• DrawTube
    5.7k
    Bravo Tammy ustašo! Komentator na aparatima
  • GaijiZG
    2k

Kaj je rekel, poslo me lik u wc
  • Mandelinho
    436
    Cita i on zonu
  • Maximo
    583

Opravdavo se da ne gleda ko igra nego samo događanja
  • GaijiZG
    2k

Kak se zove dotični?
  • Kepec
    7.1k
    Sad si razmišljam jel imaju oni neki svoj forum tipa Zona City gdje imaju posebnu temu za svakog, na temi Guardiole trenutno gori deseta stranica, mrze ga zbog samo dvije izmjene, otvaraju temu "novi trener Manchestera", traže novog napadača jer Haaland više ne zabija svaku već svaku drugu tekmu, seru po obrani i golmanu jer su primili 23 gola u 10 utakmica, mrze sve jer su na -8 u prvenstvu, ljuti su na sportskog direktora, traže odgovore.
    Baš bi bilo zanimljivo vidjeti je li to tako i u drugim okruženjima ili to samo Dinamo donosi takve slučajeve.
  • Nogo
    4.2k
    Meni je glavno da je Zvezda neovisno o idućim utakmicama ispala najvjerojatnije iz lige prvaka. I da pobjedi mislim da 9 bodova neće biti dovoljno za prolaz.
  • jakov1
    325

Razumijem, ali nama bi njihova pobjeda puno značila jer bi Milan praktički ispao iz Top 8 i nama bi došli s rezervama. Ništa, sad navijamo za Gironu, nek ih oni izbace.
  • čovjekjogurt
    952
    Bila su 2 faula nad igračima Zvezde ali jebiga ipak je sa druge strane Milan i UEFA će uvijek progledati kroz prste velikima a nagazit će balkansku sirotinju. I Dinamo bi isto prošao.
  • Gringo
    245
    Realno ni jedna, a ni druga situacija nisu za faul.

Prva situacija povlačenje za dres ali niti blizu za prekršaj.

Druga situacija na gol crti, kontakt je bio ali igrač zvezde se doslovno baca kao da ga je netko odvalio grčko- rimskim stilom. Više se fokusirao kako da isprovocira faul nego da spriječi gol.

Sve čisto.
  • sebenico
    1.1k

Po meni je povlačenja Abrahama prekršaj u napadu, a ovo kod gola ne jer obrambeni igrač više potencira kontakt nego da spriječi gol.
  • Gringo
    245
    na svakoj korner situaciji ima povlačenja sa obje strane, ako će se tako gledati svaki korner je faul u napadu ili penal.

Povlačenja je bilo ali za faul nikako.
  • Dinamo iznad svih
    52
    Domagoj Pancirov, mislim da je komentirao svaku utakmicu cigana u lp
  • Mandelinho
    436

Nemam pojma, ma nije ni bitno. Jbg, kuzim te... Bas se osjetilo da mu je stalo... onako...
    Komentirao je na taj način, kao da igra domaći klub.

Ali eto, tko zna kakve simpatije ima čovjek i u kojem vremenu je odrastao. Nedavno sam naletio na isječak gdje Sopa podbada Breku da je imao postere od czv po zidovima kao klinac
  • Mandelinho
    436
    I Dinamo bi isto prošao.čovjekjogurt

Ovisi protiv koga. Npr onaj start Ogiware protiv Slovana bi nam sudili protiv Dortmunda, Bayerna, Arsenala, Milana, Monaca a možda čak i Celtica i Salzburga.

Pa čak i u HNL-u... :lol:
    Morali bi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.