• Georg Koch
    5k
    krivnju imaju svi, ali za limitirani kadar na masu pozicija samo SD.
    Bez lijevog beka, zamjene Misicu koji je godinama izrauban, bez treceg napadaca, pa igras mjesec sana svako 4 dana tekme sa polovicno zdravom jednom spicom.
    Od pojacanja 16% su zapravo pojacanja.
    Jan Oliveras slika i prilika prijelaznog roka.
    To si Dinamo ne smije dopustiti. AMATERSKI.
    A Bjelica ima druge grijehe.
    Poenta je ta da na osnovu cega mi mozemo dati tu odgovornost vodjenja najvaznijeg prijelaznog roka Maricu? Jel mu mozemo vjerovati?
    @Dudu9 tako pisu 24 sata.
  • Nolifer
    8.8k
    Ljetni prijelazni rok je bio jako dobar. Nikog nismo prodali, a pojačali smo se. Teško nam je dovesti napadača, a niti jedan igrač u mom mandatu nije došao bez amenovanja trenera, rekao je Marić

https://www.24sata.hr/sport/sportski-direktor-dinama-ne-necu-dati-ostavku-skender-izvrsni-odbor-vjeruje-maricu-1021743?24sata_ref=frontpage-home
  • Orc123
    9.3k
    to se slazem da nije problem ono kaj se napravilo vec ono kaj se nije a to je bek, 6ica i napadac....
    Da su krila igrala onda bi mogli govoriti da su pojacanja ili ne ..ovako imamo Spiku koji nije za nista!
  • Dudu9
    1.2k
    Ovaj članak i izjave SD me bacaju u depresiju, nije mi ni najmanje dobro, kad sam pročitao izjave di nema ni trunke samokritike užas!
    Marić opet prodaje maglu, sve je super pojačanja odlična, di je onda problem? imamo već drugog trenera ove sezone, a sve se super i krasno??
    Marić očito nema obraza dati ostavku, barem iz moralnih razloga i loših rezultata ili je normalno njemu da dinamo pruža ovakve utakmice
  • jakov1
    325

Misic - Sucic Ademi - Rog Pavic - Kacavenda Bernauer. Hijerarhija Dinamovih zadnjih veznih na pocetku sezone. Tko bi tu bio lud i ulupao milijune na jos jednog veznjaka?

Ako se misli da treba naci nekog Misicu slicnog po kvaliteti, onda se slazemo, ali to je kao da Real odluci da im treba zamjena za Kroosa pa padnu glave jer ga nisu nasli u par mjeseci. Probalo se s Romaom iz Qarabaga pa je bio jako skup, a bome se i u Europi pokazalo da nije on bas ta klasa kao Misic.
  • Georg Koch
    5k
    nitko od igraca koje si naveo nije prirodna 6ica osim malog Pavica.
    Tu prica staje.
  • jakov1
    325

Nije ni Misic.
  • Georg Koch
    5k
    ali je igra ko da ga je mater začela na 6ici.
  • ZgDLions
    570
    Ok, leve desne, zadnji vezni, treća špica, sve je to meni jasno uz povrede, samo super smo startali u prvenstvu sa forom da nebumo ni jednu ove sezone izgubili plus plasman u lp i onda ne raspad sistema, nego opći potop.
    Pa u toj ligi deset više nema ni jedne momčadi gdje smo ozbiljni favoriti, što je najgore skoro svi stoje na terenu bolje od nas, dobivaju duele, pritisnu nas da golmani moraju stalno ispucavati, pa taj Mbuku, Cordoba, Mmae svima bi valjali osim nama, o Stojkoviću i Kačavendi ni neću, oni bi sigurno bili nosioci u više od pola ekipa i onda mi ovako igramo.
    Ili su neki ozbiljni problemi u svlačionici, u klubu ili trenera boli ona stvar, pa sa ovom lovom i igračima matematički nije moguće imati ovakvu igru i rezultate.
    SD je možda i žrtva, ali da će netko pustiti suzu za njim, i neće.
  • jakov1
    325

Igra kad je sustav dobro poslozen za njegov profil, znaci dok se igra na posjed. Pod Cacicem je bio kalibar za reprezentaciju, al bome nakon toga je pao za jednu stepenicu. Fantasticno cita igru i zato je i dalje solidan obrambeno, ali on jednostavno nije igrac za trku i pokrivanje prostora. Golove od danas bi vjerojatno primili i s njim, njemu uvijek u tranziciji igraci bjeze iza leda.

