• Kujtim Shalla
    3.2k
    nebi ga nikad doveo. Kakav crni rezervni napadač. Buksa je trebao doći ali Midtjylland je ponudio i kupio ga za 4 mil. Frajera pravog. Treba prva špica i platiti ga. Nije Petko preplašen za prvih 11 a i on može biti samo bolji kad ima konkurenciju
  • NitkoBitan
    20.6k
    Nemoj dozvoliti njima da ti unište zdravlje jer nije vrijedno toga.

Postani simpatizer ko ja
    Simpatizer

Kakav je to navijac kluba kojem losi rezultati na utjecu na zdravlje :cool:
  • dinamo vitez
    445
    Ne smije bit izgovora više za Sportskog direktora niti bilo koga drugog. Mi tri godine nismo doveli pojačanje za prvu postavu. I dalje su glavni igrači Petko, Baturina, Mišić, pa i Ristovski, Theophile i Ademi. To je sramota.

Prošle godine smo igrali konferencijsku i prodali 5 nositelja igre, nismo doveli nijednu zamjenu.

Ove godine smo znali da igramo 10+ utakmica u Europi i da dolazi lova od UEFE. Na što se troše novci? Tko ih sad izvlači iz Dinama? To su pitanja na koja se mora imati odgovor.

Ovo što nam prodaju priču za Marića i vezu s juniroma, poznanstva, bla-bla, to je sve za malu djecu. Valjda je najvažnija stvar na takvoj poziciji evaluacija jebenog talenta. Ne vidim da je to itko spomenuo.
  • E46
    811
    Hvala na lijep rijecima ali meni je Dinamo jedna od najbitnijih stvari u zivotu jer je nogomet jedna od stvari koja me veseli u zivotu, jbg takav sam. Ovakvi rezultati utjecu jako jako stetno na moje zdravlje nesvjesno. Kad smo dobili drugi gol jednostavno gastritis je došao do izrazaja do te razine da mi je srce počelo lupat i sada se situacija smiruje jer vidim da ovaj ne misli dat ostavku i da nema srama, a ja da krepem radi kosatog besramnika.
  • Georg Koch
    5k
    Klečeći molite Mancea za dolazak dok nas ovaj ne spakira u novu konferencijsku ligu.
    Hvala
  • don
    8.2k
    i onda ljudi mole Boge da Bjelica ne dobije ovlasti prijelaznog roka.

daj Bože da dobije. Ovaj nam neće ni dovest napadača.
  • E46
    811
    Koliki ljudski odron moraš biti da nakon ovih jasnih pitanja od ljudi clanova ili simpatizera u kojima se jasno iscitava da si nepoželjan tu i da se preispituje zasto si jos uvijek tu i zašto si uopće doveden, i to ti nije dovoljno da se ustanes i kazes hvala i doviđenja, interes Dinama mi je najbitniji i ne osjećam se poželjnim tu. Znaci do misljenja jednog clana/simpatizera drzi kolko i neki odbjegli.
  • Dudu9
    1.2k
    SD izjavi da je teško dovesti igrače, klub koji potroši u godinu dana 72 milijuna eura, jedna Rijeka potroši 15 milijuna razlika je 57 milijuna eura moje pitanje je di su ti novci? Rijeka izgubi najbolje igrače, mora prodavati da opstane i na kraju dovedu skoro besplatno igrače prvi su na tablici i najmanje golova dobiju, kako to Rijeka može a Dinamo sa tolikom razlikom u novcima ne može???
  • Crni86
    6.4k
    Vrhunac je da maric ima razna poznanstva po svijetu, zna 100 jezika i onda za scoute zaposli sokotu i dzemu…..odlicna su ocito ta poznanstva
  • Daliban
    3k
    Ne kužim uopće što će ti tolika poznanstva kada se ionako sve radi preko posrednika.
  • Jaro
    8.3k
    klub koji potroši u godinu dana 72 milijuna eura, jedna Rijeka potroši 15 milijuna razlika je 57 milijuna eura moje pitanje je di su ti novci?Dudu9

Ovo...
  • Maximo
    583
    Treba čovjeku dat šansu još 5 godina
  • Georg Koch
    5k
    S.D. je izmedju ostalog rekao kako je jako zadovoljan ljetnim prijelaznim rokom.
    Cordoba dobar, Mbukuu je igrac koji je vrijedio 10m i dobar je protiv niskih blokova.
    To su njegovi komentari.
    I najgore od svega, ima podrsku Skendera.

Jel ovo neka zajebancija ili?
    Sto mozemo ocekivati na zimu?
    U ime Oca i Sina i Duha Svetoga Amen.
    Torrente kao pojacanje, Pjaca li-la, ostali nitko.
    I griju klupu.
    I on je zadovoljan?
    Ne vjerujem.
  • Orc123
    9.3k
    frende iskreno...jel on kriv da Bjelici igra ovaj, a nezz kak da ga zovem jer ne zelim ga vrijeđat, anemični Špikić koji zabije svaku prijestupnu ispred Mbukua i Cordobe.....pa Mbuku u 5 puta manjoj minutazi napravio isto koristi...to je do trenera kaj forsira istrosene, vec viđene igrace!
    Znaci SD dogovorio da ce Perke i Ogi igrati beka i onda stave RPG stave tam...zasto tamo ne stave Ristu sko vec mora igrati jer se tako limitira RPG i izgubit cemo ga jer nije lik glup da ga se iskoristava a ovaj tamo mora igrati iako igra uzasno, a o ponasanju da ne govorim! Napravio podjelu u svlacionici, samo puno prica a malo meda daje!
  • Dudu9
    1.2k
    Ako je istina da Skender stoji iza SD, nažalost dinamo se nalazi u katastrofa situaciji, očito vodstvo kluba smatra da nisu pogriješili i da dalje stoje iza SD, ovakav način je put u propast da ne vide svoju pogrešku i isprave to na vrijeme
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.