• Carrasco
    6.3k
    da, al ne od istih nego od onih koji vjerojatno pljuju po Baturini trenutno

@Zagi nostradamus

20241210-154626.jpg
  • Sajla
    9.2k
    misliš na tipa koji je doveo i Kemala Ademija? za svakoga možemo naći primjere pogodaka i promašaja. misliš da bi Boto doveo Soldu da je već imao Sučića, Baturinu, Stojkovića i Kačavendu?

vidio sam i taj komentar kad sam tražio :) to i jest poanta, da će se uvijek naći netko tko će pogoditi i netko tko će promašiti kad pričamo o igraču od 20-21 godinu.
    također, nisam siguran da Soldo u Osijeku igra baš šesticu, ali to je možda manje važno.

btw. zanimljivo je i da je Soldi agent Šišić kao i Brodiću, Jeleniću, Jakiru... možda i tu leži dio priče.
  • MarK
    978
    Hrpa mladih odlazi za mali novac ili free u manje klubove. Ako netko smatra da mogu postati igrači za Dinamo dogovoriš buy back opciju. I mi smo tako doveli Vidovića, evo sad i Mbukua. Možda je Soldado sad mogao biti naš, karikiram za 1.5 mil.
  • Jurki
    17.4k
    Znam da nije tema.. ali se opet vrtimo u krug i kaj se tice Crnca, Šakote, Jurisica pa i tog Solde.. (ne velim da bi mozda igracki od njih profitirali.. al sam siguran da financijski bi).
    nama treba ozbiljan projekt razvoja mladih igraca.
    Investirati ozbiljnu lovu u filijalu nebitno u Sloveniji ili picki materinoj.
    Zadnjih par godina je sve teska stihija.
    Baturina je upal u prvu ekipu zbog ozljeda (pitanje je kolko vremena bi proslo da bi krenul u seniorski nogomet).
    Sucic jer se lani nikog nije dovelo, pa i taj Pavic nebi imal vise od 6 seniorskih minuta ove sezone da nas ozljede nisu unistile.
    Znam da je tesko ocekivati da svake godine izbacimo 3 top igraca.. ali ovo kaj se radi zadnjih par godina je jako mršavo i slabo.
    Vratiti Dinamo II i naci ozbiljan partner klub u Sloveniji.
    To je minimum kaj ocekujem od nase struke da rijesi najkasnije do pocetka sljedece sezone.
  • Zagi
    9.9k
    nisam siguran da Soldo u Osijeku igra baš šesticu, ali to je možda manje važno.Sajla

Da, u pravu si . Više je 8ica ali to je ona rasprava o Pirlu i Gattusu.
    Nije ni Jakić 6ica po tome ali isti tip igrača pa gdje ih trener smjesti ...
  • Praskaton
    4.4k
    Možda je Soldado sad mogao biti naš, karikiram za 1.5 mil.MarK

Koliko vas bi ga sad uzelo za te novce? Ja nebi.Solidan igrac za sad i nista vise od toga.Odigrao 15-20 utakmica na nekom ozbiljnijem prvoligaskom nivou.

I onda bi opet kukali kako je roster pretrpan prosjecnim igracima.
  • Crni86
    11.1k
    ne velim da bi mozda igracki od njih profitirali..Jurki

U ovom trenutku bi jer nismo bili sposobni dovest 2 dobra igraca u zadnjih 6 rokova. Ali da, kljucno je pronac filjalu kako bi izbjegli takve slucajeve u buducnosti.
  • Zagi
    9.9k
    Bila je to dobra procjena struke. Bilo je ili on ili Sučić.
    Samo da, bilo bi najbolje da je sada u nekom dinamo_slo pa da kada prodamo Sučića imamo plug-and-play Soldu.

No , nemamo.

Bojim se iste rasprave za 6-12 mjeseci o Gurlici koji mi je u juniorima bio stvarno odličan.
  • mali M
    7.6k
    sve si rekao.. mislim da je prvi projekt sportskog sektora odraditi ali top topova prijelazni rok, a odma iza toga najveći projekt sportskog sektora kojeg se moraju primiti iste sekunde sa istekom prijelaznog roka, neka filijala. Ali ono podhitno! To nas košta da na vrijeme vidimo, procjenimo i gradimo mlade igrače. Možda bi nam na našoj razini odlično se prilagodili i Janković i Soldo i Šakota, a ovako ih nemamo vremena preispitivati dok ganjamo titulu do kraja, jednostavno nismo u situaciji testirati klince. barem ne na nekoj većoj razini. Filijala podhitno, nadam se da će netko to na tribini staviti pred klub kao pitanje
  • Carrasco
    6.3k
    za Gurlicu imamo buy back klauzulu... i za Rukavinu nadam se.
  • Zagi
    9.9k
    Ne znam, nigdje nisam vidio da je to potvrđeno.
    Nadam se. Imalo bi smisla ali ...
  • Carrasco
    6.3k
    mislim da sam pročitao negdje, mada sad kad tražim piše samo da je raskinuo ugovor i kao slobodan igrac potpisao
  • Jurki
    17.4k
    zadnji igrac koji nije bil clan udarne jedanaestorke i kojeg smo prodali za jebenu lovu je Franjic.
    Da nije bilo Dinama II, Franjica bi utrpali na prvi bus i za Rijeku.
    Ovak smo inkasirali 7 milijuna eura.
    Onda si mozemo zamisliti koliku bi lovu zaradili na svim igracima koje smo poklonili.. a da igraju u Sloveniji....
    Ekipa koja bi imala Jankovica, Soldu, Mikica, Vrbu, Rukavinu, Zivkovica, Crnca, Šakotu itd mogla bi komotno reci da ide pokoriti Sloveniju.

Al ne, dobro je i ovako.. kaj cemo se zajebavat tam s nekim filijalama. Mi smo najpametniji.

Edit: napisal sam Nevistica, a mislil na Cavlinu :rofl:
  • Zagi
    9.9k
    Da toga se i bojim.
    Makar novinari su notorno aljkavi kod takvih stvari. Isto je pisalo i za Crnca pa se ispostavilo drugačije.
  • Carrasco
    6.3k
    Brkljača koji u Primorju ne može igrat ima 250 tisuća eura godišnje, više od Sučića. Znači transferom Solde smo pokrili godinu i pol dana ugovora Marka Brkljače.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.