• Medvedgrad
    326
    Jakir nas je ove sezone napustio na -4 sa svim odigranim utakmicama.Crni86

Napustio nas je na -1.
  • masacusec
    4.2k
    Ekipo iz Dinama, ako čitate ovaj forum, a čitate...Ne dirajte Bjelicu!
  • Neron53
    1.1k
    Jucer sam u Kranjci cuo da je Bjelicina otpremnina 900 soma.
  • Crle
    605
    Zanimljivo je vidjeti da sadašnja momčad od Kovačevića Slaven drži prvo mjesto na toj tablici, a bivša Varaždin treće. I to obje igraju dobar nogomet. I sigurno nemaju bolju ekipu od Dinama. I sigurno nije lakše sa lošijim igračima imati dobru igru.
  • dinon7
    1.3k
    Ja bi bio za njegov ostanak da vidim da on zna sto radi i da vodi ekipu u pravom smjeru.
    Govor tijela igrača, njega samoga, njegovog stožera,
    Izmjene koje obavlja, tko mu i kako igra… ne ulijeva niti malo povjerenja i ja osobno mislim da nema načina da on ovo izvuče. Ne Pamtim kada smo zadnji put imali ovako lošu seriju rezultata.
    Ne vidi se apsolutno nikakav napredak u igri, dapače. Nazadovali smo.
  • i more je plavo
    1.1k
    Ja sam sada siguran da nisu Jakir i Bjelica tolike neznalice, jer momcadi se događa identican scenario od prosle godine.

Ja ne vidim da je ovogodisnja momcad jaca od proslogodisnje, jedino stvarno pojacanje je Pjaca, i na njemu se to vidi, ali u sivilu i on izgleda losiji.

Vidjelo se prosle godine koliko patimo kada je Mišić u lošijoj formi i kad nema Petka, i taj problem nije riješen, pa sad kad nemamo te igrace, i jos se nakalemi ozljeda Sucica koji je u medjuvremenu postao vazna karika ekipe imamo veeeliki problem.

Prica o Cordobi i Mbukuu je svakako cudna, jer obojica su dosli ne kao pojacanja nego kao talenti koji bi mogli biti isplativi u buducnosti, a kao takvi se i pokazuju.
    S tim da Mbuku i nije krilo, a nije ni robusni napadac koji trpa ili odlaže lopte.

Torrente je pod Jakirom izgledao kao flop, pod Bjelicom na trenutke kao top, a zapravo je solidan igrac ali klasa Perić.

Jednostavno fizički i mentalno nas uništavaju utakmice visokog tempa u LP a nemamo na klupi decke koji su se nosili sa teretom Dinamovih ocekivanja, a ona su da je tragedija ne pobjediti u 4 od 5 utakmica domace lige.
    Na to se doda euforija u dalmaciji i stabilna Rijeka i u svaku tekmu se ulazi sa utegom da ne smijes kiksati, a onda je jos teze.

Sto znaci vizija sportskog direktora, pokazuje Osijek.
    Istrpili su lose rezultate na pocetku, doveli tog Hernanija i Jakupovica i poceli su dolaziti i rezultati, jer dojam nije bio los ni u pocetku, ali rezultati ga nisu pratili.

Bjelici treba vrijeme, ali ga nazalost nema.
    Od kad je dosao ili se igraju utakmice i putuje se, ili su pauze zbog repke gdje Dinamo najvise pati u cijeloj ligi jer ostaje bez glavnine kadra.
  • i more je plavo
    1.1k
    Daj Slavenu da svaku srijedu, između prvenstvenih kola, odigra jednu tekmu s Ferencvarosem, ali koja ima natjecateljski znacaj, pa bum te pital kak ce izgledati za 2 tjedna.
  • Praskaton
    2.8k
    Bjelici treba vrijeme, ali ga nazalost nema.
    Od kad je dosao ili se igraju utakmice i putuje se, ili su pauze zbog repke gdje Dinamo najvise pati u cijeloj ligi jer ostaje bez glavnine kadra.
    i more je plavo

Evo sad ce imati 7 dana pa cemo vidit sta ce napravit.

Očajno je odradio ovo sve do sad i svi ovi bodovi u Lp to ne mogu zamaskirat.
    Njegove reakcije,koristenje igraca,izmjene,govor tijela sve je lose.
    Ne znam sta je gore da on radi prijelazni rok ili sadasnji SD.

Jos kad Zeko da ruke...
  • Crle
    605
    Ja kao netko tko ni ne zna nogomet da bude trener ne mislim da su Jakir i Bjelica neznalice nego da nisu znalci i da su jednodimenzionalni treneri koji bi se najradije svaku utakmicu branili. Koji nemaju viziju da naprave igru niti da se prilagođavaju. Već da imaju u napadu nekog kao Petković tko će spuštati lopte na brza krila. Da imaju radilicu u sredini i beton obranu. I kada se posloži momčad i situacija tome na čemu oni inzistiraju onda imaju rezultate. No kada su pročitani i sa druge strane postoji trener koji zna kontrirati njihovu igru onda su oni izgubljeni.

