• Krulek
    620
    Možemo se zavaravati, ali je ipak oportunije biti realan. Kulenović jučer nije napravio ništa, trčanje bez rezultata i bez brzine u mogućoj tranziciji. Pjaca I Baturina prekomjerno soliranje, gubitak lopte, bez značajnijih pasova osim jednog slabašnog udarca Batija i dobre šanse Pjace. Izmjene prekasno i za00ista mislim da bi Stojković i Mbuku pokazali više da su ranije ušli. Igrači utakmice Max i posebice KTC, glasujem da mu se da kapetanske traka. Nakon 200 utakmica, tolike borbe i požrtvovanosti za Dinamo zaslužio je to više od nekih sadašnjih kapetana. Sve u svemu, taktika je taktika, ali ne pokušati makar jedan dio drugog poluvremena odigrati maksimalno napadački čini mi se da je Bjeličina grješka. Nadajmo se boljemu !
  • InatiseSlavonijo
    523

Ja sam dobio kaznu jer sam iza nekih garaža parkirao na zelenu površinu gdje ima tona smeća. A vidim poprilično auta je imalo papiriće od komunalnog redara. U petak sam parkirao na isto mjesto, ništa. Samo HNL!
  • mali M
    6k
    Jel ta ista Marca uzela u obzir desetkovanu momčad Dinama i da je taj isti Dinamo složio momčad najbolje što je mogao s obzirom na ono što ima? Kakvi klaunovi.. Jak mi je ovaj komentar sa argumentom člankom iz Marce.. To su neki njihovi AI generated članci koje štancaju njihovi kvazi novinari... Nek se Marca drži španjolaca...
  • ZrnTSCHeZ
    512
    Ja sam dobio kaznu jer sam iza nekih garaža parkirao na zelenu površinu gdje ima tona smeća. A vidim poprilično auta je imalo papiriće od komunalnog redara. U petak sam parkirao na isto mjesto, ništa. Samo HNL!InatiseSlavonijo

Identična stvar meni u Osijeku u Ilirskoj ulici na zadnjoj tekmi repke...pa se sada "sudim" s Gradom OS

Batko je triput imao priliku za gurnuti Pjacu u veliku šansu. Ne znam je li toliko potrošen da gura Pjaci iza leđa loptu umjesto prema naprijedCaptain America

To je nešto na čemu svakak Bati treba poraditi jer mu se u mnogo slučajeva dešava da uspori/zaštopa akciju pogrešnim dodavanjem metar u rikverc
  • jedan u nizu
    10k
    Identična stvar meni u Osijeku u Ilirskoj ulici na zadnjoj tekmi repke...pa se sada "sudim" s Gradom OSZrnTSCHeZ

Cemu odlazak na sud ako ste dobili kazne za parkiranje na zelenoj povrsini?

Inace na borongaju ne morate svi biti najblize moguce stadionu. Tamo je sve uvijek krcato, a ako se provozate malo medu okolnim zgradama naci cete mjesto bez problema. Treba hodati 2 min duze ali se izbjegnu egzibicije sa parkiranjem na travi i kaznama.
  • Eduardo
    21.7k
    French power :strong:

giphy-downsized-large.gif
  • Augustiner
    5

a brate kad smo vec tu na 8,ajmo napast taj milan doma pa možda i bod donese prolaz, velika je priča u igri.. london je zna se sta, piva u ruci i laganini đir po gradu
  • ZrnTSCHeZ
    512
    Cemu odlazak na sud ako ste dobili kazne za parkiranje na zelenoj povrsini?jedan u nizu

Jer postoje pravne mogućnosti da se putem prigovora i sudskog postupka ili izbjegne plaćanje kazne u cijelosti (opomena) ili značajno umanji.

A povrh toga je Osijek tada diskriminatorno kazne izdaval za vozila koja nisu imale OS tablice, dok su domaći auti parkirani do naših "gostujućih" bili pošteđeni (i još ponešto dodatnih argumenata sa strane)
  • NitkoBitan
    20.6k
    Celtic gola qurČina od ekipe, ak su oni 10 bodova prednosti nad drugim u domacem prvenstvu onda moš si mislit na kaj ta liga liči...MaliPizdek

Liga im ima 12 klubova. Celtic i Rangers su tu negdje razina Dinama dok su svi ostali slabiji od Rijeke i Hajduka.

Zanimljivo je usporedit vrijednosti nasih i njihovih klubova na transfermarktu. Lige su tu negdje po jacini ali to je po meni vise njihova sramota jer se tamo vrti veci novac.

