten. Niti blizu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.