• Eduardo
    21.7k
    U subotu će Kranjčevićeva ponovno biti domaćin utakmice koja se odigrava uz tradicionalnu dozu skepse javnosti i bez sumnje ponovno oživljava stare teorije zavjere o tome kako se "sekica" uvijek rado žrtvuje za "velikog bracu", pogotovo kad se dinamo nađe u blatu, a blato trenutačno doseže do brade – šest utakmica u nizu bez pobjede u svim natjecanjima i s jedan postignuti pogodak u posljednjih pet utakmica.

Locosi ulaze u ovaj susret s posljednje pozicije s mizernim bodovnim učinkom. U teoriji, protiv zadnje momčadi lige ni ovako hendikepiranom dinamu to ne bi trebao biti problem. U praksi, s obzirom na trenutnu formu, sve je moguće – jer ako nešto može podići motivaciju svake momčadi u HNL-u (pa tako i locosa) u ovako teškim trenucima, to je utakmica protiv dinama.

Kako pišu današnji mediji Uprava Lokomotive odlučila je povući potez koji se u hrvatskom nogometu naziva "šok terapija" – pribjeglo se promjeni trenera. Silvijo Čabraja, najdugovječniji trener u ligi, odlazi, a Nikica Jelavić, bivši reprezentativac i sadašnji stručnjak za juniorski nogomet dolazi... ostaje samo za vidjeti hoće li promjena biti implementirana odmah ili nakon jesenskog dijela.

Kako god bilo... kad god ova dva kluba stanu na suprotne strane terena, uvijek se nađe mjesta za kontroverzu, šalu i poneku zavjeru – u igri je sve osim stvarne borbe za bodove.

Kad je dinamo u pitanju, kriza ne dolazi u malim porcijama; dolazi s garniturom pitanja o treneru, igračima i kompletnoj atmosferi u klubu. ZonaDinamo je školski primjer toga, zapadna tribina maksimirse ruševine drugi.

Subota, 15:00 sati. Kranjčevićeva... udobno se smjestite, naoštrite prste i mobitele u ruke ili dođite i uvjerite se sami.
    1. Kakav rezultat očekujete? (123 votes)
        Pobjeda Dinama
        95%
        Neriješeno
          2%
        Pobjeda Lokomotive
          2%
    2. Idete li na utakmicu? (123 votes)
        Da
        47%
        Ne
        53%
    3. Što mislite o Dinamovoj trenutnoj krizi? (123 votes)
        Samo privremeni zastoj, događa se
        67%
        Posljedica lošeg vođenja kluba
        13%
        Kriza? Ovo je samo šampionska pauza
        20%
  • Paggini
    29k
    Sviđa mi se sintagma "šampionska pauza". :cool:

Inače, par frendova sam digao iz kauča za Slaven Belupo, nisu išli na tekme dugo, a neki nikad, ali toliko im je bilo dobro da eto smaraju da bi išli i na Kranjču, pa samo mala obavijest da se javite ekipi koja ne ide na tekme i zovete ih jer većini njih je glupo pitati jel mogu ići s vama, a išli bi.

Stojković u prvih 11 jedina prava želja, a subželja mi je Pavić, Mikić i Perković
  • Mali Zeus
    14.6k
    Svaka čast Lokomotivi, ali zadnji su, u krizi, Čabraja vjerojatno odlazi. Koliko god uvijek bili nezgodni za nas, ak ih nemremo u ovoj situaciji dobit onda stvarno nek ode sve u krasan k.

I da, nek odmori Baturina, Stojković bi trebao biti dosta, isto tak možda početi i s Maurom da se malo rastrči, nek Rile isto malo odmori. Ako nema hiće ne treba gurati Mišića ak je uopće spreman.
  • Marley
    2.3k
    Jel ovo sigurno zadnja na Kranjci u starom ruhu?
    Ova subota mi je koma tajming, ali nisam nikad bila tamo, pa mi zao da propustim zadnju priliku...

