• Vedraca
    28
    Ako ce dolazit taj Civic iz Ferencvarosa i Bakrar onda zali Boze!! Ni Mmaee Koji je Bio Zvjezda za ovog Civica nemoze prdnut u Dinamu kamol ovaj lik. Bakrar bi Bio Bas Ono minimalizam Ali eto....nisam se Ni nado boljom Opcijom....trazi se izgleda Bas 3. Napadac a ne neko ko moze ugroziti prva dva
  • Vedraca
    28
    Vidim Ivanovic 2 komada ......
  • E46
    811
    Ja se iskreno nadam da ga necemo dovest.
  • E46
    811
    Jel imas sliku tu
  • Crni86
    6.4k
    Meni je Bakar oke opcija ak se procijeni da je petko ful zdrav i da ce bit spreman do priprema. Decko je upgrade na kuleta, jaci je, brzi je, zna zagradit loptu, zna odigrat. Nije klasa al bi svakako u nekim tekmama kao sto je celtic lakse odmjenio petka nego sta je to kule radio. Sjecam se da je i nama uvijek dosta problema radio.

Ali opet me smeta sto smo za 2 milijuna eura na ljeto mogli dobit kevina carlosa (nas sd ga nije ni razmatrao) koji je otiso u trenutno prvoplasirani Basel. Od svih spominjanih Kevin Carlos je puno bolji igrac. Isto tako na ljeto se propustio i pierrot koji je na kraju otiso u aek za 2,5 milijuna eura. Obojica su duplo skuplji od bakara, ali dobijes i duplo boljeg igraca. Sa jednim od njih dvojice u kadru uvjeren sam da bi u zasnjih mjesec dana imali barem 3,4 pobjede vise.

A Civic onako… znam da kad ga nismo doveli da smo nakon dva tri mj komentirali da super sta ga nismo doveli da i nije bas nesto igrao u fradijima. Rade bi volio vidjet onda jednog Mensaha iz Auxera na lijevom beku.
  • nemapredaje
    3.9k
    Kaj mislite koliko je realna situacija da je Marcelu Brozoviću dopizdila SA i da se nabrao love, te se zaželio doma?

Čovjek je još uvijek u top nogometnim godinama i brzo bi uletio u pravu formu.

Mislim da bi nam legao kao as na cenera. Zamislite samo da na centru imamo Mišića i njega, pa ovi naprijed bi mogli raditi kaj god hoće.
  • vjeko1701
    10.3k
    Ne čini mi se ko da bi tu došao za toliko manje love više raditi i trenirati.
  • nemapredaje
    3.9k

Ma mislim da se ta priča oko njega o lovi i bolikurčini preuveličava.

Čovjek je godinama davao sve za repku i bio nositelj, a tu nema love.

Jedino ak se fakat oprostio od ozbiljnog nogometa i ne želi mu se više posvetiti ni malo.
  • ElDorado
    714
    Zasto zasto i opet zasto nasjedat na Lesickog. Lik ne zna ni da Selahi ima klauzulu. To ti je ono isprepadas nekog u prolazu izverglas pet imena, ovaj kaze vidicemo i odmah su pregovori u toku. Di je logika da bi Neno inzistirao na tam nekom Ćiviću?! I zanimljivo vrte se vec spominjana imena kao da su jedini na svijetu. Pa dajmo malo povjerenja, čemu uvijek neka sumnja.
  • Nogo
    4.2k
    Klub radi na pojačanjima, hoće li novi igrači doći prije početka priprema?

Zajec :
    "Bitno je da se pojačamo prije priprema, ali najvažnije je da se oporave oni koji su ozlijeđeni. To se ne smije zanemariti, mora se stalno ponavljati, a ne piše se dovoljno o tome, istina je da Dinamo igra bez sedam igrača iz prve postave!"
  • De Oliveira
    1.2k
    Civic je kramp nevidjenih razmjera. Uzas.
  • Jos-Optimus
    3.2k
    Broz je jedan od onih Forrest gump likova, ne možeš ga definirati, voli piti i kockati, ali iz nekog razloga svaki trening daje 100% i ima neviđene fizičke predispozicije. Nije nikad pričao o nekoj ludoj ljubavi prema Dinamu pa mislim da je to razlog ne spominjanja povratka, u suprotnom ne sumnjam da bi igrao i trenirao kao i uvijek.
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    Ogivara je bolji od Čovića, prvo što je mladi i polako se navikava na europski nogomet. Ozljede da ga zaobidju i pod bjelkom može izrasti u solidnog beka. Jeftiniji je što je još jedan ogroman plus. Ovako se bojim da će se dati lova Čiviću ,dugi ugovor pa da nam se ponavljaju štefulji itd. Nadam se boljem rješenju od obojice . O po Zajecu mogli bi uskoro svi bit pametniji. Da se ne primamo na klevetanja kvazi novinara. Najbitnije u svemu ovome da je svima jasno da nam trebaju pojačanja
  • Mihaljević
    10.7k
    Kakav Bakrar tip je prosjek prosjeka, mislio sam da smo izbjegli metak da ga dovedemo, očito nismo. Znači imali smo Belju, Ivanovića, Frigana itd. a baš smo zagrizli za tog Alžirca sa pet golova u Istri, koji nije zabio gol u MLS-u pola godine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions