• BBB Sibenik
    4.9k
    Šta je veća greška i tko triba snosit odgovornost za evo jedan primjer. Dovedeš Mmaee na 4godine neka shema sa 800k koji je otpadak iz Ferenvarosa, klub koji igra Konferncijsku. Alo daj mu duplo bar kraći ugovor, al paralelno Soticek il Belinho bi tribali igrat za 300e misecno po našem SD. Pa jbt na Mangeru “New manager” ti ovo ne može proc kamoli zapravo. Koliki je tu nesrazmjer u odlukama.
  • Crni86
    6.4k
    Ali što ne mogu shvatiti jest da Mikić dva tjedna prije isteka ugovora nije zakaparen i da s njim nije potpisan ugovor. To vrijedi i za ostale juniore koji spadaju u tu kategoriju.Paggini

Pitanje je da li zele ti decki potpisat nove ugovore. Koji je nas plan za te decke? Kako mi zamisljamo taj put za njih? Da li jje njima taj put okej?

I oni sami znaju da vrlo vjerojatno nece dozivjet da idu direktno iz juniora u seniorsku momcad. Filjalu nemamo, dvojnu registraciju nemamo, drugu momcad nemamo. Samim time morali bi vjerojatno na posudbu u neki klub gdje ih ne bi bas previse fermali jer nisu pod ugovorom s njima. Pa zasto onds potpisat ugovor s dinamom? Sto to dinamo u ovom trenutku nudi? Bolje je onda otic u neku istru potpisat ugovor pa da te bar fermaju jer si njihov igrac, dobivat ces prilike i tolerirat ce ti se greske. Ako zablistas opet ce doc dinamo i oktupit te ili u krajnjem slucaju neki drugi klub.
  • Facke
    4.4k

Odgovor ti je cist jednostaven. Marko Maric VAN!
  • CUCAK
    260
    daju svi klubovi takve bonuse za razne uspjehe... al nema šanse da igrač pristane na dosta manji ugovor, a da to kasnije nadoknađuje kroz bonuse koji možda dođe možda ne...da je to jednostavno, svi bi se tome okretali jer na papiru izgleda super

primjerice i da sad imamo takve neke varijabilne ugovore, otvorio bi sucica, baturinu još više prema kupcima koji ih zele ispod cijene
  • Daliban
    3k
    Da se razumijemo, mogu opravdati njegov stav jer sam ga shvatio da juniorima neće davati basnoslovne ugovore čim napune 18, nego će dobivati racionalnije ugovore, koji će se podebljavati ala primjer Sučića.

I to mi je ok, nemam problem s tim sentimentom.

Ali imam problem s ignoriranjem i zanemarivanjem proizvoda naše škole.
    Paggini

Pa na procjeni i balansiranju između toga se i sudi kvaliteta rada.

Ne treba biti poseban genijalac da zaključiš da ne treba davati basnoslovne ugovore klincima bez perspektive. To je izmišljanje tople vode i bespredmeno je uopće filozofirati o tome. Čim sam ga čuo da toliko filozofira o ugovorima za klince i baca neke floskule, instinkt mi je govorio da ćemo se dovesti u probleme jer je identificirao školu kao prostor za štednju i rezanje troškova. Bilo je jasno da ćemo se ciganiti oko svega, gurati neke svoje nove šablone nauštrb osiguravanja talenta te prerano otpisivati perspektivne klince. Jebiga, perspektiva klinaca je varljiva stvar, pogotovo kada ti je sportski sektor općenito za k i ne donose dobro kvalitativne procjene, pa moraš grabiti širom mrežom da se osiguraš. Rezanje troškova, pogotovo nekakvo šablonsko rezanje u kojem mi na silu pokušavamo progurati određene kategorizacije i platne razrede maltene ideološki, je u direktnom sukobu s tim.

