• Orc123
    9.3k
    Kulenovic iz utakmice u utakmicu igra katastrofalno lose......ovo je onaj Kule iz 1. Mandata....
  • Tongo Doumbia
    5k
    I dalje ne razumijem svrhu ispucavanja naprijed dok Petka nema u igri. To je prvo i osnovno.

Drugo, ova troma igra i obrambena disfunkcionalnost definitivno nemaju veze s tri naša izostanka i nasilnim forsiranjem da nam fali i Nevistić (što je zločesto jer nas Zagara čupa par tekmi). Ovo je sad već simptomatično.

Rog i Kačavenda su na ozbiljnoj plaći i došli su tu s kakvom - takvom reputacijom, a mi s njih dva, te s Baturinom ispred, ne možemo ni mrkvu iščupat.

Dojam je da Celtic nije spustio ručnu do kraja, jer je svaki prelazak našeg centra bio naša teška konfuzija.
  • Markelo
    2.9k
    Kulenovic je opet onaj stari. Jbg, otkucalo ponoć i konji postali miševi...
  • DiddyGuela
    2.5k
    Ova utakmica je anti reklama za Ligu prvaka. Od igre, individualne kvalitete igraca do rusevine od stadion. Bas grozno.
  • mrgud
    233
    Bogatstvo za napadač sada na zimu
  • Nogo
    4.2k

Igrač mu padne i on onako traljavo šutne. Mogao je i stati.
    Samo da ne dobijemo glupi gol. Izbi odmah u 3.pm loptu.
  • Maki2
    720
    A jebiga da imamo igraca tipa Gavranovic on bi to pospremio. I ovo malo sto nam se nudi moramo ubost.
  • Krulek
    620
    Amaterski...
  • vjeko1701
    10.3k
    Ne razumijem kad se igrači ovako poigravaju u obrani. Potencijalna nagrada gotovo nikakva a kazna ogromna.
  • NitkoBitan
    20.6k
    E moj Kule... Treci napadac u Dinamu plafon za njega.
  • Orc123
    9.3k
    Docekali 2 prilike...Kule obje i svaki puta u nista!
  • miro
    4.9k
    Ne kužim, izašli smo ko da su ovi Liverpool, pa daj me nemojte...
  • veselko tenžera
    2.8k
    Ja zadovoljan! Ugušili smo igru. Više nam je problema napravio Belupo u 1. poluvremenom nego Celtic.
    Do kraja držati u prvoj brzini i iz gužve 1-0.
  • Omake
    4k
    Nadam se više naših prekida u drugom poluvremenu i 1 0.
  • CastAway1986
    2k
    Ne mogu vjerovati koliko pljuvaca , svaka vam čast..Eto Celtic u top formi pa nas je kao pregazio, imaju inicijativu ali jalovu..U drugom poluvremenu samo hrabrije u napadu i pokušati zabiti gol..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.