• serbus
    4.4k
    Najbolje kaj će opet Modrić igrati 80min protiv Farskih nedaj Bože da tamo isproba nekog mlađeg na 90min.
  • Twisted1
    593
    Kako god obje grupe bi trebali proći. Iako se grupa D čini teža zbog Ukrajine koji je kvalitetnija od Češke individualno, ali ljudi igraju domaće utakmice u Njemačkoj.

U grupi L bi očekivao 22/24 boda, ali znamo kako to s našima ide. X u Češkoj i poraz u Podgorici bi skroz realno moglo biti.

Ne bi ja tu ništa kalkulirao, najgore se dogodi kad kalkuliraš. Tko zna, možda i Francuzi slično razmišljaju.
  • Mali Zeus
    14.6k
    Sad kad bosanski gutač samoglasnika bude išao na pobjedu protiv Francuske.
  • Jay
    138
    Naravno da ide na pobjedu, olimpijac želi osvojiti treću medalju.
  • Nousername
    732
    A jok ice covjek izgubit tekmu
  • Medvedgrad
    326
    Daj mi samo pobjede.

D.Z.
  • Jurki
    13.4k
    Jebes takvu ligu nacija i takve kvalifikacije za svjetsko prvenstvo.. de ti mores izgubiti pa prejti bolje.

Otisel je jedan prekrasan i predivan sport u 3 picke materine.
  • vjeko1701
    10.3k
    Jer se prvi put u povijesti nogometa dogodilo da radi nekog ždrijeba bude bolje izgubiti neko dobiti.
  • NORTE
    12.8k
    Dajte molim vas, kakav jebeni ždrijeb, kakvi bakrači, kakva Ukrajina...
    Ne mogu vjerovat šta čitam nakon ždrijeba.
    Ide se iz svih oružja na Francusku, mi smo Hrvatska.
    Ako ispadnemo iz LN šta sad.

Kao da je Češka nešto slabija od Ukrajine, ovo je stvarno nevjerojatno šta se piše po eteru nakon ždrijeba, kolektivna zabluda.
  • Facke
    4.4k

Nogomet je odavne presel u 3 picke materine.
    Pre velik broj utakmica. Svaki dan neki nogomet, svaki dan se igra. Uopce se vise ne veselis ko nekad.
  • Jurki
    13.4k
    Uopce se vise ne veselis ko nekad.Facke

Ovo si dobro rekel.. prije su se cekale utakmice.. sad mi je mrsko gledati nogomet, osim Dinama.. jbg to je bolest i tu si nemrem pomoci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.