• BBB Mataa998
    2k
    ćelava prevara koja je jahala na postavkama Jakirovića u RijekiNavijač Dinama

jel ti stvarno vjerujes u ovo? :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Efes Pilsen
    9k
    Nije daleko od istine. Svaki put kad gledam Rijeku nema tu rizika u igri. Kad ih konacno uhvatis u raskoraku Selahi ili Petrovic prave faul na granici crvenog. Tako je igrao Jakir, poslije njega Sopic i sad Dalovic.
    Najbolja prilika na Maksu je cista kontra jednog igraca, krila. Stoje nisko, ni Radeljic, ni Galesic, a bogami ni Majstorovic ne igraju cesto na sirokom prostoru.
    Zato je meni tesko uopce procijenit koliko taj Galesic stvarno vrijedi jer ono, cim su u Ljubljani izasli malo vise istreslo ih iz gaca.
  • vjeko1701
    10.3k
    Treba uzeti i u obzir glasinu da je u Ljubljani gotovo cijela ekipa bila pod nekom virozom i da je i to utjecalo na rezultat. Sad dal je istine ili ne, ne znam al to je jedina utakmica u sezoni di su se baš raspali.
  • Navijač Dinama
    8.9k
    jel ti stvarno vjerujes u ovoBBB Mataa998

Vjerujem. Jer čovjek je uveo svoj sistem u igru Rijeke nakon one propalice Cosmia, sa kojim su bili na putu za drugu ligu, skoro sa tom Rijekom izbacio Lille, a onda ljeto poslje petarde od Ljubljane. Sopić ništa u igri nije donio novoga i noviteta, sve isto, ono što je donio svojim dolaskom je skidanje pritiska od strane crvinara(hrvatski sportski novinari i mediji) gdje je svaki put kad je bio neki kiks, ili nešto svu kritiku na sebe preuzimao, svađao se sa novinarima, bahatio se svojim odgovorima(ne krivim ga, ti su telići iz redakcija zaslužili puno gore od bahatih odgovara Sopića) i svaki put za uspijehe isključivo igrače hvalio i stavljao ih u prvi plan, a ne sebe. I to ne govorim samo ja, niti sam jedini toga mišljenja, imam nekih poznanika i prijatelja sa Kvarnera koji isto to tvrde,(kao i da tvrde da je Pjaca najbolji igrač na terenu sto je igrao u Rijeci još od Kramarića).

Sopić je dobar motivator, neki bi ga nazvali i klaunom zbog svojih predstava na pressicama i intervijuima, ali da je sad on neki trener i znalac, ponovit ću, na našoj klupi u zadnjih 5-6 godina, jedino je Željko Kopić lošiji i nekvalitetniji, možda i Krkaneli, jer Jovičević je bio prekratko da se išta rekne, ovi ostali(Jakirović, Bišćan, Čačke, mlađi Mamić i Bjelica) su osobno doktori za ovoga.
  • Simpatizer
    583
    Po meni danas dobre odluke.
  • miro
    4.9k
    Sve kužim i podržavam, ali zakaj ne mijenja na vrijeme to ne razumijem
  • Jaro
    8.3k
    Po meni danas dobre odlukeSimpatizer

Da... Na prvu prigovor jer nije ranije mijenjao Kaca/Roga zbog istrosenosti, al realno - koga bi stavio, a obojica su bili u solidnom/dobrom momentu...
    A sad nazad na HNL - ove dvije mora dobit kako god, pa makar kadeti igrali...
  • Marley
    2.3k
    Jedina zamjerka sto Stojkovic nije ranije usao. Puno ranije.
  • vjeko1701
    10.3k
    Danas razumijem kasnije zamjene jer su dečki konačno ušli u seriju par vezanih šansi i izgledalo je obećavajuće.
  • emilperska
    7.3k
    sto Stojkovic nije ranije usaoMarley

Ja u tih 10-15 minuta Mbukua i Stojketa nisam vidio neki upgrade, a Celtic je tad isto pao..

