• Dino
    2.9k
    Moje nepopularno mišljenje je da oni ionako te pozdrave odrade reda radi.rioda

A gle, i utakmice nazalost odraduju reda radi :grin:

Smatram da “pozdrav igracima” salje nekakvu poruku o tome kakva smo grupa. Ako se hvalimo time da i kod primljenog gola navijamo jos jace i glasnije, onda nam ne bi trebao bit problem ni nakon tekme poslat slicnu poruku.
  • ShanKu
    1.1k
    ma jako im je to bitno, pljesak ili žvižduk, u ponedjeljak im sjeda ista plača ko i prošli mjesec ili onaj mjesec kad nam je išlo dobro...
  • ZrnTSCHeZ
    512
    oni ionako te pozdrave odrade reda radi. Kad ih se pozdravi, sve pet, malo zaplješću i odu. Ako ih se ne pozdravi, nešto se kao malo uvrijede i odu pognute glave. Nema tu neke spontanosti, uvijek sve istorioda

Nažalost to je zadnjih godina generalno u nogometu postal više polufejk PR ritual nego iskaz zahvale i privrženosti.

ma jako im je to bitno, pljesak ili žvižduk, u ponedjeljak im sjeda ista plača ko i prošli mjesec ili onaj mjesec kad nam je išlo dobroShanKu

U kakvu takvu njihovu obranu mogu kazati da su jučer u onih 20m od svlačionice do busa fakat svi redom djelovali utučeno
  • Noel
    7.4k
    Prošlosezonski kadar Dinama sa Bulatom,Šutalom,Vidovićem,Kanekom i Brodićem je bio za klasu bolji od ovog današnjeg.
  • Crni86
    6.4k
    Bolje da smo otkupili mladeg Vidovica nego doveli Pjacu.
  • bluepower86
    1k

Pjaca nam je jedino ovosezonsko pojacanje koje se pokazalo i nesto nam vrijedi a ostali nisu vrijedni spomena.
  • Majki2111
    3.5k
    Bit ćemo prvaci
  • Hnlovac
    1.3k
    Navijači Dinama su daleko najveći kmecavci i pesi od svih navijaca u HNL. Da mi 20 godina ili još gore, nikad ne osvojimo ligu, bili bi nepodnošljivi, ali doslovno nepodnošljivi. 5x gori od onih kojima se sad rugamo. Nas izvlači što smo uspješni pa nije dosad bilo puno kriza.

Međutim, kad je sad došla kriza, maske su već pale. Ako nedaj Bože ispustimo titulu, neki ljudi će govoriti o prestanku navijanja za Dinamo.

Da nadodam, od zagrepčana I ostalog dinamovog puka, očito dio ne navija za Dinamo, već navija protiv Hajduka. To se i vidi kad zagusti. Da napomenem, Ne branim ogroman neuspjeh sportskog sektora ove uprave , ali kakve sve "navijače" imamo, čudi me da nas ne vodi HDZ

Zona je tu velika iznimka jer dobar dio ljudi ne sere i ide na tekme. Čim počnem uživo pričati s dinamovcima i čujrm sve izjave ovih dana shvatim da je zona, nažalost, debela manjina
  • Crni86
    6.4k
    ne prikazuje nista vise nego vidovic. Samo sto je vidovic mladi.

Sjetimo se brojnih komentara na ljeto kako vidovic nije igrac za nas na poziciji krila jer je pre spor, ne prolazi toliko 1vs1 i sl. Zakljucak je bio da bi bio dobar al kao desetka ali da smo tamo popunjeni. Da nam na krilu treba jedno moderno brzo krilo.

Ja iskreno ne vidim da pjaca donosi ista vise nego vidovic. Da pace jako su slicnih karakteristika te bi i za Pjacu bilo bolje da igra poluspicu/desetku, a ne krilo. Ovako smo dobili igraca isti karakteristika ali koji je 7 godina stariji i nema prostora za napredak niti da se preproda u buducnosti.
  • Hrc-Vg
    414
    Emreli bi nam u zadnjih mjesec dana bio puno korisniji
    od Kulena.
  • veselko tenžera
    2.8k
    Ne znam je li nepopularno, ali Joško je na Zoni poprilično nepopularan lik pa ću napisati ovdje.

Mislim da se iza nicka @Miro Vugrinec krije Joško Jeličić :smile:.

Sumnja mi proizlazi iz sljedećih točaka:

1. Ima sastave 2 sata prije utakmice.
    2. Ima insajderske informacije iz HNLa i menadžerskih krugova
    3. Ne propušta priliku za istaknuti genijalnost Martina Baturine kao i žrtvu koju dotični prinosi za Dinamo.
    4. Joško mi baš izgleda kao lik koji se voli što bolje pripremiti za svoj posao, a odlična prilika za to je sudjelovanje na navijačkim forumima.
  • don
    8.2k
    Hahahahahaha bome porazi baš djeluju na nas (ništa osobno protiv tebe) ali smišno mi je ovo iz nekog razloga :rofl:
  • Paggini
    29k

Hjoj a kad saznas tko se krije iza @Pop corn hjoooojjj :snicker:
  • Pacho
    80
    Jelicic polira testise dalibanu, a miro ga ne podnosi
  • jedan u nizu
    10k
    Ja uvijek nekako mislim da je Miro netko blizak Baturini, da preko njega dobiva informacije.
    Ne bih rekao agent ili otac, ali recimo 'punac' ilitiga otac njegove djevojke.
    Netko kome je zet ili buduci zet jedan Baturina, kao najvrijedniji igrac Dinama, sigurno prati nogomet i navija da mu kcer ostane sa njim u vezi :rofl:
    Pretpostavljam da je djevojka iz Zagreba, pa je otac vjerovatno navijac Dinama i da je vise zaljubljen u Martine od svoje kceri.
    :rofl: :rofl:

p.s. ovo ne pisem samo jer je veselko ovo prvo stavio, nego mi je ovo stvarno jednom palo na pamet :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.