• Kujtim Shalla
    3.1k
    . Sretno danas ,da se svi večeras radujemo , pokažemo da možemo i bez pola momčadi . I skupa svi da ovdje palamudimo tko je bio najbolji a n da se kritizira momčad koja vjerojatno nikad skupa nije igrala kao večeras. Da skupa gledamo i računamo kako prolazimo dalje . Jedva čekam i info sa članskih dana. Sretno Zona moja :pray: :heart:
  • blubach
    567
    Ne znam dal je negdje već upitano ili napisano ali...
    Dobije li Dinamo (i koliko, što je bitnije) neke pare od pobjeda juniora i njihovog (potencijalnog) prezimljavanja u Europi?
  • Haza
    6.6k
    Nekako sam dojma, odnosno više se nadam da ćemo igrati
    Zagorac
    Rile Max Teo
    Gabriel Pavić Kačavenda Hoxha
    Baturina
    Kule Pjaca
    (eventualno bi razmislio Špikić desni wing back, a Gabriel lijevi umjesto Hoxhe).
    Haza

Nije Neno puno odstupio od mojih nadanja:), vjerujem u pobjedu danas.
  • NORTE
    12.7k
    4-2-3-1 protiv Celtica.

Daj mi samo pobjede!

• NORTE
    12.7k
    Ovo nam je sad bila šesta tekma u nizu bez pobjede, nevjerojatan podatak.

Moram priznat da mi je nevjerojatno da su se neki dinamovci kladili na pobjedu Celtica (u utakmici koja nam može donijeti prolaz), jer nam eto fale neki igrači (tri iz prvih 11), kao da u najmanju ruku igramo protiv Leverkusena ili Atletica.

U trenutku kad se na sjeveru upale baklje (skoro svaku tekmu) dinamov vrli spiker vrlo žustro i glasno u dva navrata "moli" gledatelje da prestanu upotrebljavati pirotehniku.
    Čemu to? Zašto klub kvari atmosferu na svom stadionu?

Hoće li to kmečanje službenog spikera zaustaviti bakljadu, hoće li se one ugasiti ako se to prolomi zvučnicima?
    Ako je to i nekakvo pravilo koje nalaže savez i Uefa (sumnjam) to treba hitno mijenjati ili barem prilagoditi, a ne u stilu sjeverne koreje zahtjevat da se hitno prestane upotrebljavati pirotehnika. :roll:

Dajte ljudi, nismo više u periodu mamićeve represije, chill out.
  • Paggini
    28.6k
    Čemu to? Zašto klub kvari atmosferu na svom stadionu?NORTE

Pa klub se tako može ograditi da su upozorili navijače, sumnjam da itko doživljava to iole ozbiljno, čisto pro forma objava, uspoređivati to s mamićevoj represijom je pretjerano brate...
  • Simpatizer
    525
    Čemu to?NORTE

Jer uporaba pirotehnike nosi sa sobom kaznu
  • Cif
    109
    čekaj ti stvarno neznam da je pirotehnika zabranjena i da spiker mora upozoriti
  • Jurki
    13.1k
    Nakon ovakve utakmice.. trebali bi biti zadovoljni bodom.. ali uvijek onaj prokleti ali.
    Osvojili smo za sad 8 bodova kaj je realno veliki uspjeh.
    I mozemo govoriti da smo ovo ili da smo ono.. da smo dobili Monaca.. danas bi slavili prolazak dalje.

Treba raditi jos vise, jace i bolje na svim segmentima kluba.
    Onda bude i prolazaka i plasmana.
    Moramo postati konstanta u Ligi prvaka i to je po meni trenutno najbitnije.

Ne znam, mozda sam subjektivan, ali mislim da imamo jos ogroman luft za kratkorocni i dugorocni napredak.

Sad treba poceti pobjeđivati u hnlu.

Ti se nemas sramit kaj.
  • veselko tenžera
    2.7k
    E dragi moji, čini mi se da kreće jako zanimljivo razdoblje kod nas. Novce za shopping smo spremili, to je fakat.

Trener večeras izjavljuje "Sjećate li se mog Dinama iu 2018.? Koliko smo tada imali Japanaca? Imali smo 24 igrača s ovog govornog područja, to je putokaz kojim želimo ići."

Ovo je za mene bombastična izjava iz razloga što dobro znamo kojim putem želi ići naš sportski direktor, parlevufransoa.

Bjelica se ovime otvoreno upliće u sportsku politiku i Marićev posao. Kakav je ovaj posao napravio ljetos (mea culpa, ja sam ga tada pohvalio), ne možeš Bjelici puno zamjeriti što traži udio u odlučivanju. Osim toga, ako je istina što se ovdje pisalo da Bjelica nije bio Marićev izbor, to mu ovaj neće zaboraviti. Jednostavno je takav karakter.

Za jači Dinamo će trebati izaći iz strogo propisane forme opisa radnih mjesta, želim vodstvu mnogo mudrosti da se to izvede na pravi način.
  • Crni86
    5.8k
    Imali smo 24 igrača s ovog govornog područja, to je putokaz kojim želimo ići."veselko tenžera

Ali ovo je i istina…. Naravno uz neke dodatke kojih je i tada bilo. Mozda su to maric i neno skupa to prokomentirali.

I meni je okej da neno kaze svoje misljenje, pa zato je po bogu tu. Treba rec kaj zeli, a sd je tu da procijeni da li je to pravi smjer i donese konacnu odluku

Tko je onda zapravo potpisao odluku da je Neno novi trener ako ga Maric nije zelio? :chin: ne donosi li sd odluke samostalno….
  • The Undertaker
    6.1k
    Koliko ja znam, to je službena procedura. Prvo upozorenje, pa prekid, pa pražnjenje tribine.
  • veselko tenžera
    2.7k
    Treba rec kaj zeli, a sd je tu da procijeni da li je to pravi smjer i donese konacnu odlukuCrni86

Tako je - u teoriji. Ovdje trener javno iznosi da je "smjer kojim želimo ići" dijametralno suprotan od smjera kojeg SD zagovara mjesecima. Bjelica je, po meni, krenuo u totalnu ofanzivu izguravanja Marića iz ključnih odluka o igračkom kadru, a zadovoljilo bi bio da ga barem pacifizira u tom procesu.

Tko je onda zapravo potpisao odluku da je Neno novi trener ako ga Maric nije zelio?Crni86

Nebitno tko je potpisao, ako je Zajec odlučio da je Bjelica novi trener, Marić može potpisati ili otići. Ako je uopće potpisnik.
  • Crni86
    5.8k
    vidjer cemo sve uskoro. Ja se nadam i da je Maricu jasno da je zelen jos u svemu tome i sursdnja s bjelicom bi i njemu jako dobro dosla.

A vazno je. Pa valjda sd bira trenera? Ako ne bira koji ga k imamo? Koliko ja znam odluku sportskog direktora moze ponistit samo IO ako je posao veci od 3 milijuna eura.

Ako do sukoba izmedu nene i marica dode, glavni i odgovorni ce biti oni koji su silili mimo marica da neno postane novi trener. Samim time dolazimo do zakljucka onda da takva raspodjela posla nije dobra pa nek se sd bavi sportskom politikom, a predsjednik svojim stvarima.
  • Izet Hajrović
    2.5k
    načelno je to ok razmišljanje, ali nadam se da se između redova ne skrivaju Barišić, Galešić, Oršić i slični. Problem je što na pozicijama koje tražimo nemamo baš puno kvalitetnog izbora s našeg govornog područja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.