Zapravo, nikad jos opcenito nisam bila na gostovanju :meh: . Kao, odigrat cu mudro zbog mira u kuci i ove sezone ici samo na domace. Ali tako me srce vuceee :groan:
  • don
    8.2k
    tamo, pa mi zao da propustim zadnju priliku...Marley

toliko toga propuštaš da smo svi poželili barem po 10 puta da je zadnja "prilika"...
  • Marley
    2.3k
    zasto :grin: ?
  • don
    8.2k
    pa sami izgled stadiona ti daje odgovor na to pitanje haha, uz onaj teren di se mora krunica molit da netko ne slomi nogu
  • Marley
    2.3k
    A dobro slazem se za teren, ali ovi estetski detalji, ma nemam problem s tim. Haha pa treba i to dozivjeti. Mislim da cu ostat dozivotno uskracena za to iskustvo ako ne odem :blush:

Jedini stadioni u lijepoj nasoj na kojima sam dosad u zivotu bila, su Maksimir i Poljud. Porazno za nekoga poput mene, moram poradit na tome podhitno.
  • Paggini
    29k
    Dobra je Kranjča meni, istok je dugačak i zajeban za voditi navijanje, ali pivo se pokupi u dvije sekunde što je jedina bitna odrednica realno. I znalo se zagužvati masu puta prije ulaza pa i to ide na kurac al eto.

Zapad je ugodan, a obje tribine su ful blizu terenu, a kad je neki proljetni dan, pa još i pogled na Sljeme, uh. Nije toliko stadion problem, koliko je travnjak.

Lijepa sjećanja imam s Kranjče, pivice prije tekme, pozdravljanje busa kad dolazi, ima šarma
  • Marley
    2.3k
    Eto ga na sad :roll:
    Taman me don uvjeri da ne propustam puno i reko ok, mozda i bolje, radi mira u kuci.
    A onda Paggini baci ovakvu kost sa svojim romanticarskim opisima. Auf.
  • Hnlovac
    1.3k
    Znam da je Max najljepši jer je naš, ali doslovno skoro svaki stadion u Hr na kojem sam bio na Zapadu je udobniji od Maximirskog Zapada

Pogotovo Herjavec, Drozina pa čak i Kranjča. Drozini dajem minus samo zato što se piva čeka 20 minuta i ulazi se pola sata, ali dosta je udobno za biti. Na Kranjči, iako ima teren na valjda 15 metara od tribina, imaš osjećaj kao da možeš dodaknuti igrače u odnosu na Max
  • Eduardo
    21.7k
    I da, nek odmori Baturina, Stojković bi trebao biti dosta, isto tak možda početi i s Maurom da se malo rastrči, nek Rile isto malo odmori. Ako nema hiće ne treba gurati Mišića ak je uopće spreman.Mali Zeus

S Rogovim izostankom u ionako rastrganoj momčadi ostali smo bez još jednog "iskusnog" igrača tako da nemamo baš previše prostora za luksuziranje s odmaranjem igrača.
  • über alles
    1.6k
    Ja kranjcevicevu obozavam,falit ce mi.
  • Marley
    2.3k
    Ne znam, meni na Maksimiru fakat nista nije problem, osim moje paranoje da se ne urusi. Ali ja imam opcenito ogroman problem u glavi vezano za potrese, tak da, nisam mjerodavna.
    Tako da svaki drugi stadion, za kojeg ne postoji bojazan da ce se urusit, bi mi bio savrsen. Ukljucujuci i Kranjcu vjerojatno :rofl:
  • NKDZ86
    2.4k
    kak onda reagiraš kad se pjeva himna i stih: srušit će se stadion :grin:
    ps. ak se i kranjča sruši, nemreš daleko past, a istok se nemare srušit osim bagerom haha
    kranjča je teška romantika, duh starog zagreba se osjeti itekako, top.
  • Marley
    2.3k
    bolje da ne znas kako, presutim taj stih i progutam knedlu :lol: :yikes:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.