• Nolifer
    8.8k
    Nekome su fritule ko dubai :lol: , nekome bod ko dubai. :up:
  • Paggini
    29k
    Zona prije utakmice: "Ako itko misli da mi ovakvi možemo išta protiv Celtica, zivi u paralelnom svemiru"

Zona nakon korektne naše utakmice i 0:0: "Sramota!!!"

Stvarno mi neki od vas nisu jasni...
  • Sava Krpa
    355
    Možda sam ja nerealan ali mislim da trenutni kadar u ovom psihološkom momentu nije mogao više bez neke lude sreće. Pobjeda je bila blizu, nije da nismo probali ili pokušali ali ovo su naši limiti htjeli mi to priznati ili ne.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Protiv Milana 0:0 do kraja drugog poluvremena, onda saljemo i Nevistica u 16m.
  • don
    8.2k
    čuj propuštena velika prilika... :rofl:

kakva velika prilika ljudi moji? jedina velika prilika je ovdje bila za Celtic, a ne za Dinamo kojem nema više od pola ekipe.

i tu se slažem sa @Jos-Optimus, veće su nam šanse kompletni protiv Milana nego desetkovani protiv Celtica.
  • Zagreb1992
    1.9k
    Protivnik ti se nudi i nesposoban si to iskoristiti ...Al dobro opet će Neno o tome kako je optimističan
  • luka modic
    656
    Želja,volja,trka,borba je bila tu,ništa zamjerit dečkima na ovakoj utakmici i borbi,srce je ostavljeni na terenu,trenutno smo kvalitetom previše limitirani i to je to
  • DiddyGuela
    2.5k
    Kao jedan od vecih seraca po Max Dahmeru moram reci da je danas opet odigrao skoro savrsenu utakmicu u Europi. Podsjetio je na Betis.
  • manikk
    269

Upravo sam isto htio napisati, nejasno mi je pola komentara
  • Peškaman
    5.4k

Legendo, na kome bi se trebali vaditi u LPa,najelitnije natjecanje,igraju elitni klubovi.

Idemo na pobjedu,dosta pesimizma!
  • San Lorenzo
    17.7k

Meni nije jasno hajpanje jedne prosječne europske ekipe i toliki strah na domaćem terenu.
  • Droljo
    9.7k
    Šteta!
    Imali smo ih. Dečkima svaka čast. Živi smo do zadnjeg kola ma da možemo rešiti sve i u predzadnjem.
  • Fanboy
    2.9k
    Prolazi Dinamo u LP, ovo je praktički B postava. Neka se oporave glavne violine, moraju se i drugima poklopiti rezultati.
    Ono što je sigurno Kulenović nije za prvog napadača
    Dinamo je godinama krasila brza kontra saOršićem na čelu, ovo je jako sporo. Mbuku izgubljen u vremenu umjesto da šprinta, jedino dobro vuče Baturina i Ristovski
    Bernauer nije igrač za Dinamo, da Theo nije iščupao ono ode još i taj bod.
    Puno ozljeda, dobro sml i odigrali. Vi koji bi napali morate znati da igrate protiv momčadi koja ima 10 bodova u LP, ne protiv HNL momčadi koje nam ove godine trpaju mrežu.

Glavu gore, nek se samo kompletiramo...
  • Time
    926
    Solidna utakmica,cvrsto bez rizika i mi i oni, mislim da sa 9 bodova idemo dalje
  • Dani Olmić
    588
    ja mislim da ljudima nije tolko „sramotno“ ovih 0-0 nego cinjenica da smo 90 min igrali protiv ekipe gdje smo mogli danas uzet sva 3 boda a nismo pravo prismrdili golu ili zaprijetili…

A sad se moramo vadit na velikom Milanu…

Da je netko rekao da Dinamu danas trebaju 3 boda a da neznam, mislio bi da je poremećen…

Trenuto jesmo ograniceni ali rizika nismo bas preuzeli
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.