• Daliban
    3k
    nemoj onda pljuvat po klubu kad izađe vijest (iako je 90% lažna) da se zanimamo za neke mlade anonymouse kad ih i sam izvlačiš, iako ima 18 godinadon

Gle, ja bi da mi dovedemo napadača od 15 milijuna eura, ali što mi to vrijedi kada znam da takvog napadača nećemo dovesti. Nema smisla da dajem uopće takve prijedloge. Da smo riješili Celtic, dao bih u nadanju, ali ovako nema smisla.
  • don
    8.2k
    Da smo riješili Celtic, dao bih u nadanju, ali ovako nema smisla.Daliban

da smo riješili Celtic ima bi nadu da ćemo dovest igrača od 15 milijuna?
  • Daliban
    3k
    da smo riješili Celtic ima bi nadu da ćemo dovest igrača od 15 milijuna?don

Ne bih imao realnu nadu, ali agitirao bih ovdje za to kako i obično radim. Mislim da bi to tada bio racionalan potez pa bih shodno tome i gurao dok svima ne dopizdim.
  • don
    8.2k
    i ja bi isto volija ali to nema veze sa realnošću, i trenutno a i hipotetski da smo dobili Celtic.
  • Daliban
    3k
    Zato ćemo i dobit Bakrara ili tako nekog.
  • Calello5
    81
    Scrollam transfer glasine po Transfermarktu i za oko su mi zapala dva igrača.
    1. Roman Mory Gbane, trenutno igrač Gil Vicentea, za njega zainteresiran Tolouse. Zadnji vezni, snažan, moćan u duelu i skoku, dobar passing i jednostavna rješenja. Inače, ako ima onih koji prate i niže rangove poput mene sjetit će ga se iz BSKa gdje je dominirao sa 18-19 godina u drugoj ligi i otišao u Rusiju.

2. Kelechi Iheanacho, igrač Seville. Getafe ga želi na posudbu zbog male minutaže u Sevilli. Dugo godina član Leicestera, prije toga u Cityu. Tip napadača kakvog nemamo, brži pokretnini sa velikim iskustvom. Za posudbu bi vjerojatno bio dostupan, a bio bi značajno pojačanje u borbi za naslov. Igranje u CL bi ga moglo privući.
  • Omake
    4k
    Jonas Auer Rapid Beč Lijevi Bek

2000 godište ljevak 182 cm
    blizu 30 utakmica ukupno za mlađe selekcije Austrije od u15-u21
    Bio u kadru seniorske rep , još bez nastupa
    TM vrijednost 1,8 mil eura, ujedno i najveća dosada u karijeri
    Ugovor do 2027
    Zanimljiva ruta kroz karijeru
    Krenuo u St Poltenu, pa kroz Slaviu Prag i Mladu Boleslav se vratio u Austriju, točnije Rapid
    Plaćen 200K prije 3 sezone.
    Jedina ozbiljnija ozljeda je slomljen nožni palac prije godinu dana zbog kojeg je pauzirao 2 mjeseca
    133 utakmice za Rapid uz 4 gola i fantastičnih 20 asistencija
    28 euro utakmica
    Igra na jako visokoj razini već dvije sezone
    Kad ga se usporedi s prosječnim bekom Dinama (od ovih koji su igrali u zadnje 2 sezone) u svakoj kategoriji je bolji, u nekim stvarima i duplo. Najimpresivniji je u progresiji. Dok prosječan naš bek to čini 11 puta, Auer to čini 14, s tim da u Bundesligi Austrije je ove sezone na nestvarnih 16. Očekivane asistencije su također duplo bolje, kao i načinjeni prekršaji, on je na pola prekršaja po utakmici zadnje 3 sezone. Kroz zadnje 3 sezone Rapid je s njim na terenu imao 0,27 bolju gol razliku nego s bez njega.
    Izvodi i neke indirektne prekide u Rapidu jer mu je centaršut odličan. Najbolji je i najčešće ga se koristi kao izvođača desnog kornera.
    Ja sam oduševljen ovime što sam vidio i pročitao o njemu, djeluje mi kao bolja opcija i od Bjorkana (jer sam u duši pragmatik koji voli defenzivnu solidnost prije svega).

oY2boPI.png
    Utakmica protiv Fiorentine
  • Krizy
    48.6k
    https://www.transfermarkt.com/sasha-marcich/profil/spieler/867621

Argentinac hrvatskih korijena igra sezonu života.
    Unatoč tome što je član prosječnog prvoligaša, koji je u prvu ligu ušao prije par sezona, pokazuje da bi mogao biti jako zanimljivo rješenje na lijevom boku.

Njegovim dolaskom u klub, Platense je ustabilio obranu i u 78 utakmica u kojima je Marcich igrao, samo su 17 puta primili više od jednog gola.

Gol nisu primili u čak 31 od 78 utakmica u kojima je igrao Marcich, a po jedan gol su primili u 30 utakmica.

Za usporedbu, Boca Juniors, River Plate i Racing Club su kao najuspješniji klubovi više puta primili po dva ili više golova.

Ima 26 godina, a ugovor s Platenseom mu traje do kraja sljedeće godine, pa sigurno ne bi bio preskup.

Po često hvaljenom SofaScore je drugi najbolje ocijenjeni lijevi bek argentinske lige, s prosječnom ocjenom 7.20.

Po oduzetim loptama je također drugi lijevi bek lige, po presjecanjima četvrti, po otklonjenim opasnostima osmi.

Solidan je i ofenzivno, pošto je među deset bekova koji su se najviše puta našli u šansi, ali i kreirali šanse suigračima. Po uspješnosti driblinga je najbolji bek lige (75%), ali ih ne radi toliko često.

Ima 61% točnih dodavanja i 65% osvojenih duela. Podjednako je dobar u zračnim (66%) i duelima na tlu (64%).

Argentinska liga bira najboljih 11 lige, a Marcich je jedan od četiri igrača koja su u izboru za najboljeg lijevog beka lige.

https://youtube.com/shorts/62d944-CJlw?si=5M8LLhpv0AK0dqMr
  • vjeko1701
    10.3k
    pa bih shodno tome i gurao dok svima ne dopizdimDaliban

Sugeriram da to ne radiš ni u kojim uvjetima.
  • Calello5
    81
    Svaka čast na prijedlogu. 26g, naši korijeni, čini se kao jako dobra opcija i realna
  • Omake
    4k

Svaka čast, riješio problem i Dinama i reprezentacije jednim upisom
  • blue heart 72
    1.9k
    Stvarno ovdje ima nekoliko forumaša koje je divota čitati. Svaka vam čast i nastaviti tako:cool:
  • Dumitru Mitu
    2
    Ibrahim Adel nastupa za-Pyramids FC u Egipatskoj ligi odličan igrač, reprezentativac,23 god a cjena 2-3 mil.
  • Dumitru Mitu
    2
    Zizo također iz Egipatske lige,jedan od boljih igrača lige i reprezentacije ima 28 godina a igra na poziciji desnog krila gdje smo slabiji malo.Vrijednost mu je oko 4-5 mil e ali ugovor mu ističe za pola godine.
  • Dumitru Mitu
    2
    Amine Zouhzouh 24 god
    Vezni igrač
    Marokanac i najbolji igrač lige
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.