• Krizy
    49.8k
    Ja bih mu dao 5 godina na klupi pa onda vidio stanje.Majki2111

Kad su veliki klubovi smjenili trenera nakon 2 mjeseca rada?Majki2111

Apsolutno. Na neki način sam iracionalan po pitanju trenera Bjelice. Ateist sam ali vjerujem u Nenada BjelicuMajki2111

Ne ne. Trebamo mijenjat trenere svakih par mjeseci do godinu dana. Ponavaljanje je majka znanjaMajki2111
  • Mr Anderson
    9.4k
    Ne Indexu piše da je Dinamo u 2023. isplatio trenerima i stručnim stožerima €6,7mil.Simpatizer

Kak su došli do te brojke da mi je znati? S plaćama i otpremninama nebi trebalo biti više od 3 milje.
  • Krizy
    49.8k
    Na prvu sam tako i pomislio, ali kad god mislim je sarkazam ti nekome naknadno napišeš da si ozbiljan :lol:
  • NitkoBitan
    21.7k
    Da ponovimo gradivo (za zaboravne i one koji su kasnije poceli pratit Dinamo). Bjelica je trener...

1. Koji je u prvoj sezoni svog mandata u Dinamu odradio najuspjesniju prvenstvenu sezonu Dinama u 21. stoljecu u kojoj je Dinamo zavrsio na prvom mjestu sa 25 bodova razlike u odnosu na drugo.

2. Koji je zapoceo europsku pricu Dinama u kojoj se navijaci necemu nadaju i vesele europskim natjecanjima, a ne gledaju ih vise samo kroz prizmu bankomata.

3. Koji je u prvoj sezoni svog mandata na klupi Osijeka doveo Osijek na drugo mjesto prvenstvene ljestvice sto je Osijeku povijesni uspjeh. U drugoj i posljednjoj sezoni na klupi Osijeka Osijek je zavrsio na trecem mjestu sa samo 10 bodova zaostatka za Dinamom sto je i dalje uvelike iznadprosjecno za taj klub.

Sigurno jos postoji masa argumenata ali necu duljit, rezultati su tu i uglavnom nisu skloni subjektivnom tumacenju. Moramo bit stvarno ludi da ovakvom treneru ne damo kontinuitet i da padamo na razne "ankete" i misljenja opskurnih likova.
  • Simpatizer
    640
    Valj https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/dinamo-je-2023-trenerima-isplatio-67-milijuna-eura/2623885.aspx?index_ref=rubrika_sport_ostalo_m

"Na skupštini su ujedno izdvojeni i važni financijski detalji iz 2024., ali i 2023. godine, a najviše je odzvonio podatak da je Dinamo 2023. trojici trenera i njihovim stožerima u plaćama i otpremninama isplatio čak 6.7 milijuna eura. Podsjetimo, Dinamo su u 2023. vodili Igor Bišćan, Ante Čačić i Sergej Jakirović."

To je izuzetno puno novca. To je više nego što smo ovo ljeto potrošili na transfere
  • Jurki
    14.3k
    Na koju foru smo natukli 6.7 milja eura odsteta na trenere?
  • Paggini
    33.1k
    Vrlo mutna mi je to brojka, pogotovo što su ju novinari bacili bez nekog objašnjenja.

Kupovina Jakira od Rijeke je bila 500k ako se ne varam, isplaćivanje Cacica i Biscana sumnjam da je bilo vise od 3 milijuna skupa max, a sigurno i manje....

Gdje je tu skoro 7 milijuna eura?
  • Tongo Doumbia
    5.2k
    Ma nije ni 500 bila klauzula.

Dalje, Čačke je imao 1.5, Bišćan se vrtio oko jednog milijuna, Jakir je u 2023. trener bio samo tri mjeseca.

Ta cifra ne bi bila ni s Nenom i Jakirom u 2024, plus ovo od ranije, a kamo li bez toga. Po meni napuhano i nerealno.
  • Brusa
    2k
    Ma nije ni 500 bila klauzulaTongo Doumbia

Pisalo se o nekih 100 tisuća
  • Papastrumf
    13.4k
    Dalje, Čačke je imao 1.5, Bišćan se vrtio oko jednog milijuna, Jakir je u 2023. trener bio samo tri mjeseca.Tongo Doumbia

A koliko su jos imali ugovor kad su dobili otkaz?
  • Tongo Doumbia
    5.2k
    Čačić je dobio 1.7 milijuna otpremnine, Biščan 600 k eura. U istoj godini je Jakir dobio maksimalno i ukupno tri ili četiri plaće, s obzirom da je ugovor potpisao 21.8.

A priča se o 2023. godini.
  • Papastrumf
    13.4k
    Čačić je dobio 1.7 milijuna otpremnine, Biščan 600 k eura.Tongo Doumbia

To si u medijima procitao, ili?
  • Tongo Doumbia
    5.2k
    Možeš insinuirati kako sam saznao nešto ili čemu vjerujem, pa nek onda nemam blage veze, i nek su te cifre veće 30 posto od napisanog, računica je opet čudna, s obzirom da se s tim slaže više ljudi. Iako si odgovorio samo meni, što je u redu, također.

Kako god, svaka čast klubu na potezima.
  • Papastrumf
    13.4k
    Ma ne insinuiram nista nego pitam jesu li to info iz medija ili stvarno znas koliko je kome isplaceno?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.