• Dinaminjo
    1.1k
    Da imsmo 8 bodova i normalan porat 3 do 4 razlike od BM kako bi to vec ljepse izgledalo
  • ksapi
    3.4k

Kaj sad se vise ne smijemo ni kladit na kaj hocemo? Bumo i na predictoru zabranili da se igra protiv Dinama? Ovaj dio s bakljama necu ni komentirat, ti si otisao u glavi ocito
  • sebenico
    1.1k
    Napokon da je netko rekao da put koji je pokrenuo nesposobni Šimić sa moldavskim Sheriffom kao uzorom, a onda nastavio Vafl nije smjer kojim bi se dinamo trebao kretati. U godinu i pol je urađena velika šteta za klub s takvom praksom. Zanimljivo da se za politiku dovođenja stranaca opredijelio klub koji praktično nema skautsku službu pa se onda od menadžera traže preporuke i mišljenja o igračima, a zna se čiji interes gledaju menadžeri. Problem je jedino što je ovo rekao Bjelica, a ne netko od odgovornijih ljudi u klubu. S obzirom na promašenost te politike dovođenja igrača, neophodno je ostracirati i ljude koji su tu štetnu politiku implementirali i provodili na štetu kluba.
  • Promatrač
    22

Ti se valjda uhvatiš komentiranja najnebitnijih stvari u klubu i oko kluba.
    Sigurno spiker sam od sebe upozorava navijace zbog pirotehnike.
  • Smotanihaker
    776
    Jedva si dočekao. Samo mi nije jasno da se to tvoje omalovažavanje jednog zaposlenika toliko dopušta na toliko tema.
  • sebenico
    1.1k

O njemu više govore njegova nedjela, nego ono što ja ublaženo napišem...
  • NitkoBitan
    20.3k
    Za vrijeme svemoguceg Vlaka i vizionara Mamica smo pogadali sa sportskim politikama i mladim igracima pa ako smo izvukli jedan remi u grupnoj fazi LP bilo bi super. Sada smo na 8 bodova.

neophodno je ostracirati i ljude koji su tu štetnu politiku implementirali i provodili na štetu kluba.sebenico

Odi spavat.
  • Crusades
    13.9k
    Samo mi nije jasno da se to tvoje omalovažavanje jednog zaposlenika toliko dopušta na toliko tema.Smotanihaker

Pa kad će izigravat žrtvu i kmečat kak se ne dopušta drugo mišljenje kojeg je već napisao 78 puta u zadnjih mjesec dana.
  • Jurki
    13.1k
    Ova Bjelicina izjava se moze protumaciti na vise nacina.
    Mozda je htel reci da tak dugo dok klub ne upostavi i ne oformi skautsku sluzbu kak Bog zapovijeda, nema smisla nakrcavati svlacionicu strancima koji su upitne kvalitete iliti samo prinove.
    Malo kad razmislis, pa i nema smisla dovoditi strance, ako ih nema tko dovoljno kvalitetan procijeniti.
    Siguran sam da Bjelica nije ogranicen ko balkon pa da zazire od stranaca.
    Bil je i u Austriji Bec, Trabzonu i Unionu koji su puni stranaca pa je s njima normalno radio.
    Da bi dovodio strance, moras ispostovati neke uvjete.. i jbg ocito to tak funkcionira.
    Bez prosirenja skautske mreze, uposljavanja pravih skauta (Dzemo i Šokota sigurno to nisu).
    Bez pravih kontakata i procjena, nema smisla dovoditi prinove za 2 i vise milijuna eura.
  • Smotanihaker
    776
    Uopće ne dijelim tvoje mišljenje što se toga tiče. Ti hoćeš svu krivnju na njega svaliti iako mi ove polu sezone imamo hrpu okolnosti na koje se nije moglo utjecati.
  • sebenico
    1.1k

Vlak je bio užasan sportski direktor, ali za Marića space shuttle, a Mamić je davna prošlost.

Ne znam zašto pojedincima smeta kad se upozorava na loše pojedince u klubu. Kako to da ni ja niti bilo tko drugi nema prigovora na Manenicu ili na Skendera ili na Puhala i sl? Pa zato jer su ljudi stručni, rade svoj posao kvalitetno. Ali zato se treba isticati Marića i Zajeca kao najodgovornije za najveću rezultatsku krizu u zadnjih 20 godina koja je prouzročena lošom selekcijom ekipe.
  • Crusades
    13.9k
    Najveća rezultatska kriza, a prošle sezone jedva prošli skupinu konferens lige.

I uzeli 8 bodova u LP u toj najvećoj krizi.

Malo vas jebe matematika.
  • Dinaminjo
    1.1k
    koliki je imao proracun Maric mr smartypants
  • ksapi
    3.4k

Kolko si ti naporan isto, majko mila
  • sebenico
    1.1k

Frende, mi u hnl-u imamo u 16 utakmica 7 pobjeda. Izgubili smo oba derbija, Osijek i Rijeka su nas na Maksimiru deklasirali, samo u zadnjih mjesec dana nismo pobijedili Slaven, Goricu, Istru, doživjeli smo od Bayerna najteži poraz u povijesti LP. Što je onda kriza ako ovo nije? I prošle sezone su Šimić i Marić sastavljali ekipu pa nije čudno da ni ta nije bila dobra
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.