čista uprava u kojoj najveći i najbogatiji klub završava stalno 3. je čista koliko i račun Zdravka Mamića. Za mene nema razlike između čistoće 1.i 2. opcije. Dno dna jedno i drugo — MarK
90% ljudi tu bi pristalo na to da je klub čist i da smo treći — Matbv
s obzirom na reakcije na trenutno stanje na tablici bilo bi zanimljivo vidjeti jesu li Dinamovci za čistu upravu s lošim rezultatima ili za mafijaša koji dirigira i s kojim se osvajaju prvenstva. — Kepec
Jedan od najvećih lopova ovih prostora i najveća gnjida ikada jednaka Zajecu i trenutnoj ekipi u upravi, zanimljivo. — Kepec
cista a nesposobna uprava je isti kurac ko i lopovska uprava. — Jurki
čista uprava u kojoj najveći i najbogatiji klub završava stalno 3. je čista koliko i račun Zdravka Mamića. Za mene nema razlike između čistoće 1.i 2. opcije. Dno dna jedno i drugo — MarK
Briga me za mamica, zajeca, jakira, bjelicu, marica itd. Ja zelim samo za dinamo najbolje. Ne gledam tko sjedi u stolcu, gledam da li su te odluke i rezultati u skladu s dinamom ili nisu. Zelim postenu i sposobne ljude u klubu, valjda ne trazim previse. — Crni86
Jedino da te briga za, u istoj rečenici, Mamića i Zajeca mi nije jasno, pretpostavljam da si mislio da te ne zanima tko je na čelu Dinama, samo dok su odluke i rezultat pravi. Htio si reći da te nije bilo briga dok je Mamić sjedio u stolcu sve dok su se osvajala prvenstva ili te nije briga u nekom drugom smislu? — Kepec
Ne gledam tko sjedi u stolcu, gledam da li su te odluke i rezultati u skladu s dinamom ili nisu. Zelim postenu i sposobne ljude u klubu, valjda ne trazim previse. — Crni86
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.