• E46
    811
    On je bio protiv Bjelice samo zato sto je htio neku svoju francusku prevaru. Iskreno provjeravam i cekam obavijest kad ce otkaz i sto vise vremena prolazi sve vise ima sanse da veceras dobijem infarkt ako vec sad neka promjena ne bude, činjenično je ako koga zanima da vec 3 sata imam aritmiju i da ne mogu doc do zraka i jedino me moze smirit da kosati ode jos večeras.
  • austrijanac
    4.6k

Bila su top imena koje je on gurao, baš dobra.
    Za jedno mi je posebice žao, sad je nedostupan no vidjet ćemo.
  • don
    8.2k
    Bila su top imena koje je on gurao, baš dobraaustrijanac

ne bi baš rekao da ih je on gurao. Ta imena na koje misliš su bili želje nekih drugih ljudi.
  • Izet Hajrović
    2.6k
    "Zašto nisu dovedene pozicije koje fale.

Marić: roster se slaže s slaganjem s trenerom, ne mogu se popuniti sve pozicije s financijskim stanjem, naći pojačanje je izuzetno teško, na nekim pozicijama je bilo potrebno riskirati s suradnjom s trenerom, lijevi bek je bio dogovor ogiwara s perkovicem, od početka sezone bio je cilj krila i stoperi, sada objašnjava sve pozicije i kako su popunjene, Pavić ima jako puno upita od drugih klubova, zadnji vezni ne nedostaje, u krizi smo igre kao i bogatije momčadi, napadaci ne žele doći ala Bruno Petković jer žele garanciju za prvog napadača, imali smo dvije opcije za napadača jedan je kupljen za 5mil eura pa nismo mogli parirati, kreira se problem ako je previše napadača u svlačionici i kao kraj imamo kvalitetan roster jer pariramo u ligi prvaka."

Jadni mi s ovakvim stavom. 5 mil. plusa nije bilo dovoljno za dovesti lijevog beka i rezervnog napadača?
  • striko
    1.8k
    SD izjavljuje da je naći pojačanje teško. Ok, možda i je. Ali kako se svi ostali uspiju pojačati a mi ne?
  • Facke
    4.4k

Dovidenja Marko Maric. Dovidenja. Van i to jos denes!!!!
  • Efes Pilsen
    9k
    Ako ti je tesko naci igraca onda si krivi covjek na krivom mjestu. Znaci nisi jos za sportskog direktora kojem je to najvazniji zadatak. Budi majstore moj turisticki vodic sa super znanjem jezika, za sportskog nisi.
  • Maksim Maksimirski
    6.7k
    Ako su istiniti ovi odgovori sa članskog dana onda stvarno mora otići.

''Ne možemo dovest kvalitetnog napadača jer svi traže garanciju da će biti prvi napadači a tu je Petković.''

Pa nogometaši doslovno odlaze u saudijsku, katarsku i emiratsku ligu, odlaze živjeti u pustinji na 50 stupnjeva, udaljuju se od obitelji i igraju za neki Al Arap zbog dobre plaće. Nije da neće doći nitko od kvalitetnih napadača nego ga ovi ne žele iskeširati. Daj nekom tipu koji trpa u bugarskoj, rumunjskoj ili češkoj ligi 800 000 ili milijun eura plaće pa ćeš vidjet kako će pješke doći u Dinamo. Ova gore izjava mi govori da ni ovaj prijelazni rok nećemo dovesti nijednuklasu nego ćemo dovesti onog Hulahusejnovića iz Zrinjskog koji ima jednu dobru polusezonu u karijeri i koji na Transfermarktu vrijedi ko Deni Jurič (400 tisuća). Ili ćemo dovesti Bakrara...

Kaže na lijevom beku smo planirali sa Ogiwarom i stoperom Perkovićem...ma daj bolje je da ne priča, ovako se još više zakopava.
  • Orc123
    9.3k
    Gdje je to izjavio, jer ako je onda si nek da sam otkaz!
  • Dudu 9
    393

Gdje je to izjavio?
    Može link.
  • Izet Hajrović
    2.6k
    imaš na temi Članski dan.
  • NVKOD
    1.6k
    SD izjavljuje da je naći pojačanje teško. Ok, možda i je. Ali kako se svi ostali uspiju pojačati a mi ne?striko

Jedna riječ: nesposobnost.
  • Simpatizer
    583
    vec 3 sata imam aritmiju i da ne mogu doc do zrakaE46

Riječ je samo o nogometu. Mi doslovno pričamo o ljudima koji zarađuju neki doslovno milijune da trče po terenu.

Ti, ja, većina nas ovdje ide svaki dan na posao, faks ili i jedno i drugo i mi svaki dan radimo sate i sate za sitniš, da preživimo iz mjeseca u mjesec, ovi u jednoj ovakvoj utakmici zarade više nego većina nas u godinu dana.

Svijet ima hrpetinu problema neću ih nabrajati ali 99% njih je ozbiljnije od Dinama u ovom trenutku.

Nemoj dozvoliti njima da ti unište zdravlje jer nije vrijedno toga.

Postani simpatizer ko ja
  • San Lorenzo
    17.7k
    Znači sd nije doveo pojačanja jer je to teško?!
    Super mi i guramo s takvim klaunom kao glavnim arhitektom momčadi.
    Samo si zamislite da vi na svom poslu nešto ne obavite, a onda pred direktorom kažete da je bilo teško i da zato niste ni pokušali.
  • Dudu 9
    393

Hvala.
    Očito je da je nedorastao funkciji, bilo je to i za očekivati s obzirom da je neiskusan.
    Nadam se da je sutra nakon sjednice bivši.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.