• Georg Koch
    5k
    :clap: :clap: :clap:
    Inace uzivam citati tvoje "analize", svaka cast, iako o ovim igracima ne znam nista, sve vjerujem od a do z prateci tvoje upise na forumu i vec mi se svidjaju igraci :grin:
    Nego, ima li Džemo Mustedanagic tvoj broj? :cool:
  • CastAway1986
    2k
    Odlučio sam danas staviti par mladih stopera koji djeluju kao pojačanja za Dinamo

https://www.transfermarkt.com/vince-osuji/profil/spieler/1285176

Osuji (18) mladi nigerijac i član švedskog Kalmara , pogledao sam ga desetak puta na preporuku @Daliban i ostao sam zadivljen kvalitetom koju posjeduje..U prvoj pravoj seniorskoj sezoni pokazao se kao jedan od najboljih stopera lige , izrazito snažan i moderan branič koji posjeduje sve atribute da postane top igrac..Problem bi mogla biti cijena jer Kalmar traži minimalno 3-5M a igrač je već na radaru Chelsea , Lazia , Club Bruggea i ostalih renomiranih klubova ..Očekuje se uskoro i poziv u A reprezentaciju Nigerije ..

https://www.transfermarkt.com/mamadou-thierno-barry/profil/spieler/1250976

Barry (19) je senegalac koji igra za norveški Tromso , došao iz akademije Mawade , jako dobar ove sezone , stoper koji je snažan u duelu , odličan u skoku , zna s loptom i izrazito precizne duge lopte

https://www.transfermarkt.com/marcel-ratnik/profil/spieler/660544

Ratnik (20) više manje poznato ime svim "zonašima" član Olimpije za koju je debitirao sa 17 , mladi reprezentativac Slovenije s jednim nastupom za A selekciju..Moderan stoper koji odlično čita igru , jako dobar u izgradnji napada i u skoku ,bez obzira na malo slabiju mišićnu masu rijetko gubi duele 1 na 1, na terenu djeluje kao lider koji ima tisuće utakmica u nogama stoga ne čudi da je novopečeni kapetan kluba gdje je nasljedio Elšnika ..Uzor mu je Sergio Ramos i velik je ljubitelj španjolskog nogometa.. S obzirom da trener preferira pojačanja iz regije idealan kandidat za stopersku poziciju Dinama ..

https://www.transfermarkt.com/albian-hajdari/profil/spieler/579459

Hajdari (21) je stoper Lugana i novopečeni reprezentativac Švicarske , karijeru počeo u omladinskom pogonu Basela odakle odlazi u talijanski Juventus gdje većinom igra za juniorsku momčad , kupuje je ga Lugano i od tada ima gotovo 100 nastupa u najjačem rangu Švicarske..Ove sezone igra odlično i jedan je od najzanimljivijih igrača lige, navodno na meti Coma i Bologne

https://www.transfermarkt.com/oliver-provstgaard/profil/spieler/644408

Provstgaard (21) kapetan Vejlea i kapetan mlade reprezentacije Danske .Sa svoja 194cm izrazito dominantan i snažan u duelu , rijetko gubi zračne dvoboje , dobra kontrola lopte , sudjeluje u izgradnji igri i ne libi se ići prema naprijed, vjerujem da je kolega @Kujtim Shalla više upoznat sa njegovim kvalitetama..Po meni jedan od najvećih stoperskih potencijala u Danskoj..

https://www.transfermarkt.com/nicolas-romero/profil/spieler/863144

Romero (21) stoper argentinskog Atletico Tucumana , povremeno i član mlade reprezentacije..Lijeva noga , branič koji je tehnicki jako potkovan, donosi određenu dozu agresivnosti u zadnju liniju , voli se pridodavati napadackim akcijama ..Na radaru Valencie i par MLS klubova..Ugovor mu istječe u 12mj.2025.
  • Omake
    4k
    hvala na komplimentu i čitanju. S obzirom na godine, ima li on mobitel uopće?
  • Crni86
    6.4k
    Meni je najvise zao sto prije koju sezonu nismo doveli Aliyua iz lokomotive. Bio je uvijek opasan na krilu a mogao je pokriti i poziciju spice. U odnosu na hoxhu po meni je on lamine yamal, a cijena na kraju jednaka sa tim da aliyu ima 22 godine.
  • Efes Pilsen
    9k
    moj je dojam da Aliyu ne bi imao znacajno bolju karijeru od Kastratija u Dinamu. Nit je takticki potkovan nit je tehnicki vrhunski igrac. Imao je dosta izrazito glupih odluka i postavljanja, za manje se Spikicu prebire po obiteljskom stablu.
  • Mihaljević
    10.7k
    33126413.jpg
    Mislim da je Matković jako dobra opcija za zimu, jer mu sigurno neće biti problem da bude 2.-3. napadač a lijepo ćemo uložiti u budućnost i igrača koji ima perspektivu da postane prvi napadač Dinama i reprezentacije. Cijena mu ne bi trebala biti paprena kao prošle sezone jer je izgubio mjesto u prvih 11 u Osijeku.
  • Sajla
    6.2k
    Mislim da je Matković jako dobra opcija za zimu, jer mu sigurno neće biti problem da bude 2.-3. napadačMihaljević