Zamjene po meni ocekivane. Stvarno vise nije imao koga uvesti, eventualno Pavića da ukrade vrijeme ako bi poveli slučajno..
  • Marley
    2.3k
    nisam ni ja, ali mozda bi vise energije dobili da je usao ranije. Mozda vec na poluvremenu. Nije mi 10 min mjerodavno...
  • Dinaminjo
    1.1k
    Mogao je jedino vadit Kuleta, Pjacu naprijed, ubacit Stojkovica ili Mbukua..

Ali onda bi izgibio i def skok, a Celtic jr pokusavao iz prekida
  • don
    8.2k
    meni se sviđa kako on drži svlačionicu i kako ih hvali uvik. Nekad za to možda i nema potrebe ali na svakoj pressici im daje hvalospjeve i govori kako je ponosan kako se trude i rade na treningu s obzirom na okolnosti i da im skida svima kapu, i igračima i klubu. U ovakvim "kriznim" vremenima to je jako bitno, da igrači ne izgube vjeru u sebe. Ja sam zbog tog siguran da on nikad neće izgubit svlačionicu kao mnogi treneri.
  • NitkoBitan
    20.6k
    S obzirom na okolnosti u kojima smo dočekali ovu utakmicu moram biti zadovoljan s bodom, ponosan sam na sve što su dečki napravili, pokazali su još jednom veliko srce, veliku borbu i zajedništvo i očekujem da to prenesemo i u sljedeće dvije utakmice u HNL-u i završimo polusezonu kako zaslužujemo. A ovi dečki zaslužuju najveće čestitke jer samo mi znamo kako nam je, imamo stvarno prave dečke koji su spremni raditi za momčad, dečke koji žele uspjeh. Nije im lako, to mi najbolje znamo, ali izvući ćemo ovu situaciju. Prezimit ćemo među 24 najbolje momčadi u Ligi prvaka, to je sigurno, a onda ćemo se za zadnje dvije utakmice prije nokaut faze pripremiti tako da u jednoj od njih osvojimo tri boda potrebna da i na kraju budemo među 24 momčadi koje će proći dalje – dodao je trener Bjelica.
  • Ali
    2.3k

onda ćemo se za zadnje dvije utakmice prije nokaut faze pripremiti tako da u jednoj od njih osvojimo tri boda potrebna da i na kraju budemo među 24 momčadi

Sorry, ali ovo su floskule. Tj.radi ono u cemu je najjaci, a to ja PR.
    Realno danas je bila biti ili nebiti utakmica u LP.
    Po meni imas dva msjera koja ako si musko dogovoris sa uoravom. I kazes dečki, nemamo ovg trenutka kadar za LP, probat cemo nesto ali idemo 100% focus na hnl da ponovimo naslov. I ok onda kombiniras juniore u LP i ako te nakantaju nakantaju.
    Ili drugi smjer da kazes, Celtic ako dobijemo mi smo 99% tranu u 24. Ako uprava ima te ambicije, ok idemo tako i uci u utakmicu i riskiramo, mozda ne od prve ali zadnjih pola sata ako bude x idemo na sve ili nista , jer znamo da nam X ne znači nista (vidi ClubBruge, dans riskirali i dobili 2:1 i vjerovatno su tranu u 24.) . Iako imas dosta povreda, slozis zadnjih pola sata svjezw zamjene i izvadis umornog kuleta i ubacis brzance Cordobu i Mbukua a Pjacu gurnes na skok u 16 jer jedini ima pdras poput kosarkasa, a ima i udaras da pogodi izva 16m.

No on to ne radi, nego igra na cisti x danas, a onda kad izgubi od Aresenala i Milana ce reci, probali smo ali treba biti realan , to su u ovom trenutku ipak jace ekipe od nase...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.