• Majki2111
    3.5k
    Ne ne. Trebamo mijenjat trenere svakih par mjeseci do godinu dana. Ponavaljanje je majka znanja.
  • Krizy
    48.6k
    Ja bih mu dao 5 godina na klupi pa onda vidio stanje.Majki2111

Kad su veliki klubovi smjenili trenera nakon 2 mjeseca rada?Majki2111

Apsolutno. Na neki način sam iracionalan po pitanju trenera Bjelice. Ateist sam ali vjerujem u Nenada BjelicuMajki2111

Ne ne. Trebamo mijenjat trenere svakih par mjeseci do godinu dana. Ponavaljanje je majka znanjaMajki2111
  • Mr Anderson
    9k
    Ne Indexu piše da je Dinamo u 2023. isplatio trenerima i stručnim stožerima €6,7mil.Simpatizer

Kak su došli do te brojke da mi je znati? S plaćama i otpremninama nebi trebalo biti više od 3 milje.
  • Krizy
    48.6k
    Na prvu sam tako i pomislio, ali kad god mislim je sarkazam ti nekome naknadno napišeš da si ozbiljan :lol:
  • NitkoBitan
    20.6k
    Da ponovimo gradivo (za zaboravne i one koji su kasnije poceli pratit Dinamo). Bjelica je trener...

1. Koji je u prvoj sezoni svog mandata u Dinamu odradio najuspjesniju prvenstvenu sezonu Dinama u 21. stoljecu u kojoj je Dinamo zavrsio na prvom mjestu sa 25 bodova razlike u odnosu na drugo.

2. Koji je zapoceo europsku pricu Dinama u kojoj se navijaci necemu nadaju i vesele europskim natjecanjima, a ne gledaju ih vise samo kroz prizmu bankomata.

3. Koji je u prvoj sezoni svog mandata na klupi Osijeka doveo Osijek na drugo mjesto prvenstvene ljestvice sto je Osijeku povijesni uspjeh. U drugoj i posljednjoj sezoni na klupi Osijeka Osijek je zavrsio na trecem mjestu sa samo 10 bodova zaostatka za Dinamom sto je i dalje uvelike iznadprosjecno za taj klub.

Sigurno jos postoji masa argumenata ali necu duljit, rezultati su tu i uglavnom nisu skloni subjektivnom tumacenju. Moramo bit stvarno ludi da ovakvom treneru ne damo kontinuitet i da padamo na razne "ankete" i misljenja opskurnih likova.
  • Simpatizer
    583
    Valj https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/dinamo-je-2023-trenerima-isplatio-67-milijuna-eura/2623885.aspx?index_ref=rubrika_sport_ostalo_m

"Na skupštini su ujedno izdvojeni i važni financijski detalji iz 2024., ali i 2023. godine, a najviše je odzvonio podatak da je Dinamo 2023. trojici trenera i njihovim stožerima u plaćama i otpremninama isplatio čak 6.7 milijuna eura. Podsjetimo, Dinamo su u 2023. vodili Igor Bišćan, Ante Čačić i Sergej Jakirović."

To je izuzetno puno novca. To je više nego što smo ovo ljeto potrošili na transfere
  • Jurki
    13.4k
    Na koju foru smo natukli 6.7 milja eura odsteta na trenere?
  • Paggini
    29k
    Vrlo mutna mi je to brojka, pogotovo što su ju novinari bacili bez nekog objašnjenja.

Kupovina Jakira od Rijeke je bila 500k ako se ne varam, isplaćivanje Cacica i Biscana sumnjam da je bilo vise od 3 milijuna skupa max, a sigurno i manje....

Gdje je tu skoro 7 milijuna eura?
  • Tongo Doumbia
    5k
    Ma nije ni 500 bila klauzula.

Dalje, Čačke je imao 1.5, Bišćan se vrtio oko jednog milijuna, Jakir je u 2023. trener bio samo tri mjeseca.

Ta cifra ne bi bila ni s Nenom i Jakirom u 2024, plus ovo od ranije, a kamo li bez toga. Po meni napuhano i nerealno.
  • Brusa
    1.8k
    Ma nije ni 500 bila klauzulaTongo Doumbia

Pisalo se o nekih 100 tisuća
  • Papastrumf
    13k
    Dalje, Čačke je imao 1.5, Bišćan se vrtio oko jednog milijuna, Jakir je u 2023. trener bio samo tri mjeseca.Tongo Doumbia

A koliko su jos imali ugovor kad su dobili otkaz?
  • Tongo Doumbia
    5k
    Čačić je dobio 1.7 milijuna otpremnine, Biščan 600 k eura. U istoj godini je Jakir dobio maksimalno i ukupno tri ili četiri plaće, s obzirom da je ugovor potpisao 21.8.

A priča se o 2023. godini.
  • Papastrumf
    13k
    Čačić je dobio 1.7 milijuna otpremnine, Biščan 600 k eura.Tongo Doumbia

To si u medijima procitao, ili?
  • Tongo Doumbia
    5k
    Možeš insinuirati kako sam saznao nešto ili čemu vjerujem, pa nek onda nemam blage veze, i nek su te cifre veće 30 posto od napisanog, računica je opet čudna, s obzirom da se s tim slaže više ljudi. Iako si odgovorio samo meni, što je u redu, također.

Kako god, svaka čast klubu na potezima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.