• mali M
    6k
    naravno, mada meni baš taj zadnji put ne vidim ništa dobro. Chelsea smo dobili na kontru i bunkerica, ostalo ništa rezultatski. Ono što je bilo dobro je svakako što nismo bili te godine miševi i kanta za napucavanje nego smo bar otpor pružali za razliku od Mamićeve ere. Uglavnom slažem se da idemo prema nadogradnji i stabilnosti ako želimo nekakav napredak u rejtingu kluba
  • blubach
    604
    Bio sam oduševljen kad je došao, a nakon Monaca sam ga ponovno proglasio Generalom.
    Period nakon toga je bio blago rečeno loš, nisu se vidli nikakvi mehanizmi i izgubili smo brdo bodova u "laganim" tekmama u ligi. U ligi prvaka smo imali puno čvrstiji i kompaktniji gard i na temelju toga skupili velik broj bodova za što mu svaka čast.
    Neki igrači mu sigurno nisu po volji, nije njegova ekipa, mora puno toga rješavati i sa senatorima koji često i guše igru i poboljšanja, vrlo vjerojatno i nesvjesno, a da ne pričam o tome da pripreme uopće nije prošao.
    Dal sam trenutno zadovoljan igrom, nisam, dal je to njegova krivica ili ćemo vidjeti puno moćniji Dinamo nakon priprema, vjerujem da hoćemo.
    Ali ono što znam SIGURNO je to da me lik ne živcira dok priča.
    Sjetite se samo 2 trenera prije njega, Bišćana i Jakira, nakon svakog kiksa nadrobe toliko gluposti od kojih mi se sralo, a Bjelkan sve fino upakira - i podršku igračima i da nam ozbiljno trebaju pojačanja - sa gardom i sigurnošću, bez bezobrazluka, baš trener koji je preslika Dinama kakvog želim gledati.
  • Jaro
    8.3k
    Ali ono što znam SIGURNO je to da me lik ne živcira dok priča.blubach

a znamo svi da je ovo najbitnija kvaliteta jednog trenera :rofl:

Sjetite se samo 2 trenera prije njega, Bišćana i Jakira, nakon svakog kiksa nadrobe toliko gluposti od kojih mi se sralo, a Bjelkan sve fino upakira

Šareni artikal, karton i plastika
    crven, zelen, zut
    ...
  • blubach
    604
    a znamo svi da je ovo najbitnija kvaliteta jednog treneraJaro

Taj dio da mene ne živcira sigurno nije bitan, ali je sigurno jedna od najbitnijih kvaliteta znati držati svlačionicu i davati im samopouzdanja u što sam uvjeren da radi jako dobro.
  • Mali Zeus
    14.6k
    Zakon je kako je ishvalio sve igrače i momčad.
  • Chempers
    331
    Bit ćeš ponovo General...samo mu dajte pojačanja i bit će to dobro
  • Danko
    1.3k
    Meni se čini da se bjelica vraća u formu.
    Kao da je uletio nekako nepripremljen + ozljede i sve je otišlo maksimalno krivo.
    Sad sam uvjeren da dobivamo preostale dvije i završavamo jesenski dio na prihvatljivom zaostatku
    Na proljeće ćemo bez većih problema riješit prvensto.
  • Izet Hajrović
    2.6k
    Meni se čini da se bjelica vraća u formu.Danko

To ćemo procijeniti nakon utakmica protiv Lokse i Varaždina. Ovo protiv Celtica nije nikakav dokaz niti mjerilo poučeni prethodnim iskustvima, ajmo vidjeti rezultate u HNL-u. Ono što je jučer bilo loše su izmjene, odnosno kašnjenje s izmjenama.
  • Danko
    1.3k

Ok, ali protiv slavena je također već bilo dobro što se tiče igre, pukom nesrećom nismo uzeli 3 boda.
  • blue heart 72
    1.9k
    Puno ljudi, a mozda i Bjelko zanemaruju cinjenicu da nam protiv Arsenala doslovno prijeti "zutica", jer imamo par igraca kojima prijeti neigranje u zadnjem kolu protiv Milana. E sda je pitanje da li te igrace cuvati za "finalisimu" protiv Milana, ili ici u rizik pa onda kak bude bude
  • Chempers
    331

Nema nikakvog smisla riskirati protiv Arsenala. Šanse su nam minimalne taman da svi budu zdravi i da 5 pojačanja dovedemo. Utakmica protiv Milana mora biti ta na koju sve bacamo
  • Crusades
    14.2k
    Fantastičan intervju na Novoj TV.

Lagano tovarenje po ovom nadjebavanju Marić - Bjelica, ko će bit glavniji ili glasniji i ko će dovodit igrače i tovarenje po "stručnim" novinarskim (a i drugim) opservacijama da Bernauer nema mjesta o Dinamu.
  • Kristijan992
    330
    Strašno dobar nastup, čvrsto, oštro i sve argumentirano, bez "mlatarenja u prazno".
  • Dudu 9
    393

Koji su igrači u pitanju?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.