InatiseSlavonijo
InatiseSlavonijo         
          mali M
mali M         
          ZrnTSCHeZ
ZrnTSCHeZ         
         Ja sam dobio kaznu jer sam iza nekih garaža parkirao na zelenu površinu gdje ima tona smeća. A vidim poprilično auta je imalo papiriće od komunalnog redara. U petak sam parkirao na isto mjesto, ništa. Samo HNL! — InatiseSlavonijo
Batko je triput imao priliku za gurnuti Pjacu u veliku šansu. Ne znam je li toliko potrošen da gura Pjaci iza leđa loptu umjesto prema naprijed — Captain America

jedan u nizu
jedan u nizu         
         Identična stvar meni u Osijeku u Ilirskoj ulici na zadnjoj tekmi repke...pa se sada "sudim" s Gradom OS — ZrnTSCHeZ

Augustiner
Augustiner         
          ZrnTSCHeZ
ZrnTSCHeZ         
         Cemu odlazak na sud ako ste dobili kazne za parkiranje na zelenoj povrsini? — jedan u nizu

NitkoBitan
NitkoBitan         
         Celtic gola qurČina od ekipe, ak su oni 10 bodova prednosti nad drugim u domacem prvenstvu onda moš si mislit na kaj ta liga liči... — MaliPizdek
 Bosskovitz
Bosskovitz         
         Sad kad sam naceo tu temu zivo me zanima koliko njihovi klubovi imaju prihoda od TV prava. — NitkoBitan

Mali Zeus
Mali Zeus         
          Fabercaster
Fabercaster         

runtothehills
runtothehills         
          Nogo
Nogo         
          Captain America
Captain America         
         Ja sam dobio kaznu jer sam iza nekih garaža parkirao na zelenu površinu gdje ima tona smeća. A vidim poprilično auta je imalo papiriće od komunalnog redara. U petak sam parkirao na isto mjesto, ništa. Samo HNL! — InatiseSlavonijo
 Peškaman
Peškaman         

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.