• Daliban
    2.8k
    Sumnjam da ćemo dovesti pojačanja. Naša prilika je bila u Celticu i to smo prokockali ziheraškom igrom na nulu usprkos znanju da nam samo pobjeda igra. Nadao sam se da bi efektivno osiguravanje PO-a moglo probuditi nekakav borbeni duh, volju za rizikom, u klubu nakon što namirišu priliku, ali kiksom protiv Celtica se ni prilika za bilo kakav iskorak nije ostvarila.

Iz perspektive naših potencijalnih pojačanja, nijedan kapitalac neće doći u klub kojem je LP za ovu sezonu izgledno završena, a osim toga i visi u prvenstvu pa je LP upitna i dogodine.

Kada pak pogledamo imena koja se povezuju s nama, poput Ćivića i Mulahusejnovića, očigledno je u kojem smjeru idemo i da ćemo nastaviti dovoditi škart. Iskreno, trenutno sumnjam da ćemo na ijednog igrača potrošiti preko 1,5m. Sve upućuje na nastavak dosadašnje politike dovođenja polovnjaka i alibi igrača, a jedina je promjena da će sada Bjelica imati veći upliv i dovoditi ćemo prvenstveno polovnjake iz regije.

Nema razloga biti optimističan, mislim da ćemo samo dodatno srozati klub. Naša sportska politika je jednostavno monumentalna katastrofa, bez ikakvih naznaka na bolje sutra.
  • NitkoBitan
    20.3k
    usprkos znanju da nam samo pobjeda igra.Daliban

Vjerojatno nece bit dosta 10 bodova sa nasom gol razlikom.
  • Jurki
    13.2k
    jebo me konj, kaj sam isel citat tvoj upis.
    S cim bi ti napal Celtic? Sa desetkovanom momcadi?
    Da smo se otprli i popusili, pisal bi da koji je kurac Bjelici, zakaj se otprl, da bi bodom imali jos teoretske sanse.

Isto tak kaj se pojacanja tice, ti si siguran da bumo dopeljali njegove polovnjake iz regije? I otkud ti te informacije, ako nisu iz jebenih medija koji su se pokazali jako "tocnima".

Koliko tzv. Dinamovi navijaci mogu izasrati govana po klubu, to jednostavno vise nije probavljivo.
  • Mali Zeus
    14.6k
    ↪Daliban jebo me konj, kaj sam isel citat tvoj upis.Jurki

Tvoja prva greška. :D

Komentar mu je u stilu Ede Pezzija i Ivkovića, kaj Dinamo nije išao napasti, kaj se boje, kukavice su?
  • Jurki
    13.2k
    da smo bili u utorak kompletni.. vjeruj da bi ja isto napisal i bil bi ljut kaj nismo probali dobit to. Al s cim ces ih dobiti? S juniorima? Pa nije to jebena Istra pa koga jebe.. poraz vise ili manje nebitno.
  • Laugreano
    2.6k
    Ma raspadamo se. Pocni navijati za neki drugi klub. Ako jos neki polupismeni novinar napise da dovodimo Nejasmica, ili mozda Bilbiju,E to ce tek bit katastrofalna sportska politika, i svi trebaju dobit otkaz.
  • scooniepenn
    3.5k
    Ajmo samo obrnuti stvari pa neke ovdje pitam kakav bi bio ishod da smo mi imali Nevistića na vratima, Mišića i Sučića u vezi i Petkovića u napadu, a da je Celtic igrao bez McGregora, Gerrit-Kuhna, Maede i Furuhashija. To bi bilo šamaranje mrtvog magarca, u to sam siguran kao i u suncem okupan Zagreb trenutno.
  • NKDZ86
    2.3k
    sad navodno neki kapetan u20 alžira dolazi, a bjelica rekao samo s našeg govornog područja, kakvi crni, žuti, samo balkanjeros
  • Crni86
    5.8k
    ma ovaj ak i dolazi je vise kao neka nada koja ce se proslijediti dalje na posudbu (idealno u filjalu).

Naslov je vise bombastican, al to nisu ta pojacanja na koja se mislilo zadnjih par dana.
  • Omake
    3.8k
    slažem se. Meni djeluje kao popuna kadra za Dinamo 2 dogodine, ako se uopće materijalizira.
  • Captain America
    18.7k
    Jedva čekam da Neno ovog Alžirca zakuca na klupu.

Čekaju se ovdašnji poznavatelji prilika u alžirskom nogometu s hypeanjem kako takvog igrača nema na ovom području.
  • Jurki
    13.2k
    Meni djeluje kao popuna kadra za Dinamo 2 dogodine.Omake

Kamoli srece da Dinamo II starta sljedece sezone.
    A i dobro kazes treba popuniti roster.

Jedva čekam da Neno ovog Alžirca zakuca na klupu.Captain America

Ako taj Alzirac i dojde, zar stvarno mislis da je to igrac koji bu konkuriral za prvu ekipu?
    Pored hrpe veznjaka i 3 desna krila?
  • Praskaton
    2.7k
    Nemam ništa protiv ovakvih transfera ako struka procjeni da je taj igrač moze izrasti u igraca za momcad Dinama u roku 2-3 godine.
    Al problem je što je rijetkost da smo dobili nešto pozitivno od ovakvih pokusaja.

Rekao sam sebi da se necu ni najmanje uzbudivat oko ovakvih naslova jer novinari moraju pisat svoje.
    Al isto tako se nadam da cemo dovest igrača za kojeg mozemo odmah reci da je pojacanje.
    Ne pet polovnih.Dva al da su potrebna razina Dinama.
  • Droljo
    9.6k
    Možda je dečko bolji od špikića :lol:
    Uostalom, sa alžircima nismo nikad promašili...
  • Crni86
    5.8k
    Upravo takve i trebamo, 17,18,19 godina, jos su nepoznanica, relativno jeftini i vidimo da imamo rupe u tim godistima na tim pozicijama. Da imamo filjalu to bi gorilo i mogli bi jako puno profitirat na takvim igracima uz dobar scouting. To su sve zalozi za buducnost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions