• BigZ
    563
    Ljudi, previse serete.
  • Toni90d
    981
    Prave pripreme, nek se sto prije svi oprave, pa šta bude u zadnje dvije utakmice.

Možda smo imali šanse da je Stojkovica prije uveo, Mbukua umjesto Kulena.
  • ZrnTSCHeZ
    512
    Do 55.min kukavički kao nikad na Maxu.

Ovaj Celtic danas se nije pokazal jačim od Rečana ili magarci, a mi smo 55 min odbijali igrati nogomet postavivši se kak da je protiv nas prime Barca
  • Zagreb1992
    1.9k
    I Neno kao i protiv Istre kasno opet radi izmjene
  • Fanboy
    2.9k
    Meni nije jasno zašto svi misle da Dinamo ne prolazi dalje ? Imamo 8 bodova i 2 utakmice, koliko će dalje voditi nitko ne zna, no ne vidim po čemu je to SF scenarij...
  • Blueshadow86
    2k
    Trka, želja i zalaganje, stvarno se nema šta za prigovoriti, samo čestitati. Odigrali smo u skladu s trenutnim mogućnostima.
    Još uvijek smo živi i u prilici da pobjedom protiv Milana prođemo dalje. I valja napomenuti da s ovim X-om sjeda novih 700 tisuća eura u našu kasicu prasicu. :wink:
  • Zagi
    8.7k
    Protivnik ti se nudi i nesposoban si to iskoristitiZagreb1992

Ma nudi se drek. Većinu tekme nismo centra prošli.

Kadar je limitiran kada su svi zdravi , a ovako...
    Nemojmo se zavaravati.
  • rioda
    5.7k
    S obzirom na očekivanja prije utakmice, ja zadovoljan
  • veselko tenžera
    2.8k
    Fali kvalitete.
    Nije mi jasna priča o našim silnim ozljedama. Od svih ozljeđenih samo bi Mišić i Sučić bili upgrade na ovu ekipu, danas čak možda i ne jer je Marko bio dobar, Kača isto.

Petko će u idealnom slučaju biti od koristi sredinom veljače dok se oporavi i vrati spremu. U realnom slučaju će ga zakačiti par sitnih ozljeda i nema ga tko zna dokad.

Ogi, Ademi, Torrenre, ova 3 neprijavljena, sve je to u rangu ovog što je igralo ili čak stepenicu-dvije ispod.

Šteta jer smo s 3 boda protiv ništaposebno ekipe mogli biti blizu povijesnog uspijeha. Sad sve snage na Lokose pa Varaždin.

Nama fale 3-4 dobra igrača i jasna trenerova ideja kako da napravi igru.
  • Orc123
    9.3k
    Ne treba biti nezadovoljan....protiv respektabilnog protivnika sa jako jako krnjim kadrom osvojili 1 bod, ostali u igri za prolazak i bogatiji za 700tis eura sto nije zanemarivo....
  • Dzgšb
    1.2k
    S obzirom koliko nam je falilo igrača, ovo je jako dobar rezultat,obrana sve bolja i bolja ,još samo popraviti realizaciju i bit će sve okej , pogotovo kad nam se vrate tri asa..

S njima i pojačanjima za novo Dinamovo proljeće!
  • Tongo Doumbia
    5k
    Kako kaže ona legendarna, okrenimo se izazovima u domaćem prvenstvu.

Ne analizira mi se pretjerano ova najlošija utakmica Lige prvaka u povijesti. Dobiti ove dvije do kraja, dovući se do pauze kako znamo, i pomoliti se kroz neku kvalitetnu devetnicu za 2-3 ozbiljna igrača.

Naglašavam, ne za posudbu s opcijom otkupa, preuzimanjem 50 posto plaće, zapošljavanjem dvije tetke u računovodstvo. Dakle, pojačanja. Jedno, dva, ali pojačanja!
  • Tongo Doumbia
    5k
    Ili kad forsiramo da fali Nevistić pored Zagija koji se evidentno diže. To me baš vrijeđa.
  • Žan
    192
    Sve mi je u zivotu jasno, samo mi nije jasno da Kulenovic igra ligu prvaka. Nemojte mi sad one floskule domaci decko i ta prica, lik je klada samo takva i neupotrebljiv igrac za ekipu kao Dinamo, eventualno Trnje i to sa klupe da ulazi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.