dečko je hajdukovac i skoro se rasplakao što je na proljeće igrao pred praznim Poljudom. mislim da nema nikakve šanse da dođe biti rezerva kod nas.
  • Crni86
    6.4k
    glupo ga je usporedivat s kastratijem koji doslovce nije znao loptu stopati. U pocetku je bio po tom pitanju nesto slabiji, ali pred zadnju sezonu u loksi se bas iskazao i vidlo se da se popravio u svim tim segmentima, a imao je tek 21 godinu. I nije bilo vazno protiv koga se igra i na kojoj poziciji, uvijek je bio opasan i okomit.

Po meni bolji igrac i od spikica i od hoxhe, a kastrati ne moze ni u istu recenicu s njim. Uz to i mladi od obojice.
  • Calello5
    81
    Matkovića sam dosta pratio od starijih pionira do sad s obzirom da sam iz Slavonije. U mlađim kategorijama je svoju dominaciju zasnivao na nevjerojatnim fizičkim predispozicijama, kasnije u juniorima je naglo napredovao i u drugim segmentima taktičko tehničkim međutim mislim da on treba još minimalno jednu sezonu u Os bez ozljeda i uz max. minutažu da se pokaže kao pojačanje za nas.
    Inače, u njegovoj generaciji u Os je dominirao Dominik Babić kojega je htjelo pola Europe, međutim on je negdje u međuvremenu zapeo i još uvijek je u juniorima OS gdje je i ove sezone dosta zabijao. Okomito krilo i s obzirom na talent koji ima, nadam se da će ga OS poslati na neku posudbu gdje bi mogao eksplodirati da ga se poprati
  • Krizy
    48.6k
    Ma kakav Aliyu, čovjek u MLS-u jedva u top 80 po učinku golova i asistencija.
    I ne uopće zbog te statistike nego jer je najsličniji Kastratiju, kao što je i kolega iznad napisao.
  • Sibirski plavac
    2.4k
    https://www.transfermarkt.com/budu-zivzivadze/profil/spieler/187097

Napadač , 30 godina, igra za Karlsruher. Trenutno najbolji strijelac druge Bundeslige sa 10 golova i 3 asistencije. Također ima i 2 gola i 3 asistencije u kupu. Standardni gruzijski reprezentativac sa preko 30 nastupa. Prošle sezone imao 12 golova i bio u top 5 strijelaca druge lige. Osim u Njemačkoj, ističe mu se i sezona 2021/22 kad je u dresu Ujpesta sa 13 golova bio treći strijelac mađarske lige. Vrijednost na TM mu je 1,8 milijuna, a ugovor mu ističe idućeg ljeta.

• Daliban
    3k
    Timofey Simanenka. Uzet ga za 100k pa što bude, meni se dopao.
  • don
    8.2k
    ako gledamo istog igrača, lik nije starter ni u 13. klubu Bjeloruske lige...

sve pet, možda je potencijal neki ali nemoj onda pljuvat po klubu kad izađe vijest (iako je 90% lažna) da se zanimamo za neke mlade anonymouse kad ih i sam izvlačiš, iako ima 18 godina.
  • Daliban
    3k
    Doslovno je napunio 18 prije koji tjedan. Zato ni nema redovne minute, još je klinac. Unatoč tome, ima 3 gola u šestotinjak minuta kao 17-godišnjak u seniorskoj konkurenciji i to za žnj klub.

Sad su nema dugo Bjelorusi igrali kod nas onaj mini kvalifikacijski turnir, zabio je 3 komada u svega 150 minuta igre. Mogao je imati još kojeg, a i namjestio je fino par situacija. Jedino protiv nas nije zabio, ušao je tek pred kraj. Dobar je mali. Fizički dosta impresivan, igra zrelo i racionalno za svoje godine.
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    Svaki dobar mladi igrač koji se predloži za ovu temu je dobitak. Tema i jeste za to. Svaka čast svima koji ulože vrijeme i ovdje postave . Mnogi koji su spominjati ovdje na temi su završili u velikim klubovima. Da barem takozvani scouti ovdje zavire a ne samo po kafanama di bi nam bio kraj
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.