• Noel
    7.4k

Bakrar nije krilo.
  • Orc123
    9.3k
    Bakrar je cista spica i on uopce nije los napadac....
  • Brusa
    1.8k
    meni se po statistici i ovome što sam čitao malo kako mu je u americi, čini kao potpuno bezvezan. Bolje onda da Kreilacha dovedemo.
  • CastAway1986
    2k
    Bakrar kad je bio blizu potpisa prvi put nisam bio protiv , strašno nezgodan igrač koji može biti prevaga u HNL-u! Sjećam se utakmice s Istrom kad je Šutala I Perica vrtio ko na ringišpilu..U kakvom je sad stanju nemam pojma , očito se nije snašao u MLS-u ..Nadam se da naši u bilježnici imaju i neka nama nepoznata imena
  • San Lorenzo
    17.7k
    Bjelica je pričao o pravim pojačanjima i pomlađivanju...Bakrar ne upada niti u jednu kategoriju.
  • Captain America
    18.7k
    Bolje je donirati novce u zakladu nego dati za to drvo.

Nadam se da će Neno tražiti provođenje testa iz znanja hrvatskog jezika uz liječnički pregled za sve prinove.
  • Izet Hajrović
    2.6k
    možda spada u pomlađivanje, ali sigurno ne spada u kategoriju igrača iz regije. Opet se vraćamo na ono, ako se dovodi stranac, neka on bude kvalitetan, igrač za prvu postavu.
  • Noel
    7.4k

Bakrar ima 23 godine. Želiš reći da je star?
    Da li je pravo pojačanje je već za podrobniju analizu..
  • ZrnTSCHeZ
    512
    Bolje onda da Kreilacha dovedemo.Brusa
    :gasp:
    16.04.1989.
    (dobro da nisi sebe predložil :joke: )
  • Jurki
    13.4k
    nadam se da nije Bakrar opcija.. bolje da te peneze vuzgemo, nego kaj bi za njega dali.
    Nama treba špica, kraj koje bi se Petko zamislil o svojem statusu u Dinamovoj prvoj momcadi.
    Prema skupstini imamo dosta bibera.. dobim proljev od polovnih rjesenja.
  • San Lorenzo
    17.7k

Mislio sam da je nešto stariji...isprike za tu grešku...no svejedno, siguran sam da igrač koji igra američku ligu neće zadovoljiti Generalove apetite...pobogu, klub smo koji igra Ligu prvaka, vrijeme je da krenemo dovoditi nešto u skladu s tim.
  • Tongo Doumbia
    5k
    Iz američke lige ne bih potpisao ni Jordia Albu, a ne Monsefa Bakrara. Koje su to njegove reference za Dinamo točno? Jak? Nezgodan napadač? Dat ćemo mu top plaću da bude novi Kule, ili nivo ispod toga, jer taj isti Kule ima 10+ golova već akumulirano, ovaj to nije dao ni u najboljoj sezoni u Istri.

Ajmo dalje stati na loptu i pogledati u oči realnosti. Američka liga? Dajte me nemojte. Polurekreativna zabava za njihove priglupe masa kojoj slogan treba biti “kruha i igara”.

Dinamu trebaju napadači iz Legie, Lecha, Vitorie Guimaraes ili nekog Bochuma. A ne liliputanci koji se ne mogu nametnuti u MLS-u. U državnom prvenstvu u kojom je Damir Kreilach Petko, Livaja i Mojsije.

Ja sam za opciju da onda nikoga ne dovodimo i zadovoljimo se Kuleom dok se Petko ne vrati. Toliko.
  • Noel
    7.4k
    Osobno na poziciji centralnog napadača kao pojačanje bi volio vidjet Matiju Frigana.
    Ulazi u sve kategorije koje Neno želi.. a vjerujem i većine navijača..
  • badjibadara
    4.1k
    Fradi spusio od paoka 5:0. Po sofi najgori igrac magyara LB Ramirez sa ocjenom 5,6. Kakav je tek Civic ako je ovom zamjena? Satisfakcija za zonase koji su godinama zazivali Despodova. Zabio za 5:0.

Sve ostalo objasnio kolega Eduardo u svom postu.
  • E46
    811
    U tom kriteriju nema 3 igraca koji mogu igrat u Dinamu u ovom trenutku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions