• Jos-Optimus
    3.2k
    meni je kao djetetu to bio najdraži stadion. Uvijek su na dohvat bile kokice i kikiriki :) i sjecam se jos uvijek delirija zadnjeg kola kad je netko preko tranzistora slušao Hajduk-Rijeka i onda skočio da je Hajduk poveo protiv Rijeke i mi uzeli naslov.
  • Jurki
    13.4k
    Danas me ne zanima dobra igra, ne zanima me ljepota nogometa, danas me zanimaju samo 3 boda.. kak god pa makar u 95. minuti zabili najveci krumpir u povijesti nogometa.
    I da se nitko ne strga na krumpiralistu.
  • Dzoni
    872

Jesi siguran, kod njega je više puta bio bijeli božić nego u Zagrebu u zadnjih 20 godina
  • Zagreb1992
    1.9k
    Mi u borbi za naslov oni zadnji ..Dosta je više izika ..Danas ih razvaliti što više i to je to
  • blubach
    604
    Mi u borbi za naslov oni zadnji ..Dosta je više izika ..Danas ih razvaliti što više i to je toZagreb1992

Upravo ono o čemu sam i ja razmišljao.
    Naravno da ću na kraju dana uzet i 0-1, ali mislim da je vrijeme da pokažemo neki napadački bljesak, da mi da nadu za bolje sutra, nakon ovih silnih prosječnih/ispodprosječnih utakmica.
    Želim 0-3, raspucani i razigrani Dinamo, taman da igraju u vodi.
  • blue heart 72
    1.9k
    Mislim da je vrijeme da i mi konačno nekoga "razvalimo". Stvarno je dosta tih minimalnih pobjeda, remija i poraza. Uvjeti za igru će biti daleko od idealnih, ali kako njima tako i nama. Nametnuti se od prve sekunde, a ne ono oprezno ziherica, pa onda dodavanje gasa zadnjih pola sata.

Dosta je bilo izgovora i alibija, vrijeme je da plavi stroj krene u pobjedničku seriju već prije drugog dijela prvenstva
  • Augustiner
    5

moja prva tekma na istoku kranjče, davna 2006
  • ShanKu
    1.1k
    Sa 6 boda bi svakom od nas poljepšali blagdane. To želim, to sanjam. Ajmo Dinamo! :pray:
  • Niko1986
    329
    Dobit danas da u miru odradimo članski dan.
  • gledatelj
    658
    Jel vrijeme da vidimo pokojeg mladeg, kao Pavica, mozda i Mikica?
  • don
    8.2k
    nemoguće je bilo šta dobro odigrat po ovakvom terenu, to će bit napucavanje na Kulenovića i šta dragi Bog dadne.

0-1 kao kuća. :pray:
  • Crni86
    6.4k
    A mozda i rados dode iz brazila da zaigra u spici.

Daj se malo uozbiljite, -6, kriminalan teren, 3 zdrava desna beka, a vi ocekujete da klinac od 17 godina dobi prve ozbiljnije minute.
  • Crni86
    6.4k
    Pocernih 11 na sluzbenoj stranici kluba

Zagi - rile, ktc, raul, rpg - pavic - spikic, kaca, bati, pjaca - kule
  • gledatelj
    658
    Pa ako budemo vodili 3-0 zašto ne bi dobio šansu? Svuda klinci mogu igrat, ali kod nas čekaj da se Rile sa 45 god umirovi da dobije netko zadnjih 15 min
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.