• Tradicija bunta
    6.8k
    Kad suparnik da dva gola onda je to dokaz da imamo tisuću i jedan problem u obrani i da trebamo sedam igrača. Kad ekipu koja zabija valjda tri gola u prvenstvu u prosjeku svedeš na dvije polušanse bez pet prvotimaca, onda su oni katastrofalna i smiješna momčad, a pristup Dinama sramota.

Ovo odavno više nije forum, ovo je postala zadruga za kolektivno ispoljavanje frustracija i safe place za najimbecilnije nogometne misli.
    Zambatine škude

Neka se nađe i na ovoj stranici.

Valjalo bi kopirat i na onoj iza, pa i na svakoj sljedećoj.
  • ZrnTSCHeZ
    512
    "Ovo bi moglo biti najlošijih pola sata nogometa koje sam ikada gledao.", piše BBC..."Čovječe, to je 45 minuta života koje nam nitko neće vratiti." dodaju.

"Branili su se duboko, otežaju ti u napadu. Dobro su se branili. Ne znam što navijači misle o takvom pristupu kod kuće, ali bili su uspješni u svom planu"...Brendan Rogers

Kad vidim tko je bio na drugoj strani, nisam zadovoljan ni 1%. Mi smo u momentu u kojem nam trebaju tri boda, a Celtic moze sto puta biti Celtic, al nije '67. Protiv njih na domacem terenu uvijek ocekujem tri boda. Iznimka moze biti neka utakmica u kojoj nam je bod dovoljan za neki korak naprijed. Ma u kakvoj oni formi bili, nije puno falilo da u Dortmundu ponove nas rezultat iz Munchena. Itekako su pobjediva ekipa. To sto ih u Skotskoj nitko ne pobjedjuje vise govori o njihovim protivnicima, nego o njima.Infinity

Potpisujem.

Dinamov DNK nikada nije bil i ne smije biti kukavičluk kao u prvih 55 min.

Da se radi o bilo kojem drugom treneru osim Bjelici ili Kužeu, svi bi pljuvali.

Predbacivalo se mnogim prethodnicima "impresioniranost" ili "preveliki respekt" prema protivniku, a igrali su "totalni nogomet" u odnosu na današnje prvo poluvrijeme.

Nama je trebala pobjeda, a mi u prvom poluvremenu doma zadržavamo i krademo vrijeme...dok se ofenzivni dio taktike svodi na bacanje lopti Pjaci ili Baturini s nadom da budu u šprintu od 50m sami prošli 4-5 igrača i izbili pred golmana

Ne krivim dečke na terenu jer oni su igrali sukladno uputama nadređenih.

Rile već dugo nije odigral tak dobru partiju.
  • Crni86
    6.4k
    Dinamov DNK nikada nije bil i ne smije biti kukavičluk kao u prvih 55 min.ZrnTSCHeZ

Bjelica je reko da su zeljeli igrat u prvom poluvremenu jednako kao sto su u drugom, ali da smo losje stajali defanzivno i previse pustali njihove stopere da udu duboko i time im previse posjeda poklanjali. Tako da nije to nikakav kukavicluk vec je do protivnika.
  • ZrnTSCHeZ
    512

Protivnik je u drugom dijelu imal još izrazitiji posjed i bil je opasniji...a unatoč tome mi smo tada bolje izgledali nego prvo poluvrijeme...jer smo u nastavku pokazivali želju za igrom

Tak da, ne mogu se složiti s tvojim stavom.
  • Crni86
    6.4k
    pokazivali smo zelju za igrom jer smo napokon dolazili lakse do lopte. Oni su izgledali kao da ne znaju sta bi s loptom kada smo mi bili postavljeni u bloku (nekoliko pogreski njihovih stopera u drugom poluvremenu). Iz tog automatski ti raste i samopouzdanje te se dodatno oslobadas.

Tebi su oni mozda opasnije izgledali zato jer smo i mi po napokon dobivenim loptama krenuli s nekoliko igraca vise prema naprijed sto je njima otvorilo prostora u nasoj obrani jer su nam vise prijetili iz nekih kontri i polukontri kada smo mi gubili lopte.
  • Zagreb1992
    1.9k
    Jel na kraju netko saznao kaj je ono bilo na zapadu dolje ? Oni u bijelom
  • Crusades
    14.2k
    Celticovi juniori
  • hardek
    3.4k
    Stvarno svaka čast vama što možete biti zadovoljni sa potezima trenera.

Dečkima na terenu za borbenost i pristup skidam kapu i ovo nema nikakve veze s njima. Naravno neki su odigrali lošije a neki bolje ali odigrali su timski dobru utakmicu.

Ono što jednostavno ne želim je prihvatiti činjenicu da se nije moglo probati pobjediti. Tolike godine se hvalimo sa "mentalitetom pobjednika" a onda na domaćem terenu u utakmici koja ti može donijeti prolaz u Ligi prvaka spustimo rep i sretni smo s bodom. Mogu razumjeti krizu igre, povrede, loš momentum, ali izgubiti gard pobjednika je najgore što nam se može desiti.