Hocu reci, i Rog bi pokrio da ekipa funkcionira, mislim da nije bilo neopravdano sto se vjerovalo u dubinu pozicije.
  • CastAway1986
    2k
    Moze oni pricati koliko hoce ali je jedan od glavnih krivaca za stanje u momcadi , nek se vrati u akademiju i radi taj posao .Napricao je previse nelogičnih stvari , pola igraca su mu promašaji , a čiji je igrač onda Mbuku ako Marić kaže možemo ga otkupiti za male novce?
  • Dudu9
    1.2k
    Izjava Marića "Cordoba nam se ozlijedio, prije toga je dobro ušao u sezonu"? Cordoba igrao dobro? mene zanima koja to utakmica?
    "Oliveras je prošao Barceloninu školu i Romu" kakve ovo veze ima jel taj mali kalibar za dinamo a očito da nije kad nije dobio priliku ni u kupu!
    "Mmaee je došao, prvih 11 utakmica bio standardan, igrao dobro. Njegovo odstranjivanje nije bila stvar kvalitete" opet pitanje koju utakmicu mmae igrao dobro možda protiv Bayern?
    "Mbuku je igrač koji je vrijedio 10 milijuna eura, jako je kvalitetan protiv niskih blokova" ja još nisam vidio kako je dobar u tom segmentu, a to da je vrijedio 10mil kakve veze sa sadašnjim situacijom,
    I za kraj uhljebljenje u klubu,
    Marko Marić je priznao kako je njegova želja bila dovođenje Tome Šokote i Džemala Mustedanagića u skautsku službu
    "Željeli smo jednog lijevog beka, on je za 4,5 milijuna eura otišao u Romu" propao mu transfer i na kraju odustao od bilo kojeg drugog igrača?
  • Crni86
    6.4k
    Željeli smo jednog lijevog beka, on je za 4,5 milijuna eura otišao u Romu" propao mu transfer i na kraju odustao od bilo kojeg drugog igrača?Dudu9

Sta nije tu bilo prenseno da je u dogovoru s trenerom bilo zakljuceno da nam ne treba lijevi bek, posto imamo ogiwaru i perkovica??? Kako sad?

Pa covjek je pogubljen, vide to i ptice na grani….
  • Daliban
    3k
    "Željeli smo jednog lijevog beka, on je za 4,5 milijuna eura otišao u Romu" propao mu transfer i na kraju odustao od bilo kojeg drugog igrača?Dudu9

Znači da sam bio u pravu da smo željeli Dahla i kada nisam vjerovao neslužbenim demantijima. Zašto je popcorn ovdje sugerirao da nismo i da je Djurgarden preko Dinamovog imena samo pumpao cijenu?

Cijelo vrijeme mi je cijeli taj cirkus s Oliverasom djelovao kao da smo popušili Dahla i onda prihvatili tog Oliverasa otpisanog od Rome.
  • Nevo7
    904
    Nakon ovog članka u 24sata sve moje predrasude, svi stereotipi o teslašima dolaze na svoje. Lik je teška prevara, samodopadni arogantni egotriper koji si je umislio da je netko i nekaj.
    Mariću, ti si običan crv, narcisoidni nebitan lik, koji se sasvim slučajno našao na najvažnijoj poziciji u našem voljenom klubu. Gubitniče, nadam se da nećeš više niti minute provesti u Dinamu i da će ljudi sa zgražanjme sjećati tvog mandata u Dinamu.

https://www.24sata.hr/sport/sportski-direktor-dinama-ne-necu-dati-ostavku-skender-izvrsni-odbor-vjeruje-maricu-1021743
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.