• IceMan
    2.4k
    Ja sam zadovoljan.

U ovom trenutko ovo je maksimum, treba biti realan.
  • Žan
    192
    Mbuku definitivno, ne znam kad gledas nogomet jesi nekad skuzio ako nemas brzinu a igras na kontru i polukontru da nema ucinka bez brzog igraca gore? Kule igra "sindruna" a u tri tekme zadnje ima 1 duel osvojen i to slucajno.
  • Marc
    207
    Ljudi utakmica teska kamilica ili topla piva.. bljutavo oba dve momcadi, na kraju sam jos i zadovoljan, imaju oni šlifa i vica u igri, ne znam samo gdje je to u medjuvremenu nama nestalo, s obzirom na Batija, Roga i Kacu trebali smo mi to bolje al na kraju krajeva i dalje smo u igri, a onda tamo u prvom mjesecu radje cu reci da smo ispali iz Lige Prvaka zbog jednog Milana nego zbog poraza od Celtica. Bjelko na sigurno ko nekad Čačke protiv Salzburga (Bjelici je ipak pola momčadi falilo) tako da ne serite i budite zadovoljni, s ovakvom ekipom je ovo u ovom trenutku najbolji mogući rezultat. Da su nam bili Petko, Mišić i Sučić bila bi ovo druga priča, a do tada moramo ovo gledat pozitivno i pripremat se za HNL. U LP smo i dalje u igri pa kaj bude neka bude. Nek nam živi Dinamo i majka Hrvatska.

P.S. Na trenutke mi je ovo izgledalo ko Hrvatska repka… da smo igrali do 120 nebi gol uspjeli zabit. A Bati kaj da kažem, izgleda da je ozljedjen, al on još treba pure pojesti da bi bil igrač neki u Europi,.. nadam se da će se oporaviti i vratiti još jači, …
  • Kaktus Car
    651

Jedna je u gostima kod Arsenala koji ove sezone doma nema poraz, ima 8 pobjeda i 2 remija (protiv Brightona i Liverpoola). Niti jedna ekipa na svijetu ne može očekivati da će se vaditi u Londonu protiv Arsenala.

Znači ostaje Milan doma, u utakmici u kojoj će se morati ići na pobjedu. S njima se može igrati i pobjeda nije nemoguća, ali i s oslabljenim kadrom je Celtic ipak vjerojatno bio lakši protivnik.

Danas se moglo riskirati i probati uzeti sva 3 boda. Ovaj bod mijenja malo, a 3 bi značila prolaz. Da se danas i izgubilo opet se moglo probati vaditi na Arsenalu i Milanu.
  • Mihaljević
    10.7k
    Zadovoljan ekipom, nisam zadovoljan odlukama Bjelice. Nadat se da će Milan i Arsenal već osigurat prolazak pa da izađu sa slabijom postavom ali sad sljedeće tekme u HNL-u su ključne, lako ćemo mi za ligu prvaka.
  • Dr Hofmann
    1.8k
    Ne znam kaj su ljudi očekivali, jel gledamo isti Dinamo zadnjih par mjeseci? Celtic nije ništa posebno, ali ovo je ni vrit ni mimo. Fali nam fizikalija, to je najgore. Meni su zamjene Pjaca/Baturina - Hoxha/, Stojković jedino bile prekasno, inače ajde nije toliko loše
  • Facke
    4.4k
    Ja sam s ovem bodem zadovoljen. Saki bod v Lige Prvaka je sjajna stvar. Steta je jedino kaj nismo bili vec ranije male hrabriji. Al kaj je tu je.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Trener i momcad vjeruju da mogu protiv Milana izvuc. Bio bi red da i navijaci isto razmisljaju...
  • Twisted1
    593
    Di si MileKrizy

lol, ne znam čovjeka, ali drago mi je da ima istomišljenika.
  • Imamo Dinamo
    3.7k

Mbuku je krilo od 1,70. Kule nam je danas bio bitan kad bi slali duge lopte pri izlasku iz pritiska. S Mbukuom (koji uopce nije spic) to nebi imali
  • Doktor Kunić
    4.1k
    Milan će do utakmice sa Dinamom vjerojatno osigurati prolaz a nakon Dinama imaju derbi sa Interom. Za očekivat je rotacije u njihovoj momčadi što je uveliko naša šansa za pobjedom.
  • Žan
    192
    Za sta je bio bitan? Za osvajanje zracnih duela? Spustanje lopte? On je danas imao 4 od 13 zracnih duela osvojenih, ne pametuj.
  • db-izbjeglica
    16.2k
    Celtic je jako solidna momčad, bod je ok, al meni je ipak žao što se barem nije probalo.

Mislim, predosjećao sam ovo još od monaca. Nažalost, mislim da je tada prolivena kanta puna mlijeka.
  • KristijanHR
    36
    a čemu tolike drame, s obzirom na naše trenutno stanje treba biti zadovoljan, mogli smo više svakako, al nije celtic bezvezna ekipa...
  • Paggini
    29k

Pa ako su oni prosjecna europska ekipa, sta smo mi? I to bez Neve, Misica, Petka, Sucica i jedva oporavljenog Baturine?

I kad smo zdravi, po imenima, cijeni i svemu mjerljivom su ispred nas, a kamoli kad smo ovako načeti.

Bili su danas loši ne jer su loši nego jer smo jako solidno izgledali u niskom bloku i obrana je bila fantastična.

Jebiga, ja zadovoljan s obzirom na okolnosti i zadnjih par tjedana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.