• Ludovic IX
    7.6k
    Pokušavam se sjetiti jednog pozitivnog trenutka jučer od strane kulena. Sve što je jučer napravio, bilo je krivo. I kad lopta u skoku ide njemu on je ne usmjeri našim nego protivniku. Ako mu lopta u noge ide, odbije se prvo dva metra od njega i naravno da ne možeš onda brzo odigrati u napadu.

A i kad je imao neke prilike (bar jednu je morao u okvir pucat), zajebao je.

U njegovu korist, cijela ekipa treba radit za njega, a toga je jako malo bilo jučer a i ovih zadnjih par tjedana
  • NKDZ86
    2.4k
    ja u novom zagrebu u 22.15, s time da sam s tramvajem išao :grin:
    Što se tiče tekme, zadovoljan sam pristupom, Pjaca me razočarao, Kule ne može bit sam u špici, treba još 1 napadača uz sebe, šteta za prilike.
    Što se tiče navijača celtica, također veliko razočaranje, ni u od ultrasa kako se pokazuju.
    Sjever vrlo dobar kao i uvijek
  • Mali Zeus
    14.6k
    Što reći koju posluku porati.

Dobra, čvrsta tekma koja je mogla otići na obje strane. Nije bilo puno prilika, mi smo se u prvom dijelu dobro branili, u napadu je falio zadnji pas ili pas prije toga ili bi previše komplicirali u situacijama gdje nije trebalo. U drugom smo se malo digli, imali i 2 udarca i mrtvu Pjace, šteta što to nije sjelo u gol, bio bi delirij, ali i dobro da nam oni nisu zabili, bilo je par puta srce u peti.

Dečkima ne mogu niš prigovoriti, pristup je bio dobar, zalaganje na mjestu, dali su sve od sebe. S obzirom na sve okolnosti, 3 od 4 najvažnija igrača out ovo je dobar bod iako naravno bolje da smo pobijedili. Ovak će biti teško, ali do siječnja tko živ ko mrtav, možda Milan osigura prolaz (lijeno mi je sad gledati tablicu) pa im bude svejedno, a možda i ovi ispod nas u međuvremenu kiksaju.

Zagorac još jednom siguran i odličan.
    Obrana na mjestu, Katarina je možda kasnio par puta, ali je sve obavio kako treba, a Bernauer osim obrambenog dijela još jednom dokazao koliko nam vrijedi njegov pas iz dubine.
    Rog i Kača svaka čast, dobro su, koliko su mogli, zamijenili Sučića i Mišića. Kača malo bolji u prvom dijelu, a Rog slabiji i obrnuto. Rog je u drugom povukao loptu prema naprijed u svom stilu i tako razbijao njihov blok i oslobađao nas pritiska.
    Špikić dobar u obrani, ali nekonkretan u napadu. Pjaca se trudio, nemrem reć, šteta za onaj udarac glavom, za malo ušlo.
    Baturina se trudio, pokušavao nešto, ali puno puta bi ostao izoliran s trojicom i kao da nije 100 posto spreman. Nije to onaj Baturina kakvog znamo.
    Kule opet van tekme, ali s obzirom da igra svaku i on je isto tak nezaliječen nemrem toliko zamjeriti. Dobro da je Brodić ušao ili treći, mlađi napadač da ga malo odmori.

Oh wait.

Bjelici isto tak ne zamjeram ništa, moožda samo da je prije uveo Hoxhu i Mbukua, ali sve u svemu dobro pripremljena tekma, jedino je falilo da budemo opasniji još samo malo.
    Al brate zaustavili smo taj goropadni Celtic, s 14 pobjeda zaredom i zapravo oni nisu imali neke velike prilike, a mi s negdje 33 posto posjeda smo imali više udaraca. Čitam na njihovom fejsu kak su nezadovoljni jer smo kao bili there for the taking.

Navijanje brutalno, ovaj put nikakve koreografije, samo dobro staro, old school navijanje i na trenutke je grmilo baš dobro. Celticovi navijači, izgled tribine dobar, kao i brojnost, nešto sitno ih se čulo, ali naravno ne previše.
  • Mali Zeus
    14.6k
    Dobri su mi komentari da nismo htjeli pobijediti. Pa brate nešto se i Celtic pitalo. Tj. sigurno nismo igrali defenzivno, nije to bilo kao protiv Borussije. Al dobro, neki misle da se samo treba još malo više napadati i Celtic pada sam od sebe.
  • Mali Zeus
    14.6k
    Mislim da je Hoffenheim Baturina svoje najbolje partije kod nas odradio.emilperska

Nikad ne razočaraš.
  • emilperska
    7.3k

Vidim da si ti svojoj solidnoj analizi spomenuo sve osim njega :lol:
  • Mali Zeus
    14.6k
    Vidim da si ti svojoj solidnoj analizi spomenuo sve osim njega :lol:emilperska

Istina, budem dodao, ali vidim da ti je taj igrač baš drag.

