Ja sam dobio kaznu jer sam iza nekih garaža parkirao na zelenu površinu gdje ima tona smeća. A vidim poprilično auta je imalo papiriće od komunalnog redara. U petak sam parkirao na isto mjesto, ništa. Samo HNL! — InatiseSlavonijo
Batko je triput imao priliku za gurnuti Pjacu u veliku šansu. Ne znam je li toliko potrošen da gura Pjaci iza leđa loptu umjesto prema naprijed — Captain America
Identična stvar meni u Osijeku u Ilirskoj ulici na zadnjoj tekmi repke...pa se sada "sudim" s Gradom OS — ZrnTSCHeZ
Cemu odlazak na sud ako ste dobili kazne za parkiranje na zelenoj povrsini? — jedan u nizu
Celtic gola qurČina od ekipe, ak su oni 10 bodova prednosti nad drugim u domacem prvenstvu onda moš si mislit na kaj ta liga liči... — MaliPizdek
Sad kad sam naceo tu temu zivo me zanima koliko njihovi klubovi imaju prihoda od TV prava. — NitkoBitan
Ja sam dobio kaznu jer sam iza nekih garaža parkirao na zelenu površinu gdje ima tona smeća. A vidim poprilično auta je imalo papiriće od komunalnog redara. U petak sam parkirao na isto mjesto, ništa. Samo HNL! — InatiseSlavonijo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.