• NitkoBitan
    20.6k
    Tako da svaki drugi stadion, za kojeg ne postoji bojazan da ce se urusit, bi mi bio savrsen. Ukljucujuci i Kranjcu vjerojatnoMarley

Kaj da ti velimo il...
  • ZGV
    3.4k
    Kranjča nije gostovanje :-)
  • badjibadara
    4.1k
    Kranjča nije gostovanjeZGV

Kao ni Gorica, Koprivnica Ili Varazdin... Sve spada pod kraci izlet.
  • ZGV
    3.4k
    Gorica nije gostovanje, Kopriva i Varaždin jesu...ipak odeš malo izvan zagrebačkog prstena.
  • Jay
    138
    Za mene je Kranjča veliki dio djetinjstva i želim se sa osmjehom na licu oprostiti od drugog najdražeg stadiona. Iako još uvijek ne vjerujem da će se rušiti, ali o tome nakon utakmice.

Vrijeme je za pobjedu.
  • Neron53
    1.1k

Ako nemas s kime a zelis na zapad...javi se pa ides s velikim, ozbiljnim dececima :)
  • Marley
    2.3k
    Ma dobro sto se tice pojma "gostovanja" i zasto sam ja to tako odvojila... Nisam mislila striktno samo na udaljenost, jel. Nego i ucestalost.
    Sad znaci imamo Slaven, Loksa, Varazdin. Ono, tri vikenda zaredom je meni zasad neizvedivo uklopiti u obiteljski zivot. Jbg, ali doci ce i ta vremena :strong:
    Pogotovo sto sam ja tek ovo proljece pocela ici na utakmice, sto je svima mojima bio poprilican "sok".
    Tako da moram biti realna i zadovoljna ovaj mjesec sa Slavenom i Varazdinom (@mlinchica jel se vidimo, duzna sam ti nesto :grin: ?!)
  • Neron53
    1.1k
    Po meni je Kranjca-zapad dusu dala za one koji bas ne mogu skakati i pjevati 90 minuta nego samo 80 :)
  • Krizy
    48.6k
    "Rijetko kad je Dinamu bila potrebna podrška s tribina kao u ove dvije preostale utakmice do zimske pauze. Brojne ozljede, loši rezultati u domaćem prvenstvu i bodovni zaostatak za rivalima trebali bi biti najveći mogući motiv za nas da sutra ispunimo prvo istok, a onda i zapad Kranjče!

Ovo je, po svemu sudeći, posljednja utakmica na ovom stadionu prije obnove pa je to samo dodatni motiv za sve navijače Dinama da sutra dođu i podrže naš klub i igrače u ovoj vrlo važnoj utakmici.

Od 13 sati se skupljamo ispred Doma sportova odakle ćemo u korteu prošetati do "ulice pjesnika".

SVI NA KRANJČU!"
  • Ivdzo11
    4.6k
    Ademi i Mišić su otpali do kraja godine, Torrente i Cordoba se vraćaju u kadar, kao i Perić, Perković i Moharrami, Oliveras i Bočkaj, sve redom igrači koji nisu upisani u Ligi prvaka pa tako ulazimo sa 6-7 igrača više nego što smo imali za susret protiv Celtica. Zbog toga je konkurencija u momčadi veća."
  • NitkoBitan
    20.6k
    Svima nam dragi korteo... U proljetnom dijelu sezone se nadam jednom sa Kvatrica do Maksimira, dugo nije bio :smile:
  • Crni86
    6.4k
    Teska tekma, tezak teren, oni na posljednjem mjestu. Sve ukazuje da cemo morat biti na 150% u ovoj tekmi kako bi uzeli pobjedu.

Idealno bi bilo da se dodatno razigraju kaca, stojke, da neke minute dobi i cordoba te da ih iskoristi.

Volio bi sutra vidjet maxa u prvih 11 jer s njim u izgradnji igre izgledamo puno bolje.
  • Nemrem igra Dinamo
    2.5k
    Lijepa sjećanja imam s Kranjče, pivice prije tekme, pozdravljanje busa kad dolazi, ima šarmaPaggini

I meni budi lijepa sjećanja, a pogotovo ona retrica od navijanja prošle sezone na proljeće i simbioza Istoka i Zapada :love:
    Falit će...
  • über alles
    1.6k
    Rostilj na tribini uz mi smo kanibali :ok:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.