Cijeli moj problem s tom presicom je da je bilo previše otkrivanja tople vode i filozofiranja u rangu self help gurua.
  • Pacho
    80
    A jel postoji neki sektor di ovaj ne reze troskove? Skola sto je idiotizam, roster igraca (gdje je stvarno bilo skarta, ali i rjesavanja igraca koji bi nam sad itekako bili korisni), ulazni transferi. S jedne strane se govori da je financijska situacija odlicna, a s druge ovaj reze kljucne stvari kao da smo pred babkrotom.
  • Daliban
    3k
    A jel postoji neki sektor di ovaj ne reze troskove?Pacho

Marketing.
  • ZgDLions
    571

Kaj bi bilo da odigraš sezonu snova, hrpa dobijenih duela, pretrčanih kilometara, oduzetih lopti, a ekipa koma i ništa ne osvojite i tebi puno manja lova.
    Više sreće drugi put, u ekipnim sportovima teško.
    Zato postoje bonusi ak nekaj osvojite, teško je to idealno posložiti, al u startu jadni ugovor, pa nadogradnja, nije ni Šotiček poludio za tim dilom.
  • Kepec
    7.1k
    Kaj mislite kakvi bi rezultati bili na anketi "Dinamo svake sezone na 3. mjestu u prvenstvu bez Mamića ili Dinamo svake sezone prvak s Mamićem"?
    Hvala Bogu ova druga opcija više nije moguća i ta spodoba je nestala jednom zauvijek, ali s obzirom na reakcije na trenutno stanje na tablici bilo bi zanimljivo vidjeti jesu li Dinamovci za čistu upravu s lošim rezultatima ili za mafijaša koji dirigira i s kojim se osvajaju prvenstva.
    Ja se ozbiljno nadam da bi 99% glasova išlo na prvi odabir iako mi trenutni stavovi i ono kaj čitam muti pogled na to.
  • Orc123
    9.3k
    Ma u potpunosti sam za kritiku ali mislim da bi sad malo trebali stati na loptu.....imamo zimski prijelazni rok, imamo pripreme....na kraju se mrtvi broje...nista nije nedostizno...nista nije izgubljeno...
  • Brusa
    1.8k
    anketa na Zoni ili među općom populacijom?
    Među općom populacijom bi prvak s mamićem pobijedilo sa ogromnom prednošću.
    E sad na Zoni iskreno nisam točno siguran, 99% ne bi bilo sigurno.
    Znam da je ovo proljeće na temi FORUM IGRA A ILI B, netko postavio pitanje otprilike: pobjeda DP i bez naslova prvaka ili naslov prvaka i ostanak stare garniture u klubu. Odgovor (ne sjećam se tko od forumaša je odgovorio) je bio otprilike: ne mogu vjerovati da ću to napisati, ali naslov prvaka...
  • MarK
    812
    čista uprava u kojoj najveći i najbogatiji klub završava stalno 3. je čista koliko i račun Zdravka Mamića. Za mene nema razlike između čistoće 1.i 2. opcije. Dno dna jedno i drugo
  • Probirštift
    650
    Jedva čekam kraj sezone kad osvojimo duplu krunu i naš kapetan KTC podigne trofej dok se cijeli Trg bana Jelačića dere u euforiji :cool:
  • Matbv
    48
    90% ljudi tu bi pristalo na to da je klub čist i da smo treći , a na instagramu ,facebooku i po portalima 90% ljudi bi da smo mutan klub sa kriminalcima koji osvaja prvenstvo dok je svijeta i nema njima veze kaj ti neki ljudi javno hvale zvezdu i vučića ,njih to ne jebe , al naravno nema većih hrvata i katolika od njih.
  • Jurki
    13.4k
    cista a nesposobna uprava je isti kurac ko i lopovska uprava.
    Nije govno nego se pas posral.
    Meni kao navijacu je isti kurac dal vode klub nesposobni ili pokvareni ljudi.
    Ni od jednih ni od drugih nema dugorocno napretka kluba.
    U hnlu biti treci sa 70 milijuna eura budgeta je sramota.
    Ne igramo Premiership pa da se smijemo zadovoljiti sa trecim mjestom.
    Dal su pare pokradene ili spičkane bezveze na isto zide.
    Od Varazdina do Varazdina dobiti samo Šibenik je katastrofa.

Ili ono kak ide: rezultat je trend, a ideali vjecni. To mi je spustanje na razinu blitvara.
    Ako si u najuspjesnijem sportskom kolektivu u drzavi. Ocekuje se samo i iskljucivo izvrsnost. Šarlatanima svih vrsta nije mjesto u klubu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.