• CastAway1986
    2k
    Bjelica također zasluzuje kritike.Svejedno mi kolo prije kraja polusezone nema smisla mjenjati ga ..Nešto je trulo u svlačionici, ne može me nitko uvjeriti da jedna ekipa koja dominira protiv momčadi iz Lige prvaka bile one jače i slabije ne moze isto raditi u HNL-u..
  • dbut
    50
    Odluku o otkazu treneru treba uprava donijeti i isto tako vrijeme drmanja par osoba klubom je završeno pa i tako se nadam da za sve odluke će se preuzeti odgovornost! Svaka čast onome tko je takav vizionar i unatoč rezultatima i igri (i dalje smatram da ova postava dinama je daleko jača od lokomotive Gorice i Belupa, ako ne i ostalih) kaže da je Bjelica taj trener koji će sa dovoljno vremena dignut klub na razinu više!

Isto tako druga strana tog novčića je da loši rezultati i igra više nisu na treneru već na ljudima koji preuzimaju odgovornost i daju punu podršku treneru.
  • blubach
    604
    Malo poštovanja prema klubu, ljudima koji ga vode, a posebice onima koji su napokon izborili demokratski i pučki Dinamo!Ultras povjesničar

Oprosti, ali poštovanja za što? Za početak, za jako malo ljudi na vodećim pozicijama možeš 100% tvrditi da istinski vole Dinamo. Mnogo njih nema referenci u prošlosti da vode ovako velik klub, a sadašnjost to pokazuje. Svaka im čast što su izborili pobjedu, iako je to više zasluga nekih drugih koji su se godinama borili za demokratski Dinamo pa ostali u sjeni, dok je većina njih samo uletjela pred kraj bez žmigavca.
    Poštovanja imam prema onima koji su se, kako sam gore napisao, godinama borili za demokratski Dinamo. A poštovanje prema ovima bih imao samo kad bi mnogi od njih priznali da ne mogu raditi taj posao i dali ostavke.

Također, što se Bjelice tiče. Nije to to, uopće. Da, nisu njegovi igrači, da, nije imao pripreme, da, ima brdo ozljeda itd itd itd....ali on mora imati ideju da ima i cijelu B ekipu i bez priprema. Ovo izgleda svaku utakmicu kao da nabacaš 11 igrača i igrajte se, užasno loše.
    Ako je moguće dovesti boljeg, treba to realizirati već na zimu. Otpremninu si je već itekako osigurao kroz 8 bodova u LP i hvala mu na tome, ali ovo izgleda loše.
    Ako nije moguće dovesti boljeg, onda mu dat potporu, odriješit kesu i dovest 4-5 igrača na zimu po željama njega i SDa jer kolko god je krivica njegova, tolko je krivica i od bezvoljnih i indisponiranih igrača.
  • Orc123
    9.3k
    Volio bih ga pitati po kojem kriteriju je izvadio danas Rpg, a ne Ristu....isto tak zasto Mbuku ni Cordoba nisu usli, zasto Stojke nije poceo i zasto ebeni Spikic mora igrati stalno, cime je to zasluzio jer golovima sigurno nije, kad ih ne daje!
  • IceMan
    2.4k
    Mislim da on nije više na toj razini iz prvog mandata iz razloga jer mu se stožer raspao u međuvremenu.

Ne sjećam se kad smo ovoliko loše igrali, uključujući i prošlu jesen kad sam mislio da gore ne može.
  • cibona
    3.9k
    Bjelica snosi najveću odgovornost za sramotan poraz protiv Lokomotive. Njegovo slizavanje sa senatorima prvog dana od kada je sjeo na klupu Dinama, u potpunosti je u narušilo ravnotežu među igračima, što je dovelo do stvaranja klanova i izbacivanjem opravdano nezadovoljnih igrača iz momčadi (RPG). Umjesto da gradi tim na temelju forme i kvalitete, Bjelica se prilagodio interesima senatora, a to je rezultiralo stvaranjem ekipe bez kvalitete, snage i kondicije.
    Mi navijači zaslužujemo bolje od ovog kaosa koji je stvorio.

