• blue heart 72
    2k
    Ja bi još gledao i prema ciganima. I oni su nam još potencijalni protivnici
  • NB86
    15.2k
    2:0 lille vodi sturm graza, to je pretpostavljam dobro za nas je ne mogu imat vise od 9 bodova a tesko da ce dobit obje
  • Crni86
    7.1k
    Nadat se pobjedi sparte i young boysa danas i mislim da se onda realno mozemo nadat prolasku cak i s 8 bodova.

Feynord bi ostao na 7 bodova i jos bi imali tekme s bayernom i lilleom. Tesko ce ista tu izvuc.

Stutgart bi ostao na 4 i jos tekme s slovanom i psg-om. Slovana bi dobili i bili bi na 7., pod pretpostavkom da psg izgubi od citya njih dvoje bi se u zadnjoj tekmi tukli da jedan drugog eliminiraju.

Psg ima 7 i jos tekme s cityem i stutgartom.

Sparta bi imala 7, ali i tekme s interom i bayerom. Tesko da bi ista tu izvukli.

Bit ce vazno pazit i na gol razliku u londonu. Mi smo trenutno na -5, feynord na -3, psg je na 0, stutgart je na - 7.
  • NB86
    15.2k
    Koliko smo imali srece u poklapanju rezultata da idemo direkt u play off tako sad stvarno imamo kurčevu srecu da nam se poklope drugi rezultati za prolazak u 24
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Evo vikinga ,3-2 lille
  • NitkoBitan
    21.7k
    Kako bi nam sjeli kiksevi Feyenorda i Stutgarta...
  • The Undertaker
    6.4k
    Ja sve gledam relativno opušteno. Bitno mi je da smo konkurentni i da nas nitko ne gazi poput Bayerna. Ako se dogodi da prođemo dalje, odlično, ako i ne prođemo nije neka tragedija. Što se mene tiče mi smo LP već položili i sve dalje je samo bonus.
    Svejedno, jučer smo zadnjih 20-30 minuta trebali riskirati i krenuti po 3 boda. Jednostavna matematika govori tomu u prilog.
  • pencilneck
    737
    Taj jedan bod koji smo uzeli jucer moze biti kljucan u borbi za izravan plasman u LP s Olympiacosom. Nikakav bezglavi rizik nije bio potreban.
  • Krizy
    49.9k
    Young Boys vodi protiv Stuttgarta!
  • sebenico
    1.2k
    Bravo za Young Boyse
  • Crni86
    7.1k
    Feynord vodi
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Vodi Feyenoord...
  • Dani Olmić
    726
    2:0 feyenoord
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.