• Hectorharatti
    175
    Sad, al baš sad treba se dovest kapitalac, ne kapitalac, kapitalci, pa makar se zadužio ne znam ja koliko. Postat prvak, izravno u LP. Znači nema filozofiranha nikakvog. Samo igrači koji mogu odmah razliku napravit.
  • Jurki
    13.2k
    dovođenje ovog Alzirca nema apsolutno nikakve veze sa stanjem u prvoj ekipi.
    Ako i dojde, to je zalog za buducnost.
    A gle vraga, pa tak radi jedan Ajax, Salzburg, Brugge itd.
    I onda kad takvi anonimci eksplodiraju onda se pitamo.. u jebote pa zakaj Dinamo tak ne radi?

Ne zelim braniti sportsku struku, jer to nisu nicim opravdali ni zavrijedili. Ali ovakvi potezi su za pozdraviti.
  • Hectorharatti
    175
    za opci pogled trasnfer politike si u pravu trenutno mora bit fokus na tituli.
  • mali M
    6k
    Izete, hvala ti na trudu, al ti ne daješ analizu da li je netko pojačanje ili ne, nego nam daješ analizu financijske isplativosti trgovine igračima.. Netko može biti ogromno legendarno pojačanje koje nam je donjelo maksimalnu korist, al smo ga prodali za nulu jer mu je istekao ugovor. Neće mi Kačavenda i Stojković ići u TOP kategoriju pojačanja jer ćemo ih prodati za 20+mil nego ako će odigrati na terenu kao POJAČANJA.

jebo me konj, kaj sam isel citat tvoj upis.Jurki
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Mali Zeus
    14.6k
    Malo previše brijete na Bjeličinu izjavu kao da je time promijenjena sportska politika odjednom. A samo se radi o njegovom mišljenju koje je već podijeli sa sportskim sektorom ili nije, tko zna.
    Sigurno se neće sad kupovati samo igrači s našeg govornog područja niti će se odustati od stranaca, samo treba naći sredinu, ak je dovoljno dobar može govoriti i tunguzijski.

Uostalom kupovati samo na temelju toga shvaća li igrač veličinu Dinama ili ne je pomalo bedasto. Nisu Bernauer ni Katarina to shvaćali kad su dolazili pa su se potpuno srodili i s klubom i s navijačima.
  • Crusades
    13.9k
    nama ni ne trebaju neprijatelji ili suparnici pored ovakvih navijača :vomit:
  • Orc123
    9.2k
    evo tebe....znaci vise se ne smije pokusati za jeftine pare iz vana dovoditi talentirani igraci, praksu koju imaju svi veliki klubovi nego samo mora biti iz hnl jer je tvoj ljubimac takve dovodio prije par godina iz Sibenika, loxe, Rijeke, Gorice itd za 1+ mil eura..?

Bazirat cemo se samo na Hrvatsku a boli nas glava kaj cemo kad ode Modric, kad nam Gruzijci tuku mladu repku, kad nas u omladinskim kategorijama namuce Farski otoci i slicni.

Dajte shvatite da se nogomet poceo siriti, da su nekad smijesne repke pocele ulagati u nogomet, igrace, infrastrukturu, sve ono sto mi ne radimo.

Ako ovaj decko dođe nece sigurno doci ko pojacanje vec kao zalog za Buducnost kao sto je doveden npr. sucic i slicni...legitimni pokušaji od kojih mozemo imati višestruke koristi .

Ali ti si tu samo da seres, ti i tvoji pajdasi...koji si redovito lajkate statuse i nadopunjavate se u svakom pogledu ..vas 5-6 koji cinite glasnu manjinu, trujete ovaj forum svojim defetizmom, klub se raspada, sve potjerati.....

