• vjeko1701
    10.3k
    Dobili smo da smo vjerojatno van dometa Shaktara dogodine. To bi trebao biti barem playoff LP osiguran. S trenutnim rosterom nije za baciti.
  • DiddyGuela
    2.5k
    Dobro je ovo na kraju. Oku neugodna igra ali bod je tu. Ovisimo o sebi i cekamo Milan doma u zadnjem kolu.

Sa Petkom i Misicem danas bi poderali ove pedere zelene.
  • Omake
    4k
    Odlični defenzivno, malo je falilo u par situacija u tranziciji za gol.
  • Kruno
    514
    Na kraju odlican rezultat
  • hardek
    3.4k
    Daj me nemoj. Igrači su svoje dali, ali trener je morao ići na pobjedu sa onim što ima na raspolaganju. Razumijem oprez na početku, ne želiš gubit pa se vraćati, ali zadnjih 20 minuta se moralo probati nešto.

Ovako mi s ovim X-om nismo dobili ništa osim one nagrade UEFE od parsto tisuća eura.
  • Agramer86
    393
    sa trenutnim rosterom nebumo ligu osvojili.
  • čovjekjogurt
    952
    11 km pretrčali u prosjeku, sprema nije problem.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Na Maksimiru na -10 u sijecnju idemo po povijesnu pobjedu. Padali su i veci od Milana.

Do tada ce valjda vecina ozdravit.
  • i more je plavo
    1.1k
    Dečki, ovo su danas limiti ekipe. Ja bih dečkima čestitao na borbenosti.

Da smo išli napasti vjerujem da bi nas kontrirali i šta bi onda dobili?
    Nogo

Apsolutno se slazem, usli su sa 3 mala brza i vizljasta Japanca kojima je samo trebal prostor, nisu ga dobili i bili su nemocni.
    A mi s ovim sastavom tesko mozemo bilo koga u CL napasti i stisnuti.
  • Maximo
    583
    Ma ovo je super
  • Dani Olmić
    588
    nije baš mudro vadit se na milanu al ajde, sta je tu je
  • sebenico
    1.1k
    Realno, sa ovakvom ekipom ovo je ok rezultat. Da se moglo pokazati više želje i htijenja jest, ali nema tu kvalitete igračkog kadra i svježine.
  • CastAway1986
    2k
    Drugo poluvrijeme ipak bolje nego prvo dojma sam da bi ih lako dobili u punom sastavu
    .Samo sam od tri svježa igrača Mbuku Hoxha i Stojkovic ocekivao da više pritišću njihove stopere jer su se ovi 7,8minuta hladno dodavali.
  • San Lorenzo
    17.7k
    U utakmici koju moramo dobiti smo preuzeli rizik 10 minuta, Baturina nikakav i trebao je van u 50. minuti...Špikić i Teofil najbolji.
  • Peškaman
    5.4k
    Zadovoljan,s ovakvim rosterom trenutno,ekstra.
    Imamo 8 bodova, idemo se nadati kiskevima Feyenoorda, Club Bruggea.

Idemo jako za vikend dobit Lokomotivu, a na Maksimiru protiv Milana se svašta može dogoditi,pogotovo s povratkom ozljeđenih.

Bravo momci,glavu gore.
    Šteta za Pjacinu glavu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.