Sad kad sam naceo tu temu zivo me zanima koliko njihovi klubovi imaju prihoda od TV prava.
  • Bosskovitz
    13.1k
    Sad kad sam naceo tu temu zivo me zanima koliko njihovi klubovi imaju prihoda od TV prava.NitkoBitan

Scottish Premiership klubovima dijeli nešto više od 90 milijuna eura po sezoni od TV prava, s time da je to kod njih puno pravednije podijeljeno nego kod nas. Gledao sam prije koju godinu, sada iznosi mogu samo biti veći, no dok je tada recimo donjih pet klubova dobivalo oko 2 milijuna eura godišnje, Celtic je dobivao oko 35 milijuna, Rangers 25, a Hearts nešto manje od 10.

Na prvu izgleda kao sulude brojke, no zapravo smo mi suludi koji uspjevamo funkcionirati na način na koji funkcioniramo.

Celtic godišnje od tv prava u domaćoj ligi zaradi gotovo 30 puta više nego mi. Prosječno po utakmici domaće lige imaju 4-5 puta više gledatelja nego mi, ugrubo 50.000 ljudi, matchday revenue po osobi na stadionu (uključujući ulaznicu) im je 47 eura, znači gruba računica je da od domaćih utakmica u domaćem prvenstvu imaju cca 37 milijuna eura prihoda. Sigurno zarađuju nekoliko puta više i zaradu od mercha imaju višestruko veću - a nije se to baš vidjelo na terenu jučer, čak i ako zanemarimo da su oni kompletni, a nama je pola momčadi ozlijeđeno.

Edit: sad sam išao izračunati, prema dostupnim podacima Celtic u ovoj sezoni fiksnih prihoda ima 150-160 milijuna eura ne računajući sponzore:

• 30+ milijuna od UEFA-e
    • oko 55 milijuna od domaćih utakmica
    • 35 milijuna od tv prava za domaće prvenstvo
    • 34 milijuna od dresova i fanshopa

Znači gotovo pa tri naša godišnja proračuna - bez da su prodali i jednog igrača.
  • Mali Zeus
    14.6k
    Renomirana Marca negdje našla 5 braniča.

Tko zna, ovaj možda nije ni gledao tekmu nego mu je netko prepričao.
  • Fabercaster
    17
    Da Pierre Gabriel igra tamo vrijedio bi valjda 50 milijuna. Vrhunski je zatvorio onog Kuhna. Frajer ima 7 golova i 7 asistencija u sezoni a jučer nije uputio udarca po golu.
  • runtothehills
    436
    S obzirom na sve ozljedjene igrače, 0:0 je sasvim ok i realan rezultat. Njima su igrali svi prvotimci, nama su falili Petković, Sučić, Torrente i Mišić. Da su nam bar dva od ova četiri igrača bili na terenu, siguran sam da bi rezultat bio drugačiji.
    Pohvale svim igračima jučer, borbe i trke nije manjkalo, šteta za Pjacinu priliku.

PS Kačavendin gard jučer treba pokazat u jednom videu svim novim igračima Dinama u budućnosti.
  • Nogo
    4.2k
    Nije riječ samo o slaboj konkurenciji u ligi jer je Celtic ove godine u Ligi prvaka pobijedio Slovan s 5:1, Leipzig s 3:1 te je uzeo po bod Atalanti i Club Bruggeu. Ograničiti defenzivno takvu momčad na par izglednih situacija svjedoči o tome koliko je dobro momčad sprovela u djelo sve Bjeličine obrambene zahtjeve.

Ovo je dovoljno da pojedinci vide. Kažu, napasti smo trebali.Kontrirali bi nas samo tako. Sjetite se Belupa samo.

Opet ponavljam da je u ovakvom sastavu ovo bio vrhunac. Limiti su vidljivi, ali htjenje i želja je bila na maksimumu! :fire:
  • Captain America
    18.7k
    Ja sam dobio kaznu jer sam iza nekih garaža parkirao na zelenu površinu gdje ima tona smeća. A vidim poprilično auta je imalo papiriće od komunalnog redara. U petak sam parkirao na isto mjesto, ništa. Samo HNL!InatiseSlavonijo

Ja sam svoj auto parkirao gdje mnogi ne bi bicikl.

Uvijek kad se igraju europske utakmice u ranijem terminu bude isti cirkus s krkljancem i manjkom parkinga. Neki bi trebali razmišljati će tek biti ako nikne novi Maksimir i 35K ljudi navali na stadion kad se ovo događa kad je 18K ljudi na stadionu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.