Ps : ekipa nam je psihički na dnu. Što je po tom pitanju napravio uhljebirani Bjeličin sin?
  • don
    8.2k
    ↪don eto kako me poklopi :smile: taman prije nego sam postao pročitao sam članak u kojem je bio samo jedan citirani dio, ali bez ovog što si ti zalijepio.Eduardo

evo cila izjava iz koje sam izvukao taj dio;

"Ne možete to nikada očekivati. Mogao sam uživati još dvije godine kod kuće gledati Ligu prvaka i biti plaćen za to, ali Dinamo mi je bio veliki izazov. Došao sam na poziv ljudi iz Dinama, drago mi je da sam tu, i da sve ovo prolazim. Ovo i mene čini boljim trenerom, siguran sam kako ću pronaći izlaz iz ove situacije. Imam jako dobru grupu ljudi, jako dobre igrače, kad nam se vrate ozlijeđeni, uz dva-tri pojačanja ćemo pokazati tko smo i što smo. Treba proći ovu negativnu fazu u HNL-u, pozitivna u Ligi prvaka. U čudnoj smo situaciji, u utorak smo fenomeni, u subotu nemamo pojma, to svi skupa moramo prihvatiti, moramo se znati nositi s tom situacijom, učiti iz toga. Uvjeren sam da ću, ako dobijem vremena, i u HNL-u s ovom momčadi raditi sjajne rezultate. Kao u svom prvom mandatu."
  • Orc123
    9.3k
    Kakva 2-3 pojacanja? Nama trebaju 4 igraca i to zna svaka šuša vise! Trebaju ti stoper, bek, zadnji vezni i napadac....sve ispod toga ne prihvacam! I to ozbiljne igrace koji ce dic kvalitetu!
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    Bjelica ja te obožavam , ali brate tebi igrači igraju ko racku. Igraju sa 20 posto. E sad jeli to.što te oni buše ili što ih čini ona stvar to je bilo na tebi da skužiš. A imao si dovoljno vremena. Jedni te isti se šetaju po terenu. Pa kad znaš izbaciti iz svlačionice jadne mmamea i Cordobe ,izbaci stari baturinu nakon 20 minuta. Špikića potjeraju,ristovskog ako si faca. Pukni ih po novčaniku. Radi nešto. A ti nas sve jebeš u zdrav mozak i hvališ kako su najbolji. Ne seri
  • austrijanac
    4.6k

Boli mene ona stvar za prvi mandat.
    Kao i većinu.
  • Nogo
    4.2k

Ovo nema veze s prvim mandatom što zna i Bjelica. Tada je komotno mogao igrati s jednom ekipom ligu prvaka, a drugom hnl. Imao je Olma...ovdje se vidi da pola igrača treba otići ća i dati im kartu u jednom smjeru.
  • quizzy86
    66
    Otkaz, još večeras!
  • Fanboy
    2.9k
    Pretvorit ćete se u tovariju sa konstantnom promjenom trenera...
    Dinamova ekipa bez Mišića koji je mozak ekipe, bez Petkovića koji je 50% momčadi, bez Sučića koji je postao važna figura i sa ozljeđenim Baturinom i Ademijem nije jača od HNL momčadi koje su uigrane i igraju sa manje opterećenja.

Pola ekipe su ozljeđeni igrači ili koji su prošli teške ozljede.

Niti je krivica toliko na Jakiroviću, niti Bjelici jer od ovoga ni Ancelotti nebi izvukao previše.

Da Pavić, Kulenović i Špikić igraju u nekom drugom HNL klubu bilo bi normalno da igraju kako igraju i da klub ne pobjeđuje, no kad su u Dinamo odmah netko mora biti kriv....

Realno, jel vama zaista Dinamo sa Špikićem, Kulenovićem, Kačavendom, Pavićem i ozljeđenim Baturinom bolji od Čopa, Mudražije i Lokse kada imaju dan ??
    Dinamo je imao problema na dva fronta kada smo imali Oršića i Petkovića, Ademija...na vrhuncu, a ovo je par puta slabija ekipa u koju je Bjelica uletio kao vatrogasac. Ne ide mu, ali nije kriv za roster kojim raspolaže.
  • The Undertaker
    6.2k
    Sve točno ali ni Bjelica se baš ne snalazi. Ne vjerujem da će mu dati otkaz ako su mu odnosi sa Zajecom i Marićem u redu. Jedino ako je tu nešto puklo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.