Hvala na pohvali za analizu.
  • emilperska
    7.3k

Ništa osobno. Mislim da je prenapuhano sve oko njega, a nonšalancija i prodani golovi mu ne pomažu. Čak ni brojke mu nisu extra za poziciju i minutazu koju ima. Kao navijača, strah me Pukstas scenarija. "Od igrača za Barcelonu" do klupe u HNLu u godinu dana. Prodaja čim prije dok se prodaje na potencijal, kasnije neće bolje bit.

Protiv sam vrijeđanja, ali mislim da je preosjetljiv. Znali su istok i sad zapad dosta jače i dulje udarat po ekipi pa nitko nije plakao.. Stojke, Čale, Pivarić bi bili u Vrapču s njegovom psihom..
  • Mali Zeus
    14.6k
    Ništa osobno. Mislim da je prenapuhano sve oko njega, a nonšalancija i prodani golovi mu ne pomažu. Čak ni brojke mu nisu extra za poziciju i minutazu koju ima. Kao navijača, strah me Pukstas scenarija. "Od igrača za Barcelonu" do klupe u HNLu u godinu dana.emilperska

Zašto misliš da je preosjetljiv. Hoću reći nije on plakao nego mediji. I slažem se, mediji ga pumpaju i ti članci o Psg, Unitedu, Barceloni nikako ne pomažu, dapače. Mislim osobno da je veliki talent, ali da ima felere u igri koje će ispraviti tek kad ode van HNL-a. Nije za Barcelonu, ali nije ni za Hoffenheim. Kakav god bio, on je i dalje jedan od trojice naših najvažnijih igrača.
  • MaliPizdek
    75
    Celtic gola qurČina od ekipe, ak su oni 10 bodova prednosti nad drugim u domacem prvenstvu onda moš si mislit na kaj ta liga liči... bas su nesposobni bili jučer bas kao i mi pa tako da je taj remi bas realan
    Baturina i Kulen užasni al ono baš užasni

Valjda je to to od europe, 8 bodova, nije uopce lose, pokupilo se i poprilično para ali ajmo sad na HNL
  • Zoran
    101
    ja zadovoljan, znam moglo se bolje, ali... i bod je ok pošto nam fali doslovce pola prve ekipe.... zadovoljan sam navijanjem sa naše strane, ali su me gosti više nego razočarali.
    Znao sam što otprilike od njih očekivati (navijački ništa-osim da ločeju ko životinje), ali frende... bilo ih je stvarno puno....pa oni nisu navijali niti 3 minute... jebote da moja mama uzme svojih tridesetak žena s kojima ide na nedjeljnu misu nadglasali bi te škotsko-irske bhoys-e :-)
  • ZrnTSCHeZ
    512
    S obzirom da smo mi svi uglavnom presubjektivni, dijelimo se u ove ili one klanove, idemo iz krajnosti u krajnost, prozivamo se međusobno i kod argumentirane kritike te lijepimo etikete, onda možda pogled treće, nezainteresirane, a renomirane strane ima dozu realiteta i težine.

Pa tako "MARCA" piše:

"...Bez golova i bez nogometa u remiju Dinama i Celtica...Postoje utakmice u kojima navijači pobjeđuju u svakom slučaju. Utakmice s kojih je teško okrenuti pogled ili se za vrijeme njih ustati sa sjedala. Međutim, postoje i one druge koje nakon što završe ostave gledatelja s osjećajem da je potratio 90 minuta život...od početka su potpisali remi...nijedna ekipa nije pokazala želju ili ambiciju da slavi. Bile su previše preplašene završiti poražene. Taj strah učinio je početak utakmice sporim, s malo ritma i bez događanja. Ništa se nije desilo ni kako je vrijeme prolazilo...Hrvati su jako neambiciozni, pristup Zagrepčana bio je jako defenzivan.

Dinamo je nastupio s pet braniča i čekanjem kontri. Tako nešto se radi od pamtivijeka i radit će se i dalje, ali s namjerom da se postigne gol. U slučaju Dinama, nema želje za tim jer kada on i napada u kontri, to radi s jednim ili dva igrača. To je donekle razumljivo kada se igra protiv diva, ali ne i večeras, kada je Dinamo igrao protiv kluba svog ranga.

Sudac, koji se dosađivao kao svi koji su gledali ovaj meč, jedva je dočekao svirati za kraj.

Dinamo si je otežao situaciju u remiju bez golova, bez uzbuđenja, bez prilika, bez nogometa. Liga prvaka je nevjerojatno natjecanje, ali to sigurno nije zbog utakmica kao što je ova u Hrvatskoj"

(P.s.nisam ih zval da im izdiktiram članak, valjda mi čitaju misli)
  • jakov1
    325
    Dinamo je nastupio s pet braničaZrnTSCHeZ

Je li autor gledao utakmicu ili samo postave i statistiku? Kojih je to 5 braniča?

jer kada on i napada u kontri, to radi s jednim ili dva igrača. To je donekle razumljivo kada se igra protiv diva, ali ne i večeras, kada je Dinamo igrao protiv kluba svog rangaZrnTSCHeZ

S koliko igrača je njihov Real trčao u kontru protiv Cityja?
  • Benito
    1k
    Atletico Madrid je primjer napadačkog nogometa kod španjolaca, nema kaj. Ljudi igraju u bloku protiv Getafea
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.