Ja njih ne vidim kao trenere koji uspješno mogu voditi Dinamo koji bi trebao imati igru i znati se prilagođavati kada igra protiv jačih momčadi defenzivno sa brzim izlascima naprijed, i kada igra hnl pa treba smisleno probijati obranu i stajati visoko naprijed. Također i dosta bitno, znati dovoljno rotirati kako bi igrači bili odmorni i manje se ozljeđivali. Isto i da bi imali kontinuitet igre da se mlađi igrači razvijaju. Pogotovo u situaciji gdje nam je dobar dio igrača na zalasku zbog godina, a dio zbog transfera.

Daj im dvije momčadi pa možda i hoće. Ili im daj naš budžet. Infrastrukturu... Ili još bolje imaš dokaz utakmicu prije dva tjedna gdje je i njima falilo dosta igrača protiv nas. Što je za jedan tako mali klub i pogubnije.
  • Nolifer
    8.8k
    Sopa povedi nas!čovjekjogurt

On i Bočkaj, bi bili kritični za benzinske :fire: :lol:
  • i more je plavo
    1.1k
    treba smisleno probijati obranu i stajati visoko naprijedCrle

A za to trebas nekog Mišića koji puuuno toga obrambeno presjece i pokupi i stopere brze i sigurnije u pasu od Torrentea i Thea, jer oni se dobro osjecaju dok su nisko, ili u 16 metara, jer su dobri u skoku i jaki u duelu, ali dok su visoko kad treba razigrati prema naprijed ili pokriti veliki prostor iza njih vide se svi njihovi limiti, koje Theo donekle maskira borbenošću.
  • Crle
    605
    Ma jasno je da treba no ima trenera koji znaju "zakrpati" stvari i kod lošijih igrača istaknuti njihove dobre strane jer je momčad izbalansirana i ima ideju igre. Nije nama problem samo dio momčadi nego cijela jer se uopće ni ne igra kao momčad. Ne znam koju već utakmicu nama igrač sa loptom nema kome dodati loptu, pa bi samo boljim dodavanjem već imali prednost. Onda se glupo izgubi lopta jer igrač mora sam kroz dvojicu i onda nam obrana visi zbog ovoga što si rekao za stopere. Dosta puta zapravo mi sami sebe uvaljujemo u situacije u kojima smo najslabiji.
  • don
    8.2k
    Evo sad ce imati 7 dana pa cemo vidit sta ce napravit.Praskaton

i ovo je valjda virovali ili ne, prvi put da Bjelica ima cili tjedan odnosno 7 dana do nove utakmice od kad je doša tu. Svakom laiku je jasno da se između utakmica u tjednu nema šta trenirati jer ti praktički 2 dana posli LP traje regeneracija i treniraju samo oni igrači koji nisu igrali. I onda imaš 1 trening prije nove utakmice dok tipa Rijeka, hajduk ali i cila liga tjedan dana samo živi za utakmicu sa Dinamom, namirisali su krv i to je to.

Bjeličin rukopis možemo vidit posli priprema, jer će tek tad ekipa dobiti prve obrise njegovog rada i načina treniranja.
    A oni koji misle da zaslužuju igrat više, sad imaju lipo pripreme i neka to dokažu na istima svima nama.
  • Jurki
    13.4k
    Bjelica je imal nekih krivih procjena i za neke je stvari stvarno odgovoran.
    Međutim mislim da nije problem u treneru i nebi ga smjenjival.
    Promijenili smo trenera usred sezone, nije napravljen pomak.
    Znaci nije problem u treneru, problem je u ljudima koji su kreirali ovu ekipu.
    Ako ne vide da ova momcad ne funkcionira ili ako nisu sposobni dovesti kvalitetnije igrace.. u oba slucaja moraju otici.
    Laz je da se ne mogu za male novce dovesti igraci, jbg treba imati poslozen sustav koji bu odreagiral ako stvari krenu lose.
    Sustav u Dinamu ne postoji, imamo skaute, ali kao da ih nemamo.
  • Praskaton
    2.8k
    i ovo je valjda virovali ili ne, prvi put da Bjelica ima cili tjedan odnosno 7 dana do nove utakmice od kad je doša tu.don

Imao je dvije reprezentativne stanke ako se ne varam.Jasno je svima da se ne trenira i nema vremena kao naši rivali ne treba to naglašavat nit kukat radi toga.
    Ono sto je problem je ocito njegova priprema utakmica,analiza istih.Greške se ponavljaju iz utakmice u utakmicu ne znam sta rade na tim sastancima ukaže li im se na greške.
    A oni koji misle da zaslužuju igrat više, sad imaju lipo pripreme i neka to dokažu na istima svima nama.don

Nama nece nista dokazat,mogu to samo treneru.Nekako se bojim da ce Mbuku,Cordoba ili Oliveras ista dokazat jer su imali svo ovo vrijeme kad je kadar osakaćen pa nisu dobili neku priliku.
    Mi tu moramo vjerovat treneru isto kao što smo vjerovali Jakiru da Torrente ne moze,da Kaneko ne moze...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.