Na klupi je danas bilo 5,6 klinaca iz omladinskog pogona i svjedočili su kako protiv ekipe koja je realno bila spremna za primit gol, čuvamo guzicu i 700 000 eura.

To su stvari koje jednostavno ne mogu prihvatiti.
  • PetkoDaniOršaGol
    117
    Bod u LP protiv Celtica, a ne igra nam pola prve momčadi. Samo pohvale. Da smo na ove bljutave Škote išli s najjačom postavom, ziher trobod. Idemo dalje. Šahtjar je dobio porciju od Bayerna i sad mu fakat treba čudo da nas skine s one tablice za direktan ulaz u LP. Četiri boda su iza nas, trebaju im pobjede protiv Bresta i BVB. Mišljenja sam da je ovim bodom ispunjen glavni europski cilj, sve iznad toga je mrtvi bonus. Ajmo Dinamo!
  • Crni86
    6.4k
    Covjek bi po nekim komentarima reko da smo igrali protiv istre danas, a ne poritv celtica. Protiv celtica koji ima trenutno 9 bodova u ligi prvaka, koji u ovoj cijeloj godini ima samo 2 poraza. Koji u prijelaznom roku potrosi 30 milijuna eura na pojacanja.

A nama je samo falilo pola prvih 11, od cega nam samo petko cini 50% momcadi tako da bi reko da smo danas igrali bez 75% prve momcadi s obzirom na sve izostanke. I tu sad ima nezadovoljnih….

U kojem svijetu vi zivite? Znate kaj je realnost? Pa nismo real ili lpool da budemo nezadovoljni nakon boda sa celticom gdje nam jos fali 5,6 kljucnih igraca… sve ja kuzim da bi vi zeljeli da smo pobjedili jer imamo priliku proc dalje, al daj budite realni. Jedno je sta vi zelite, a drugo je realnost.
  • Do kraja2023
    246
    Dobra tekma, nema se kaj prigovorit. Mozda smo u trenucima bili premalki al nismo izgubili.I dalje smo zivi do zadnjeg kola, samo to je bitno. Cestitke deckima!
  • Chempers
    331
    Vjerujem da bi prošli dalje da smo u normalnom sastavu. Danas smo odigrali prilično dobru utakmicu i iako sam prije utakmice govorio da bi i bod bio dobar, nakon ovog 2. poluvremena vjerujem da nitko od nas nije zadovoljan sa bodom.

Baš velika šteta, jednostavno i kad smo dobri i kad smo na milimetar od prolaska uvijek nas nešto sjebe. 2019 choke u sudačkoj nadoknadi, danas ozljede. No treba doći do te pozicije, u kojoj nikad nismo bili bez Bjelice, iako određeni veliki forumski stručljaci vjeruju da to može bilo tko i da trener tu nema veze.

Želim samo pojačanja na zimu, što Bog da i sreća junačka u zadnje 2 hnl utakmice.
  • ShanKu
    1.1k
    Nisam se usudil otvarat zonu, vec na tribini je bilo za povračat izjava i komentara.. ali ovdje je cak i ok :clap: bravo Dinamo!
  • Dr Hofmann
    1.8k
    Meni je ovih 0-0 čisto OK rezultat, nije da je neki potop. OK, Celtic nije neka brutalna ekipa, ali nisu ni neki jazavci. Kako je bilo zadnjih par tekmi ovo je top
  • Jay
    138
    Pomiješanih sam osjećaja, kao vjerujem i većina vas.

S jedne strane mogu skinuti kapu za borbenost, mogu shvatiti zašto je prvo poluvrijeme bilo toliko oprezno. Da smo primili rani gol morali bi se otvoriti i onda bi pobrali još 2-3. Celtic u top formi i bez 11 nedostupnih igrača praktički ništa nije napravio protiv nas. Vjerujem da ću se i za 20 godina, bez obzira na to kako prođemo, sjećati ovoga i razmišljati koliko smo zapravo nesreće imali s ozljedama.
    Ono što mi je kao navijaču teško shvatiti je zašto nismo probali malo hrabrije, zašto zamjene nisu napravljene ranije kad se vidjelo da naši ranjenici ne mogu više (a ubili su se od pokušavanja), zašto nismo išli na all in u utakmici koju smo odmah nakon ždrijeba proglasili odlučujućom. I da smo dobili gol pred kraj opet 0 bodova ili 1 bod skoro pa dođe na isto.

Ali dobro, lako je s tribine ili pred televizorom tipkati i znati što nam treba.
    Vjerujem u nas, vjerujem da ovoj količini nesreće mora doći kraj.
    Od početka idem sa stavom da ćemo skinuti nekoga od velikih, držim se toga do kraja.
    I da ne uzmemo bod više, ovih 8 je itekako veliki uspjeh za neki novi Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.