neophodno je ostracirati i ljude koji su tu štetnu politiku implementirali i provodili na štetu kluba — sebenico
Umjesto da manipuliraš i fabriciraš — sebenico
Zna Neno jako dobro što ovoj momčadi treba da bi opet bila uspješna. — Captain America
Prvenstveno kemija, a to ne možeš izgraditi sa toliko igrača različitih nacionalnosti. — Captain America
Kemiju nemaju ostale europske momcadi iako imaju 4-5 razlicitih nacionalnosti u prvoj ekipi? — NitkoBitan
E dragi moji, čini mi se da kreće jako zanimljivo razdoblje kod nas. Novce za shopping smo spremili, to je fakat.
Trener večeras izjavljuje "Sjećate li se mog Dinama iu 2018.? Koliko smo tada imali Japanaca? Imali smo 24 igrača s ovog govornog područja, to je putokaz kojim želimo ići."
Ovo je za mene bombastična izjava iz razloga što dobro znamo kojim putem želi ići naš sportski direktor, parlevufransoa.
Bjelica se ovime otvoreno upliće u sportsku politiku i Marićev posao. Kakav je ovaj posao napravio ljetos (mea culpa, ja sam ga tada pohvalio), ne možeš Bjelici puno zamjeriti što traži udio u odlučivanju. Osim toga, ako je istina što se ovdje pisalo da Bjelica nije bio Marićev izbor, to mu ovaj neće zaboraviti. Jednostavno je takav karakter.
Za jači Dinamo će trebati izaći iz strogo propisane forme opisa radnih mjesta, želim vodstvu mnogo mudrosti da se to izvede na pravi način. — veselko tenžera
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.