Jbt kad se sjetim da su mene prije godinu dana proglasavali da sirim negativu, jbt da bila je i negativa kad su nam klub vodili ostaci Mamiceve svite, sad tih sumnji nemam! Barem ne ni priblizno u toj kolicini....a ti i takvi su poceli sve vise srat zadnjih godinu, godinu i pol, tesko je zakljuciti zasto!?
  • Daliban
    2.8k
    Ajmo samo obrnuti stvari pa neke ovdje pitam kakav bi bio ishod da smo mi imali Nevistića na vratima, Mišića i Sučića u vezi i Petkovića u napadu, a da je Celtic igrao bez McGregora, Gerrit-Kuhna, Maede i Furuhashija. To bi bilo šamaranje mrtvog magarca, u to sam siguran kao i u suncem okupan Zagreb trenutno.scooniepenn

Opet bismo se branili, ali vjerojatno bi na kvalitetu dobili. Problem je što se ovdje nije ni pokušalo napasti.

Ovo je bila utakmica koju smo označili ključnom za prolazak dalje. Kiksali smo i gotovo. Navijat ću i ja da riješimo Arsenal ili Milan i prođemo dalje, ali to je navijački pa ako se desi - super. Realno, naša priča je ovim x-om gotova.

Pogotovo je problematično jer će se odraziti i na prijelazni rok, sada nećemo biti voljni toliko riskirati, a niti više možemo privući top pojačanja. Prije ćemo završiti samo s novim popunjavanjem kadra.
  • OsamŠest
    3.7k
    Belinho je već sad bolji igrač od Alžirca.
  • mali M
    6k
    Ma samo neka se proba čim prije oformiti filijala na bilokoji način i onda i ovakvi transferi klinaca imaju smisla.. Naravno da bez druge momčadi nema smisla dovesti nekoga da ti sjedi na klupi.. Ovaj mali bek iz Rome bi već odavno pokazao jel ima štofa il ne.. Ovako bez obzira na neke kratke dojmove bit će otpisan bez ispaljenog metka
  • Daliban
    2.8k
    Opet dovodimo nekog lika koji s 20 godina ne igra seniorski nogomet. Skupio nekih 300-tinjak minuta zasad. I to u alžirskoj ligi. Tak je dobar da ni highlightse nema na YouTubeu.

Postajemo Dinamo Istra, samo kaj Istra dovodi perspektivnije klince.
  • Jurki
    13.2k
    Decki, svaki klinac koji bu dosel u klub tu mislim na klince od 16-17-18 godina, taj niti jedan nebu konkuriral za prvu ekipu odmah.
    Kuzim da se svima sere od moneyballa, ali nama je taj moneyball potreban za daj Boze filijalu koja se bu nasla.
    Tak svi klubovi rade, sve je to normalno, da dopeljamo takvih 5-6 igraca po 500 keka... to je 3 milje.. i nek bu od tih 6 igraca 2 prosjecni hnl igrac.. mi smo vratili kompletnu investiciju.
    Ako ubodemo jebackog talenta, taj moze donesti ogromnu igracku kvalitetu, a i top transfer.
    Zar netko misli da Ajax sa svakim igracem pogodi? Naravno da ne.
    Oni dopeljaju takvih 20 klinaca.. i ako 1 uspije.. to je transfercina boli glava.
    Uz filijalu, Dinamo II.. mozemo biti Ajax ovog dijela Europe.
    Jedanput kad se probijemo na takva egzoticna trzista, pa naprave ti igraci par dobrih transfera.. samo nebo nam je granica.
    Nist to nije nedostizno, ali treba krenuti.
    To je buducnost kakvu ja zelim za Dinamo.
  • don
    7.9k
    Opet dovodimo nekog lika koji s 20 godina ne igra seniorski nogomet.Daliban

da, već je bilo slikanje i uskoro možemo očekivat predstavljanje.

meni je ža vas koji se palite na svaku moguću "vijest" novinara i time sami sebi ugrožavate raspoloženje jer virujete u to.
  • Carrasco
    4.4k
    Pametnije im je da počnu razmišljat o ugovoru za Belinha i da počne za juniore igrat.
  • Olmic
    3.8k
    Kaze Bjelica 3-4 igraca se planira dovest
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions