• keppi
    220
    Na nekoliko mjesta smo nešto slabiji (zadnji vezni, lijevi bek i možda stoper), ali po meni ključan je manjak na poziciji devetke.....i to ne bilo kakav centarfor, nego isključivo killer.
    Kulenović je lagano mogao dati tri gola protiv Belupa, ali ...on je koristan, ali nije taj koji u nizu odlučuje utakmice.
    Treba netko tko će se u tim trenucima naći na pravom mjestu i znati ugurati loptu u mrežu ili će se događati da i dalje kukamo i gubimo bezpotrebno bodove.
    Na ostalim mjestima može se i za manje love naći solidne opcije, ali za mjesto onoga koji daje golove i odlučuje utakmice po meni jednostavno treba ići jako i ne štedjeti .
  • Gringo
    245
    Bakrar i Ćivić su bili glasina na Transfermarktu dan i pol pa su maknuli taj info. Nadam se da će i dalje ostati samo glasina.

Mierez, Selahi, Dantas..to nam daj.
  • Facke
    4.4k

Nisu nisu jos su tu. Ali te glasine ne stavlja Transfermarkt nego forumasi ko i mi. Tak da glasine saki more stavljati na Transfermarktu.
  • Mathiasovi Chageri
    3.3k
    Bakrar i Čivić su "pojačanja" s kakvima bi se povezivala Rijeka na početku sezone, nakon što je standardno očistila ekipu od sezone prije i onda bi svi govorili o "hit ili miss" pojačanjima, a ne pojačanja kakva trebaju Dinamu.

Bakrar je napadač koji je u 5 sezona i 110 ligaških utakmica zabio 24 gola, a trećinu svojih golova je zabio u Istri. Čovjek je napadač koji ti prosječno daje 5 golova po sezoni u alžirskoj, hrvatskoj i američkoj ligi. O Čiviću neću trošiti niti riječi.

Ne vjerujem niti malo tim novinarskim naklapanjima jer u zadnja dva prijelazna roka nisu pogodili skoro nikoga, no ako su nam to mete ove zime, onda žali Bože novaca koje smo pripremili za pojačanja ove zime.
  • Tongo Doumbia
    5k
    Dalje, bilo novinarsko naklapanje ili ne, Eldar Ćivić nije bio pojačanje ni u prvom povezivanju s nama.

Karijera mu je u naglom padu, a bek koji nije prvi izbor u klubu koji je kvalitativno slabiji, ne treba biti ni u kontekstu Dinama, a kamo li u kontekstu Dinama kao “pojačanje”.

Ovo je rehabilitacija igrača i meni zdravi razum ne da da se složim s tim. Nadam se ni Neno. Domaća baza da, ali ne i prosječna domaća baza ili dovođenje igrača samo zbog lingvistike.

Predviđam da ako dođe, prvi izbor lijevo ostaje RPG, dok će se desno rotirati Rile i Moha. To bi bilo “šta si napravio? ništa!”
  • Droljo
    9.7k
    nadam se da nije Bakrar opcija.. bolje da te peneze vuzgemo, nego kaj bi za njega dali.Jurki
    Glupost. Itekako bi nam dobro došao sada kad imamo pola napadača a još smo i u kurcu...
    Nama treba špica, kraj koje bi se Petko zamislil o svojem statusu u Dinamovoj prvoj momcadi.Jurki

To može biti i junior koji, kad bi dobio šansu, zabije 4 kola za redom pa ga ti izvadi iz prvih 11. A može i taj bakrar (ili kak već). Mogao je i brodić ali kod nas nikako da netko osim petka dobije 5 utakmica u nizu. Osim sada kulenovića jer je jedini...
  • Maximo
    583
    Ali ja ne znam zašto mi pričamo trećem napadaču...nama bi realno trebao kvalitetom 2. napadač, Kule je realna kvaliteta za treću špicu...i to max
  • Maximo
    583
    Baš to...još bi reko da sm ga uzeli prije god i pol kad nije još bilo sigurno kakav je potencijal.ali sad kad se vidi da je flop ga uzimat...nezz, općenito taj mindset...uzet ćemo igrača manje kvalitete da nam trenutni igrač u prvoj postavi nebi bio ugrožen je katastrofa...zašto ne uzet boljeg od miška ako se može nać...
  • čovjekjogurt
    952
    Bakrar je bio zamjena Anti Ercegu. Treba onda ići po Ercega.
  • plavadesetka
    50
    Danas čitam da Teklić ide u Rumunjsku, kakav Teklić. Trebaju nam top dokazana pojačanja, ostalo mogu juniori.
  • Chempers
    331

Ironican sam, naravno. Ono što je žalosno je da bi velika većina navijača prije očekivala spomenutu dvojicu nego ta top dokazana pojačanja. Eto na što su nas naučili naši skauti i SD
  • Haza
    6.9k
    Treba onda ići po Ercega.čovjekjogurt

Erceg potpisuje za Goricu. Glancaju se završni detalji. Tko zna, možda Neno ukliže i uzme im Antu ispred nosa;)
  • Droljo
    9.7k
    možda Neno ukliže i uzme im Antu ispred nosaHaza
    Ili marić doda gas i novi napadač dinama je Kazuyoshi Miura!
    Ipak igra gospon još. 57 godina... Car
  • MAGDA7
    4
    Psk je na instagramu spomenuo kolašinca
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions