• NKDZ86
    2.4k
    vidio to, e kakvo zatišje na zoni vlada, svi se primirili nakon poraza tovarije u toropolju haha, a sutra nas čeka teška tekma, ovi su jako brzi, japanci trčiju kaj strele, bit će drž nedaj po mojoj prognozi. zagi na golu, ktc s 35 banke u obrani, u vezi ak bude ademi, na krilima hoxha i špika pletu mrežu u prazno, u napadu Kule koji jedva hoda, sve me strah da ne zgubimo s više razlike
  • Droljo
    9.7k
    Ma deremo to lagano. Ademi u 85. minuti promašuje glavom loptu ali ju zato pogađa leđima i lobuje golmana. 1:0 i izležavanje do kraja. 3 boda u džepu sa pol snage...
  • Paggini
    29k
    Jedino nerealno u ovoj postavci je ideja da će Ademi igrat do 85. minute :snicker:
  • Droljo
    9.7k

Ma ušel je u osamdesetoj...
  • Paggini
    29k

Još nerealnije, znači da može igrati a Bjelica ga ne stavlja u prvih 11....
  • Droljo
    9.7k
    E jebiga sad.
  • Droljo
    9.7k
    Ja sam spreman! :strong:
    IMG-20241210-171744.jpg
  • Droljo
    9.7k
    Polako dolazim sebi od jučer još. Gadna večer. Dosta litri i vodi se izvrtilo. Tekma mi je bila ok. Dobri i jaki smo. Prije bi takve utakmice uredno gubili dinamovski primljenim golom a sada se izdržalo bar. Mogli smo i dobit to... Živeli
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    @Droljo ma vrh tekma,svi bismo voljeli pobjedu. Ali mi smo igrali bez 5 standardnih plus Ademi . I po meni osvojili vrijedan bod. A onda napast Milan pa božju pomoć i sreću junačku na sve ili ništa ,što znači da smo živi do posljednjeg kola. Vrhunski postavljena igra,umjesto da smo srljali i izgubili . Ovdje se pije božićni rum. Radim već 14 dana u cugu. I baš sad guštam ,gledam lille ,pijuckam i računam. Ma tko može garantirati da mi pušimo od arsenala?
  • ZrnTSCHeZ
    512
    božićni rumKujtim Shalla
    Slušam preporuke...
  • Tom Hanks
    3.3k
    Do čega se došlo kada i sektaši imaju veća prava od normalnih ljudi,ne smije ih se diskriminirati ma šta god napravili,dno dna.

https://www.24sata.hr/news/sud-prihvatio-zalbu-roditelji-mrtvih-beba-iz-ljubescice-mogli-bi-uskoro-izaci-na-slobodu-1021155

"Županijski sud u Varaždinu ističe da okrivljenici do sad nisu prekršajno kažnjavane osobe niti su kazneno osuđivani. Sud drži da sama činjenica da okrivljenici smatraju da je njihov život, a samim time i ponašanje prema djeci, usklađen s Božjim zakonima kojima se oni beskompromisno posvećuju bez obzira što su isti protivni pozitivnim pravnim propisima Republike Hrvatske ne znači i da bi oni ponovili isto kazneno djelo, posebice kada se ima u vidu da prema stanju spisa nisu agresivne osobe u smislu da bi nekom prijetili, s nekim se fizički sukobljavali ili na druge načine iskazivali agresiju, te da je njihovo dvoje djece umrlo, a preživjelo dijete je izdvojeno iz obitelji i povjereno brizi Zavoda za socijalnu skrb, tako da okrivljenici s njime nemaju nikakvog kontakta."
  • Jurki
    13.4k
    a samim time i ponašanje prema djeci, usklađen s Božjim zakonima kojima se oni beskompromisno posvećujuTom Hanks

Otkad je to ubojstvo usklađeno sa Bozjim zakonima?
    Ovo se moze dogoditi samo u Hrvatskoj banana drzavi.
  • Jaro
    8.3k
    ti nasi suci fakat baljezgaju u tim obrazlozenjima, uglavnom - ukinut im je oritvor ubog opasnosti ponavljanja djela jer - dvoje djece je mrtvo, a trece izuzeto iz obitelji pa jednostavno ne mogu ponoviti. Ovo sve ostalo je kicenje odluke jer valjda sudac misli da ne ispadne pametniji od okoline ako ne nasere 30 gramaticki nepismenih recenica, ali ih zato napini besmilicama.
    Drugo - pritvor im nije ukinut zbog mogucnosti utjecanja na svjedoke pa vjerojatno ostaju u pritvoru. Kad se ispitaju svjedoci ici ce van jer jbg, nisu jos osudjeni ni za sto...
  • Dinamosaur
    1.7k
    Ekipa jel vozi netko Cupru Formentor ili novi Terramar? Znam da je psa grupa
    Konkurencija je KIA Sportage
    Pitam za zenu
    :monkey:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.